Ma nema ti tu razlike u hardweru i radu. L720 ima za 0.3 incha veći i malo kvalitetniji displej, malo bolju zadnju kameru, blic i prednju VGA kamericu.Ima i jaču bateriju, koja se doduše ne može vaditi.U nekom povoljnom paketu je bolji izbor.Stvarno prelep telefon.Uskoro mi istice ugovor kod telenora, i razmisljam da li da uzmem 520 ili 720?da li je razlika u ceni vredna toga?Zena je uzela L520 i ja sam odusevljen.Sitnice kao nedostatak blica nerviraju, zato i razmisljam o L720.Ako neko ima iskustva da nabroji jos prednosti....
Uskoro mi istice ugovor kod telenora, i razmisljam da li da uzmem 520 ili 720?da li je razlika u ceni vredna toga?Zena je uzela L520 i ja sam odusevljen.Sitnice kao nedostatak blica nerviraju, zato i razmisljam o L720.Ako neko ima iskustva da nabroji jos prednosti....
@nazgul@spacer@boris:
uspeo da instaliram uz pomoc one dve aplikacije, thnx
Nije mi jasno zasto ovakvi apdejtovi se ne vide kroz sistem i automatski ih ponudi.. Bag ili feature?![]()
Па зато што Мајкрософт плаћа један део 520-ице.
520 košta 60$ u americi.
Pozdrav svima,
uskoro treba da kupim nov mob pa se dvoumim između lumia 520 i lumia 525, hteo bih da vas pitam koji je bolji. I kakva su vaša iskustva vezano za windosw phone 8? Ipak do sad sam 4 god koristio simbijan :d matori e52 :smoke: . Pozdrav
![]()
I dalje uzimate u keshu telefone a, nista postpaid paketi?![]()
Hvala na savetu i ja mislim da je generalno bolji 525, najviše bi koristio muziku, navigaciju, office, naravno net (viber, fb i tako te socijalne programe). I naravno pre svega kao telefon ,). Kakva je baterija na 525, iskreno to me i najviše zanima? Što se tiče drugi sistema nema ništa bolje do 130 evra :trust:.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari