La.Prestige
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2009
- Poena
- 455
Neka, bice shopinga u martu/aprilu. 
Kao sto rekoh u predhodnom post-u.....idealno vreme da se short-uje. Malo hrabrosti, puno novcica i voila, eto profita.
Btw. neko se istinski trudi da obori cenu, postavi sell wall od par miliona USD, i ukloni ga za minut/dva (dovoljno da cena sklizne na dole, a da zid ne bude nacet).
idealno vreme da se shortuje je bilo 1000+
onda 800+
onda će biti 500+
i tako...
ko ima para, klasika sad ide.
480 $, pa onda skok do 530. ako proletimo 480 - hehe.
Tako je, dovoljan je pad od 50 USD (pod uslovom da imas vise od 2BTC-a sa kojima raspolazes) i to je to. Da ne pricam o malo vecem riziku i cekanju razlike u ceni od +/-100 USD.....milina.
Jos jedan ovakav wall i ja docekao da obrnem :d
ne baš ono za šta ga svi koriste ovde
ali generalno prodaja u nadi da će cena pasti pa ćeš kupiti više
time pravite lancanu reakciju na dole
a onda sami sebi skacete u stomak
svima
ko je rekao da je btc valuta?
btc je protokol.
to je to za veceras, vidimo se sutra!![]()
http://blog.coinbase.com/post/77766809700/joint-statement-regarding-the-insolvency-of-mtgox
Zajednicka izjava bitnih igraca, osim btce, malo zakasnili al bolje ikad nego nikad
Jesu zakasnili malo, verovatno im je trebalo malo vremena od juce da napisu tekst i dogovore se oko izjave ali to je to. Oprali su ruke od MK-ja i MTgox-a i bitno je da su to rekli javno. Sinoc mi je jasno skroz da je MK pusten niz vodu i da je ovako nesto bilo neminovno. Nisam siguran kada je pustena ova izjava u javnost, vidim da je jucerasnji datum. Sigurno je stara par sati ali mi je promakla.
Sad cemo videti sta ce se desiti sa gox-om ali ocekujem najgore. Cini mi se da im je i twitter acc deaktiviran. To bi bilo sjajna stvar za btc, da se agonija resi konacno.
Ne sljaka im ni sajt sada...
GUYS THEY AREN'T GONE, THEY ARE JUST TESTING THE NEW MINIMILISTIC SITE DESIGN
@[SAJ]ber Kurajber
Ne kontas pustena je druga izjava pa je nakon 15 min zamenjena
ctrlv.in/299076
Samo dokaz da su i vecina berzi teska stoka... koja manipulacija grabe sicu bednicima na berzi koji pokusavaju realno da trguju
Izvini, gde su razlike izmedju tog screenshota i zvanicne izjave, sta je zamenjeno posto ja ne vidim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari