GiBo2pac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.09.2012
- Poena
- 350
Ima li igde na Asus sajtu biosa za 270/270x?
Jel koristiš afterburner? Ako da,možda puca zbog njega
Moze direktno iz cgminera da se smanje napon i ostala podesavanja...U cgmineru ides slovo G, pa C...onda izaberes koju ces karticu prva ti je 0,druga ti je 1 i tako redom...onda slovo V i tu ukucas 1.1 i enter i on ce ti potvrditi podesavanja....tako mozes da menjas i klokove za gpu i mem i brzinu venta...samo prati koje slovo sta oznacava...
Moze direktno iz cgminera da se smanje napon i ostala podesavanja...U cgmineru ides slovo G, pa C...onda izaberes koju ces karticu prva ti je 0,druga ti je 1 i tako redom...onda slovo V i tu ukucas 1.1 i enter i on ce ti potvrditi podesavanja....tako mozes da menjas i klokove za gpu i mem i brzinu venta...samo prati koje slovo sta oznacava...
"izgled i izrada su joj baš premium".... izgled cesto vara.Stigla Asus R9 270X Direct CUII TOP. Moja prva Asus karta do sada, izgled i izrada su joj baš premium.
Doduše, za sada će da radi na Intel G860, do apgrejda procesora u narednim mesecima.
"izgled i izrada su joj baš premium".... izgled cesto vara.
Od svih 270/270x karti (koje sam video ili propustio kroz sake) ja bih napravio ovakvu listu:
Gigabyte 270x tripleX - probao licno
Sapphire 270x Toxic - nisam probao, slicna koncepcija kao predhodna
MSI 270X Gaming - probao licno
MSI 270 Gaming - probao licno
Gigabyte 270 "dual" - probao licno
Sapphire 270x- probao licno
Sapphire 270- probao licno
ASUS 270x DCII TOP- probao licno - memorija je najjeftinija moguca, na TOP karti da nece na 1500 je stvarno SRAMOTA
ASUS 270 DCII -probao licno, slicno kao i predhodna, nehladjeni VRM-ovi niti memorija, sklone otkazu...
...nehladjeni VRM-ovi niti memorija, sklone otkazu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari