Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Kako da znam da li mi je OK ovo sa dogecoinima?

Кад уђеш на пул је л' ти показује да ти ради радник и да даје хххх хаша ? Погледај на том пулу кад је био задњи блок, да л' си исплаћен итд. :)

П.С. Мени цг мајнер даје 5% више хаша него гуи мајнер.

Pokazuje da radi, 440KH/s ali mi je na Estimated pa me to malo buni.
Znam da mi na LTC odmah prikaze Confirmed.

pa jel ti čitaš šta ja pišem?
slab je pool, 2-3 sata traje blok. biće, strpi se. mada ne znam što kopaš tamo kada ti za doge treba što jači pool. eno prvi blok je trajao 2.5h i bio je samo 50k doge. vežeš par takvih za ceo dan i da se ubiješ.

pa ovde će da ti kažu "svi kradu" :D
ja kopam na dogehousu jer je najjači i najbrže idu blokovi. luck mu je prihvatljivih 108%.

Jel na tim drugim pulovima mogu da izvucem vise od 20k dodgea dnevno sa 4800khsh?!

Gde si ti kopao kad sa tolikom snagom dobijes samo 20000 ? Ja sam izvlacio 20000 sa 2800KHs na dodgehouse stratum7

Da,zeznuh se,upravo krenuo da editujem...jedna masina mi kopa tj 2300khash i trebalo bi da bude 20k po proracunima,videcu na kraju dana! ;)

Jel moze neko misljenje o trenutnom padu vrednosti doga?
Vidim da vas ovde, iskusnije kopace, ne hvata panika. :)

Diff skocio sa 1100 na 1300 od juce...

haha.. pukne dogehouse i odma za trecinu skresan net hashrate.. e izem ti valutu..:d

77 GH/s... nešto ne primećujem da je skresan

pre pucanja je bio oko 90-100.. sad su se mnogi vec prebacili na druge dok DH ne proradi..
DH sam nosi oko 25-30GH/s

Poslednja izmena:
na dogehouse je trenutno u toku DDOS napad..... 200+ gbit/s NTP DDOS Amplification attack.
ocekuje se da proradi uskoro..

evo sad je proradio.. izgleda bio bas zestok napad..
imao sam neke sitne novcice tamo, sad je krompir...:p

Rumors part #123891024921, posted Jan 15, 2014 at 01:05 by smiba

Sa DogeHouse.org

Someone is spreading rumors that we ddosed and/or hacked netcode. Thats not true.
We are actually friends with netcode and you can ask the support guys in IRC about that
Actually the guy thats spreading the rumors is a dogecoin shark thats part of the doge dice team with which we are not in a good relationship.
Also the same rumor spreading ***** has its own pool so its basicly a competition spreading rumors!
So dont trust stupid rumors guys.

Jel vredi kopati na Coinotronu?
Od juce startovali i DOGE vidim danas bas lepo idu blokovi.

kerici poludeli mozda ih besnilo uvatilo i poceli da skacu i skacuuuuu :smash:

bogami, kerici se vec oko mesec dana drze na prvom mestu, a neki predvidjali da ce brzo pasti u zaborav :D

i ja sam od sinoc na coinotronu, za sada je sve ok!

od jutros dobijam ovo: da li da ga brisem /reinstaliram ili?
doge wallet.JPG

Mislim da je spominjano na btctalk da se vracaju na stari wallet

Dobio sam BSOD iz cista mira pa sam morao reset i sada wallet radi :)

Bio je neki problem oko 1.5 walleta pa vracaju na 1.4.1 ako sam dobro procitao. Nista za brigu

Nazad
Vrh Dno