Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

ja sam pustio prt da kopa...

I7 3770k... 8 tredova po 110 khs svaki...

videcemo sta ce biti...

slazem se potpuno..
hvala matrixsu sto mi je poslao na pm podesavanja.. :)

samo mi nije jasno jel treba config fajl ili ne treba? :)

Treba da bi wallet proradio bar kod mene je tako ...

ne kopam u wallet nego na pool direktno...

zato pitam jel treba cfg fajl?

Treba ..

mozes da posaljes sadrzaj svog cfg fajla na pm?

p.s. hvala apple :)

hm.. cudno malo... na pool-u se ne dele nagrade u prt novcicima po principu kao kod qbit coina... kopam vec sat vremena i nista jos nisam zaradio... bar tako pise :)

Poslednja izmena:
Da li je neko testirao koliko se dobije novcica u odnosu na qubit da radi.
Cena PRT-a je trenutno oko duplo jaca od Qubit-a, ali je i bitno koliko se da nakopati.

Moze link za taj prt coin kad vec nema posebna tema, ja ne provaljujem koji je koin uopste u pitanju? Ima neki particle coin ali ne znam jel taj, jel to taj?

Edit-ako je taj u pitanju ja bih rekao da je vec kasno da se kopa ovo-proso voz...

Poslednja izmena:
Meni stigli procesori, evo jedan sam upravo namestio.

i5 4670k @ 4Ghz + Box cooler + Gigabyte Z87 D3HP (Dosta bolja od prvobitnog plana - HD3)

425 kh/s, temperatura ne prelazi 77 stepeni u sobi gde je temperatura ~21s.

Ja prezadovoljan, a vodena hladjenja mi stizu izgleda tek u ponedeljak. Ali posto su primerci "birani" i svi su malay, verovatno cu sve skalpirati i drzati na 4,7 - 4,8 kh/s. Trebali bi bacati 500 kh/s.

zar nije mnogo to za cpu?

ko ima 8350 koja mu je temp? meni ovaj radi na 50, a kad ukljucim sva jezgra ide na 60+

Poslednja izmena:
Kako me je sad ovaj pool http://www.mine-pool.net/qubit/ lepo obradovao..namestio ja autopay na 250 sve uredno stizalo i pre par min vidim obavestenje dole u uglu da mi stize 2500 komada..ja na pool u transakcije pise da mi je poslato 2500 kako sta nemam pojma,ali hvala im. :D

da to je particle...

i ja mislim da je kasno da se on kopa....

definitivno mnogo manje se iskopa dnevno od qbit-a...

da ali su davali i 50000 po bloku...

Jos samo maaaalko. :p

Untitled.jpg

Btw, 4960x SOLO razvaljuje. Juce i nocas mi je pronasao oko 20 blokova.

ccc...prvi benchmark milioner!

A ja se nadao da ce Mige prvi da se oglasi. :)

Vidi se da si pravi farmer! :D

Nesto sam i kupio, ali sitno jako.

Uglavnom:

i7 4960x
i7 4770k
4x i5 4670k
4x G1620
10x G1610

Mada G1620-ke idu na prodaju a ovih 10 celerona sigurno nece potrajati posto nisu moji. :p

Cekam ovaj maxcoin, ako ne skupim 100.000 prvi dan, nisam nista uradio.

U zdravlju da te sluze! ;)

Hvala lepo.

Neko je pitao za hladjenja, narucio sam Seidon 120V jer su se odlicno pokazala. Sa Jet Flo push & pull ni malo ne zaostaje za Cors H80i.

A ja nameravao prvo uzeti 4x H100i, medjutim nema stvarno potrebe jer ce komponente biti u prostoriji gde je 0 stepeni, imace oborene napone, bice skalpirani i stavljene one liquid ultra paste. Ako na 4,7 Ghz bude dostigao 65 stepeni, sve prodajem! :D

A ja te prestige ispratio sa z87hd3 posto si rekao da si vec narucio... Al ajd...

Meni je stiglo sve sinoc, cak i hladjenje ono seidon, bas je mocno, samo nemam napajanje da sve pokrenem, danas cu pazariti pa javljam utiske a i rezultate...

Narucio njih bio medjutim ovi javili da imaju samo dva komada, ali zato imali postosta ovih D3HP i kao spustili bi mi cenu, tako da sam za iste pare dobio bolje ploce. Mada nije razlika bog zna kakva tako da ne brini.

Ajde javi utiske za seidon-e da znam sta me sutra ocekuje. :)

Poslednja izmena:
uuuuu svaka cast, mada nije ni cudo sa cpuovima, pogotovu ovim prvim :D

Stvarno treba otvoriti jednu temu "CPU ONLY Coin", koja bi sluzila za najave i objave coina koji su, odnosno koji ce tek biti aktuelni.

Tako sam ja video od nesica za onaj Max coin najavu. Ne moze jedan ili dva coveka pohvatati sve novcice, a kada se udruzimo, nece nam nista promaci. ,)

Poslednja izmena:
znaci ceka se onaj max coin kako vec ,)

sad vidim da me pretece, moze dobra stvar, mada i ovih scrypt novcica ima vazdan ne moze covek da se pokupi, mora da se organizujemo sto rece kolega

Poslednja izmena:
Stvarno treba otvoriti jednu temu "CPU ONLY Coin", koja bi sluzila za najave i objave coina koji su, odnosno koji ce tek biti aktuelni.

Tako sam ja video od nesica za onaj Max coin najavu. Ne moze jedan ili dva coveka pohvatati sve novcice, a kada se udruzimo, nece nam nista promaci. ,)

Jeap, to ja pricam...

I ja sam se pojacao sa CPU-ovima... ali o tome su sledece nedelje. Hladjenja nisam toliko dobra uzimao, vec LC Power CC95, obzirom da mi stize XX komada 3470.

+1000
Bench ann pool :)

Kraju sala, to je stvarno istina, pojedinac ma koliko nolajfovao ispred monitora, jednostavno ne moze ispratiti sve a kamoli u startu eliminisati nebitne najave, dok grupica ljudi vec i moze.

Cist primer je ovaj Qubit, prvih par dana ako ne i sati je kljucno. E sad, ovaj Maxcoin koga cekamo bi trebalo da bude malo drugacije uradjen i eliminise problem stampeda na niski dif no videcemo.

taj maxcoin može biti zanimljiv jer 1) ima nov algoritam 2) Max Keiser ga hypeuje do besvesti

mene tu najviše zanima da li će taj algoritam napraivti dostupnim za GPU mining, teoretski je moguće ali trenutno to nije omogućeno, to je zvanična izjava tvoraca...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno