Šta je novo?

Klondike Coin, Join the Goldrush

Kopaj sad nesto drugo, pa uleci kad diff padne na 4-5. Verovatno ce tada dosta ljudi opet prebaciti na KDC i prilicno brzo ce se doci do 32000. A posle toga ce biti vise fer i ako se odrzi isplativost hashrate nece ovako varirati.

cepam ovaj digibyte i ovaj kdc pa se setam tamo gde je diff manji, sad da kopam dok se ne podesava diff po bloku mislim da ce posle da budemanje isplativ nego sad? mada mozda i gresim, vidim sad siluju ovaj digi

Ko zna sta je pravi izbor... Kopacu nocas digy, pa posle nazad na KDC, pa cemo videti kako ide diff i network hashrate.

e baš to, treba mi 20 kartica da ispratim ovih par novčića, kud ih sve istovremeno lansiraše... ima i neki USDe :D

Poslao sam KDC na coinmarket.io i vec pola sata mi u novcaniku stoji znak pitanja pored transakcije (novi wallet). Obicno u novcaniku sve bude ok, eventualno kasne konfirmacije ili menjacnica zabusava, ovo mi se jos nije dogodilo. Kad sa pool-a povlacim u novcanik, transakcije su brze, ne bi trebalo da je do mreze. Mozda je trebalo da zatrazim novu deposit adresu pre slanja, ali sad je kasno...

EDIT: Poslao sam 0.5 KDC i taj iznos ima jedan confirmation posle 10 sekundi. Valjda ce da isput naidje i na ovaj zalutali deposit, pa ce ga odvesti na menjacnicu :D

Poslednja izmena:
ubi me ovaj coinmarket sa registracijom
il nevalja username il email
Error: Error: ER_DUP_ENTRY: Duplicate entry
il ovo
Error: Captcha not solved!

Poslednja izmena:
KDC = 0.00015060!!!!!
**** dogy i EAC, ovde je lova :) ( i DGB naravno)

i ja ga cekam tu, mada ako bude i na 0.0003xx porazmislicu se

Maltretiram se da napravim nalog na kdc.smalltimeminer.com i non stop mi izbacuje Token expired, please try again, u cemu je fora
Jel moze neko da mi posalje invite ako je do toga

kako da napravim novi wallet?od ovog sam izgubio sifru i 220kdc na njemu.od tog sam se oprostio
nov sto sam skinuo o5 ulazi u ovaj zakljucani.jel ima neki drugi za kdc

wallet.dat ti je zaključan... obriši taj fajl iz appdata/roaming/Klondikecoin i na sledećem startovanju walleta će ti kreirati novu praznu adresu

probaj sa neke druge ip adrese, mozda je tu neki problem...

ovaj kdc je extra za kopanje
sad mu cena malo porasla a diff pao pa sa 1mhs se zaradi na dan ~30 dolara

A gde ga unovcis?

coinmarket.io
malopre probao 22KDC i sve zavrseno za par minuta ;)

e sad za neku vecu kolicinu, valjda nece da pojedu :D

Pa meni se taj sajt ne otvara vec 2 dana

Nešto je do tebe, radi sve vreme

radi normalno ja sam i juce i danas tamo menjao za btc pa slao na btc-e

Bilo je do browser-a :)

Ali sad kad ukucam user i pass uopste me ne uloguje, samo refreshuje stranicu, uopste ne sacuva sesiju ... Nista, moracu nekog od vas da iscimam da proda za mene :)

Edit: izvinjavam se za cimanje, kucao sam pogresno sifru, a kad se pogresi sifra samo iskuliraju, tj ne daju nikakav error

Poslednja izmena:
Probao sam sa 3G neta, ali ne vredi zatvorili su registraciju provereno.
Ili im je malo 1% fee sto sam im davao na FLO i NET :)

Kod:
I have temporarily suspended new registrations to help out the network, please show your support by spreading your hash rate to other pools.

Zatvorili su registraciju jer pool drzi skoro pola mreze. Hoce da izbjegnu 51% attack.

Nazad
Vrh Dno