Moj Red rice od 10.01. ima status:
Despatched to overseas (Country code: RS)
Ocekujem ga uskoro.
Sa kog si sajta porucio telefon. Cudno mi to da su kinezi poslali racun uz paket. Da ne mislis mozda na carinsku deklaraciju na kojoj pise vrednost paketa? Jeli pisalo bas telefon ili nesto drugo na tom racunu? Ja najcesce porucujem sa Ebe store i oni napisu na paketu sta hoces mada mi to nije proslo sa ZTE V967s. Bilo je napisano 65 USD, ali je uredno sve ocarinjeno na 135 USD.
neogeo, znas onaj smajli "this thread is useless without pics" :d
![]()
Ja samo da javim da je stigao danas (porucen 28.12 koliko se secam i pojavio se na carini 08.01)Charmpin G7 telefon, brz kao munja, ips ekran odlican, izuzetno jak wifi signal ima, gps, bt i ostale gluposti sljakaju, 3g radi, rutovan je po defu, nema instaliran gplay store, to sam naknadno ubacio, zatim aplikacije, za sad sve radi
U kutiji se nalaze crvene sluske 3.5mm(tel je ceo beli), punjac, usb kablic, adapter eu, plasticni hard case beli koji pase fest na ovaj telefoncic, uputstva itd
Stigao Lenovo a850, 3800 dinara troskovi (svaki put sve vise).
Mom bratu stigao a850. Porez i carina 4150. Ali tako otprilike i jeste.
Prvi sto sam kupio zeni bilo 2800. pa kolega 3300 i ja 3800.To je ustvari realna carina i pdv na placenu cenu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari