Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

probaj aidu, pa javi da li cita, koja im je cena?

:)
Hvala. Aida64 extreme (beta) ocitava 78C GPU, 76C VRM2 i 26C!? VRM1.
Ako si na mene mislio platio sam Toxic 340Eura po principu "uzimaj ili idi, imam samo 1 komad" :d

Meni gpu-z čita, ako tebi ne računaj da si srećan i ne traži dalje :D

Ni jedna verzija GPU ne cita ali dobro, rijesili smo misteriju. Sutra cu ganjati neke 12cm ventove da namontiram iznad kartica.

čudno je to kod tebe

943.png

vaporx, sad sam izvalio da imaš toxic, sanjiv pisao :)
na više mesta sam video da se vapor više greje od toxica i dualx...

leti ću da upalim klimu pa će biti hladnije nego sad sa parnim grejanjem :)

Nove temperature :)

Pogledajte prilog 131355
Rudar je odnesen u sobu koja se ne greje a temperatura ambijenta je oko 12C. :)
Kako kulira jedna od kartica. Ostale povlace toplotu one prethodne pa nisu tako dobre.

Poslednja izmena:
Momci moze mala pomoc? Imam graficku powercolor 7850 1gb, preko cgminera a i gui minera mi daje stabilnih 320 KH sto jeste ok za nju ali navodno taj cipset moze dati i 350-380 KH,znam da je slabija za majning ali drugih nije bilo pa sam kupio 4 kom 7850 dok mi nestigne ostala oprema.

molim ukoliko iko zna kako da je klokujem? probao sa sa svim alatkama MSI,ASUS AMD kako god uradio klokovi su zakljucani,nemogu ih menjati !!!? moze li iko pomoci???

Jel moguće da na vapor-x vrm može da bude tako vruć? Kartica je na 70*C a vrm1 je 100*C dok je vrm2 90 :S pri naponu od 1.075 (1.014 u gpuz)

AMD Radeon R9 270X MSI HAWK 2G GDDR5...

Da li je neko ovo testirao i kako se ponasaju?

Poz.

Poslednja izmena:
meni je tu backplate, sad ću baš da vidim :)
ne deluje toliko vruće, mogu zadržati prst sekundu, dve :)

Poslednja izmena:
280x sad sto se carine 350e a od 1.1.14 su 400e. Rudarska je tuga pregolema.

sad je vreme otplate oko 7-8 meseci ako se ne varam, tako da ocekujem kartice po oglasima jos malo, bar se tako nadam

VaporX-ot iskocija tesko gjubre, imav 2 i greeja kako ludi, posle nekolku dena gi vrativ vo prodavnica i cekam da zemam toxic. Za zal Vaporot iskoci kako golem promasaj na saphire, strasno losa izrabotka na samiot heatskin na ladenje na VRM sekcijata. Pozdrav od Skopje

Jel koristi neko R9 280X MSI , kakve su ?

Vrh Dno