istinu zboris.. ovo sam samo izvukao zbog nekog buduceg poredjenja na forumu,posto ce brda ljudi imati i n5 i g2

ne sporim da su oba telefona makine.
Jesi ti video gsm arena testove koji su radjeni u istim uslovima za oba telefona i na 100% osvetljenju?
G2 autonomija surfa preko 11:22h a N5 4:46h
A pri tome na 100% G2 ekran vise svetli od N5 displeja.
G2 osvetljenje ''poludi'' tek na preko 60-65% (koliko sam primetio) i neka G2 na tom podesavanju svetli kao N5 na 40% recimo, zasto bi se tripovao kada ce G2 svejedno da odere N5 sto se trajanja baterije tice. A preko 60% ti treba samo na suncu, za sve ostalo je dovoljno od 30-60%, zavisi kako kome odgovara i da li gledas u ekran u mraku ili u normalnim ''sobnim'' svetlosnim uslovima.
Ja bih G2 drzao na 65-70% u svim uslovima jer mi takav prikaz najvise odgovara, osim nocu, tada do 40%.
Sto se autonomije tice, moze apdejt da popravi to na N5 ali mozda jednostavno displej na G2 manje trosi..
I da su ovo neki idealni uslovi (gsm arena) nema veze, prenesi to u nase uslove sa losim mrezama itd, opet ce razlika izmedju ova 2 telefona biti priblizno ista i N5 ce se ugasiti mnogo pre G2
Napisao sam vec da je ortak S3 punio 2x dnevno a G2 se ugasi tek posle dan i po do dva a uopste ne gasi net, kada nije upaljen wifi onda je telenor 3G, ponekad upali neki igru, od onih od 20Mb do par Gb, pozivi, sms, kamera, muzika i ko zna sta jos a ekran drzi na 65%.