Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I dalje su ovo mali prometi a niko ne pokusava zaustaviti... Verovatno ce povratak u zeleno biti brutalan.

upravo to, smesni su obimi trgovanja, cak i kod kineza su manje nego standardni...vreme kupovine definitivno

sto se tice btc-e a i drugih, nista nema logicno dok su trade-engini takvi kakvi jesu :)

Nisu smesni nego su cak i veci od proseka za poslednjih nedelju dana

smesni u odnosu na obime u ovakvim situacijama, ako si pratio kako je bilo 70-80k su bili min. pojedinacno, sad zajedno bitstamp i mtgox imaju mozda 50k

vidim pricate pa aj da pogledam cenu kad ima sta i da vidim, proso mi buy order na 25

Konacno malo uzbudjenja...

Na dno kurvo, na dno! :D

Nisu smesni nego su cak i veci od proseka za poslednjih nedelju dana

Ne kontas ti berzu, smesni su za DUMP jer nemozes porediti regularan obim trgovine i kad neki manijak dumpuje.... oni sto imaju mozga neki polako kupuju, neki cekaju samo da opale BUY... u svakom slucaju dumper ce se opeci zestoko

Kina vuce na dole, a oni su smesni sa obimimima i treba na umu da je kod njih gluva noc.
Ovako ni hitler nije bombardovao mucki...

Poslednja izmena:
Kina vuce na dole, a oni su smesni sa obimimima i treba na umu da je kod njih gluva noc.
Ovako ni hitler nije bombardovao mucki...

Ma budaletina kladim se da su kupovali BTC da bi imali za dump... klasicno glavom kroz zid, zamisljaju da su bog i batina, nameracili se da obore cenu pa makar pocrkali :)
Prosle nedelje su dumpovali na MtGox-u pa nije uspelo, pa sad presli da mrace kineze... samo dokaz da neko ko ima brdo $$ moze da se zeza ko *****, jer kontam da ni nije puno pametniji

^^Sto si ti tako nervozan kad si x puta rekao da te bas briga za trenutnu cenu

okle ti to da sam nervozan?

zabavljam se samo tako.

samo klikcem, i svaki put kad kliknem 200 $. :D

zali boze za godine potrosene na kliktanje doom/a.

Poslednja izmena:
evo za one sto sumnjaju, UK i USA jos nisu ozbiljno zagrizli, Australija se tek prikljucuje, kad USA krene a to ce biti vrlo brzo cim se malo regulise status tamo, videcete cenu :) Igraci koji trenutno formiraju inv. fondove i firme tek pripremaju teren a par stotina mil. USD je vec za to dato, ne u BTC vec u firme koje ce se baviti time..tako da je zakljucak jasan

Ma ovaj dump je smesan, vidi se iz aviona da ide na SILU... ko je prodao skuplje samo ceka... ko ima $$$ taj jos nestrpljivije ceka da uleti :)
Na Gox-u ih neko zeza zestoko, cak ni btc-e je zilav samo cekaju priliku, LTC je neko dumpovao pa neko sve otkuio i digao cenu 15% :)

Na GOX neko kupio 360 BTC po 830 u trenutku kad je bio oko 760. Ludo, u nekoliko sekundi je cena išla sa 760 na 830 pa opet nazad - pravi divlji zapad !

Poslednja izmena:
^^Vec ~5 dana se vidi i da jedva na silu izvuku preko 900...

najjaci ce biti poslednji dump!

taj ce nas odvesti na ispod 600 lagano. pandorina kutija je otvorena.

:D

ali imajte u vidu da nema jevtinih novcica za sve.

Poslednja izmena:
Mene samo zanima koja to "psihologija" prodaje sada po 750 a nije po 1100-1150 kad je mogla. Sada im je ovo "dobro", a onda im ono nije bilo "dobro". Ne razumem, strah valjda, bem li ga...

Prilozi

• sheep.jpg
    sheep.jpg
    632.7 KB · Pregleda: 51
Poslednja izmena od urednika:
Mene samo zanima koja to "psihologija" prodaje sada po 750 a nije po 1100-1150 kad je mogla. Sada im je ovo "dobro", a onda im ono nije bilo "dobro". Ne razumem, strah valjda, bem li ga...

Malo ko, ja i dalje kako vidim cena se silom rusi, dumper dumpuje konstantno, ne bi me cudili da su ti isti pumpalo do 1000$ i kupili ko zna koliko BTC-a i sad zamislili da su bogovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno