Ako je ovo trik pitanje, onda (oni) ne mogu. Ako nije, na prednjoj strani od LK piše sve, doduše na ćirilici.Gde oni mogu da vide (na "čipovanoj" LK) tvoju adresu stanovanja i to da uporede sa drugim (poslatim) dokumentom?
Ok, gde se to radi? U sudu? MUP-u?Radi se tako sto odeneses racun ili sta vec na cirilici kod prevodioca-sudskog tumaca koji ti tvoj dokument prevede na engleski jezik, overi pecatom, posalje sken i ti ga prosledis tamo gde treba.
Ma nije trik pitanje. Ja sam im poslao sliku svoje LK (bez čipa) i to obe strane + račun od telekoma i prošlo...Mislio sam da su ti podaci samo u čipu, pa rekoh, ne vide ti adresu da bi je uporedili sa drugim dokumentom. Nije mi jasno...Nekom ćirilica prodje, nekom ne....Doduše ja sam u onaj settings upisao i podatke od banke odmah nakon što sam poslao svoje...možda je to presudilo...nisam pametan :trust:Ako je ovo trik pitanje, onda (oni) ne mogu. Ako nije, na prednjoj strani od LK piše sve, doduše na ćirilici.
https://www.google.rs/#q=sudski+tumac+engleski+jezikOk, gde se to radi? U sudu? MUP-u?
Ma nije trik pitanje. Ja sam im poslao sliku svoje LK (bez čipa) i to obe strane + račun od telekoma i prošlo...
Mislio sam da su ti podaci samo u čipu, pa rekoh, ne vide ti adresu da bi je uporedili sa drugim dokumentom. Nije mi jasno...Nekom ćirilica prodje, nekom ne....
Nema adrese na LK s cipom, ni sa jedne strane
“If you wait by the river long enough, the bodies of your enemies will float by.”
― Sun Tzu
evo da podelim jedno lepo iskustvo, kontaktira me clan uz zahtev da kupi ltc sinoc, kurs odredio sam, sa napomenom da a skocio a pao on toliko i toliko uplacuje sutra, vazi ja reko ok ionako imam dolare, iscimam drugara da se loguje na moj racun i kupi odma dogovorenu sumu, danas vidim nema clana da se javi kontaktiram ga sta bi, on kaze e kupio sam vec, pa hebem mu ako se dogovoris nesto valjda stojis iza toga, a ako nesto iskrsne i odustanes javis da se zna, a ne ko puvanjak,
da ne bude da sam sad tuzibaba, drukara i ostalo, ali meni ovakve stvari idu na zivce
bato ne radi se o vracanju trte mrte, nego o reci i posrenju ako si nesto dogovorio budi dzek pa to i ispostuj,
za tvoju informaciju posto si zelen u temi btc sam prodao clanu po 100$ uvece istim ovakvim dogovorom, do sutra ujutru kad je ovaj trebao da uplati je skocio na 200$ sad sam ja trebao da mu kazem ****ga sad je cena druga necu da ti prodam, ma vazi, ako sam nesto rekao to imam i da uradim makar bilo na moju stetu,
eto toliko
Vidim ja da ce moji asusi otici po nabavnoj ceni uskoro :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari