Šta je novo?

LG G2

Kako je do telefona kad samo vi sa MTS-om imate problem?

Kako je do telefona kad samo vi sa MTS-om imate problem?

Vidi meni se to desilo 2 puta za mesec dana i to na istoj relaciji od kuce do posla... Nije to neki veliki problem bar meni... Jedino sto primetim da neradi net kad uzmem da prelistam novine... A složio bi se sa tobom da je do mts-a... Posto sam ubeđen da sva tri operatera vade telefone iz istog dzaka

Ima li neko D80210b-EUR-XX software i na mts-u da se ovo desava ? (meni je SEA a djordjesl
ima HKG).

sw verzija: D80210b-220-05
PVS BIN 1, Speed Bin 2.3GHz

Vidi meni se to desilo 2 puta za mesec dana i to na istoj relaciji od kuce do posla... Nije to neki veliki problem bar meni... Jedino sto primetim da neradi net kad uzmem da prelistam novine... A složio bi se sa tobom da je do mts-a... Posto sam ubeđen da sva tri operatera vade telefone iz istog dzaka

Veoma lako do telefona je . Mts ima poprilicno sugav signal, ali... Testirao sam sa s4 i g2, s4 uhvati, a g2 ne. MTS kartice obe

Pa do cega je?

E da zaboravio sam da vam kazem ja nisam na stock ROM-u :d zaboravih da sam flesovao posle CM-a stockMOD. Mozda zato ja nemam problem, mada bih ja rekao da je to nesto na relaciji sa MTS-om.

220 je kod za Srbiju, a ostatak je za mrezu 01 je telenor cini mi se, 03 mts, 05 vip, ako gresim ispravite me.

Vi niste svesni kakav je zvuk kad se nasteluje sa Viper4Android-om. Niste svesni. Pure Evil.

Jel ima neko g2 iz mts-a? Gledam po sajtu i vidim da pise samo 16gb memorije. Imaju li oni 32gb?

da je 16gb bilo bi dobro.. tebi je dostupno samo 10.6gb

Evo danas uzeh malo da snimam nakon onog camera moda. Cini mi se da ima jos onaj focus breathing ali malo manje . Slike tu i tamo

Odakle si skinuo ? I koja podesavanja :D

Ovo sto ti bogda okacio to je to. A sto se tice podesavanja, moje i tvoje usi nisu isto, a i verovatno slusamo razlicitu muziku, tako da ces morati da podesavas sam za svoje usi :)

Ma drajver koji ? Jesi li probao video, stuca li malo jos nakod moda ili to samo meni :D ?

Pa napisao sam. Zumira, ali ne toliko, mnogo je blazi, nije ono konstantno. Mada i treba taj zoom da radi, zamisli da treba da zumiras nesto, a ne moze. Mada najbolje bi bilo kada bi mi imali zoom lock, pa ti onda mozes sta hoces. Kontam da ce to doci sa 4.4

Pa napisao sam. Zumira, ali ne toliko, mnogo je blazi, nije ono konstantno. Mada i treba taj zoom da radi, zamisli da treba da zumiras nesto, a ne moze. Mada najbolje bi bilo kada bi mi imali zoom lock, pa ti onda mozes sta hoces. Kontam da ce to doci sa 4.4

Viper- instaliram ga, instaliram recomended drajver ali nema ekfekta nikakvog. Na driver statusu mi pise enabled NO processing NO neon enabled YES ... Je li se desavalo nekome da ne radi, kako ste instalirali preko apk ili custom rec?

Za tebe, a i sve ostale:

Posto je LG shebao nesto oko EQ-a i MusicFX-a, mora se ovo odraditi nesto da bi radilo na stock music player-u i nekima na kojima nece.

Potreban je root za V4A!

1) Instalirate poslednji V4A (u ovom trenutku to je FX v2.3.1.5)
2) Kad otvorite aplikacije pitace vas koji kvalitet hocete i da instalirate drajvere. Dajte root dozvolu.
3) Skinete https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.apps.build.prop.editor
4) U njemu nadjite ove linije:

4.a) Ipa.decode=true prebacite u Ipa.decode=false
4.b) tunnel.decode=true prebacite u tunnel.decode=false
4.c) lpa.use-stagefright=true prebacite u lpa.use-stagefright=false

5) Reboot telefona
6) Udjete u viper ukljucite ga (headset, phonespeaker), otvorite music player, pustite pesmu, vratite se u Viper i cackajte :)

Mozete da skinete IRS convolver odavde > https://www.dropbox.com/s/wdcau5jpeo7cuw3/IRS V4A.7z

Njih ubacujete u ovu putanju: sdcard/ViPER4Android/Kernel/

Napomena za IRS: Ne ubacujete folder, nego te fajlove u putanju opisanu iznad. Da bi videli podesavanja za IRS convolver morate otici u UI Settings i oznaciti moderate ili expert opciju.

Enjoy.

Poslednja izmena:
To za prodaju je i ocekivano jer su trzista vec prezasicena odlicnim Androidima (to sam napisao i jos pre pocetka prodaje). G2 i Z1 su dosli samo nekoliko meseci posle odlicnog S4 pa i One/XZ i neki ljudi jednostavno cekaju novije i primetno bolje telefone koji bi bili ozbiljan napredak za iste pare kao G2/Z1 sada. Jos su tu i skuplje Lumie, IP5s..

Sa Note 3 je malo drugacije jer je primetno bolji/brzi od Note 2 i prodace se u ogromnim kolicinama.

Poslednja izmena:
Vrh Dno