Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imam jedan problemcic sa Whats App-om... Kad se "dopisujem" sa bratom, tj (hmmm kako bih rekao) ne kucamo nego snimamo zvuk po par sekundi i tako komuniciramo iz dosade, desava mi se da kada mi posalje nesto duze, recimo po 30ak sekundi da posle 5 sekundi SLUSANJA tog snimka ekran mi potamni (jedva vidljiva app u pozadini) i zvucnik stisa taj snimak toliko da moram na uvo skroz da prislonim zvucnik da bi cuo to. Ako nekoga ne mrzi neka proba tako nesto pa da ustanovim da li je problem do mene (mada ne verujem) :O

Meni se nije dešavalo to ali mi se dešavalo da nikako ne mogu da preslušam ono što sam ja snimio dok drugu osobu mogu da preslušam sve šta snimi.

Asrock N68C-S, podržava, i bios u upalio ring-in power on itd ali ništa. Nije ni bitno čisto me zanimalo da li je neko to radio...

Ja sam kod mene namestio. Win7, h61 ploca, tp link ruter i na telefonu Unified Remote. Radi savršeno.

Izguglaj kako da namestis wake on lan na racunaru, u Unified Remote-u stavi MAC adresu racunara i mora da radi.

Imam jedan problemcic sa Whats App-om... Kad se "dopisujem" sa bratom, tj (hmmm kako bih rekao) ne kucamo nego snimamo zvuk po par sekundi i tako komuniciramo iz dosade, desava mi se da kada mi posalje nesto duze, recimo po 30ak sekundi da posle 5 sekundi SLUSANJA tog snimka ekran mi potamni (jedva vidljiva app u pozadini) i zvucnik stisa taj snimak toliko da moram na uvo skroz da prislonim zvucnik da bi cuo to. Ako nekoga ne mrzi neka proba tako nesto pa da ustanovim da li je problem do mene (mada ne verujem) :O

Redovno se tako dopisujem i takodje mi se to desi ponekad, samo ne stavljaj ruku preko fona. Mislim da je do proximity senzora, pomisli da si prislonio fon uvetu da preslusas pa zatamni ekran i stisa zvuk... Mozda sam lupio nevidjenu glupost ali mislim da je to. :)

Hm... Ne bih rekao da je do toga, pomisljao sam i to, ali recimo znam da sam nekad u trenutku slusanja drzao telefon na stolu i samo pustao snimke i to se desavalo. Bukvalno sam samo sa prstom pritisnuo play i on se zatamni, cak i kad se izadje i udje u app cini mi se da ne resava problem odmah. :O

Redovno se tako dopisujem i takodje mi se to desi ponekad, samo ne stavljaj ruku preko fona. Mislim da je do proximity senzora, pomisli da si prislonio fon uvetu da preslusas pa zatamni ekran i stisa zvuk... Mozda sam lupio nevidjenu glupost ali mislim da je to. :)

Mislim da nisi kupio, stvarno tako radi, sad sam probao da prekrijem senzor. Možda njemu samo baguje senzor (folija?)

Hm... Ne bih rekao da je do toga, pomisljao sam i to, ali recimo znam da sam nekad u trenutku slusanja drzao telefon na stolu i samo pustao snimke i to se desavalo. Bukvalno sam samo sa prstom pritisnuo play i on se zatamni, cak i kad se izadje i udje u app cini mi se da ne resava problem odmah. :O

meni se to dešavalo kad sam vraćao backup whatsapp-a preko TB sa sve aplikacijom

kad sam je instalirao regularno sve je bilo opet ok

Na ovoj Hangout aplikaciji me jedino nervira sto ne može da bude crna pozadina :confused:

Mislim da nisi kupio, stvarno tako radi, sad sam probao da prekrijem senzor. Možda njemu samo baguje senzor (folija?)

Istina, hvala :) To je problem ;)
Samo sto sam ubedjen dok sam pre neki dan igrao cs da i kad sam preslusavao samo kliknuo play a ruke su mi bile zauzete igranjem cs-a :D Ne znam cime sam tada mogao pokriti. Reaguje na nekih 3-4 cm rekao bih ;)

Requires root privileges for most features

Ne treba da skineš, ali neke aplikacije su zip koji iz recoveryja flešuješ. Mada tehnički ni za to ne treba root :)

Poslednja izmena:
Pa onda verovatno nemaš custom recovery tipa cwm? Ne verujem da u fabričkom ima opcija za flash.

Ne može se flash-ovati iz fabričkog recovery-ja.

Ne može se flash-ovati iz fabričkog recovery-ja.

Moze. Na Note kecu je bila opcija flash iz fabrickog recovery-ja da dobiješ Cwm. Takodje je bila i opcija flash roota iz fabrickog recovery-ja.

Pa ja sam na Galaxy Ace-u imao zip faj za root, unroot i cwm i sve je bilo baš prosto i posle kao Nexus najlakši za te stvari :p

Moze. Na Note kecu je bila opcija flash iz fabrickog recovery-ja da dobiješ Cwm. Takodje je bila i opcija flash roota iz fabrickog recovery-ja.

Dobro, ali da li možeš flešovanja nešto drugo osim cwm-a i root-a?

4.1.2 je verzija androida,ne hangouts-a.Koristim poslednju verziju hangouts-a i ne prikazuje mi u opcijama SMS.
Nisam ni mislio da je verzija hangoutsa. pogledaj ponovo sliku koju sam okacio, procitaj verziju, uporedi sa svojom. ako ti ne prijavljuje update na gplay ne mora da znaci da imas najnoviju verziju.

ygygysyd.jpg

Poslednja izmena:
^^ bas tako, sigurno nemas poslednju verziju hangout-a, imao sam isti problem i pisao na prethodnim stanama o tome.

Textra, odlična aplikacija za slanje SMS poruka

Nazad
Vrh Dno