Šta je novo?

Call of Duty Ghosts

Jel se nocas pojavljuje u "slobodnoj prodaji" ima li ko kakve informacije 31 gb pa ima da ga kupijem 2 dana..;)

Kad videh post bacih oko kod omiljenog srpskor "prodavca" igara i da te obradujem ima igru od pre 20min. 28.7Gb. Al posto si i ti mene "obradovao" sledecim postom necu je pazariti nigde dok se neodradi upgrade systema.

Poslednja izmena:
Koji bedak, i ovo ladno ne moze da se pokrene bez 6gb rama :/

Može da se pokrene, što ne bi moglo?

Ja pređoh x64 BF4 kampanju (koja je inače golo...) na kompu iz potpisa na 16x10, prva polovina opcija medium, druga low. Fps se kretao oko 30-40 napolju i 50-60 unutar objekata.

Ma ocigledno su namerno ogranicili. 90% igara mozes da pokrenes na konfi ispod minimuma zahtevnosti, sad kako ce da radi je druga stvar. S druge strane uvek su postojale igre koje su pri startovanju bile izrecite po pitanju nekih stavki. Ovaj put to je CoD. Nekupuje mi se ram zbog 2h nadrndane kampanje, mada ce uskoro morati pa morati. Vidim i ja da mi od pucanja ostaje samo BF4 od noviteta.
Kad bi bilo ko meni na staroj konfi sa Crysisom 2, izbaci poruku da moja 8800gts 320mb ne moze da pokrene igru kliknem ok i igra radi.

Rld..~29gb

Poslednja izmena:

Ja pređoh x64 BF4 kampanju (koja je inače golo...) na kompu iz potpisa na 16x10, prva polovina opcija medium, druga low. Fps se kretao oko 30-40 napolju i 50-60 unutar objekata.

Online nebi ni uso u igru..
Kako vidim tesko da ce ova igra da ide ispod 5 sa ovim updatem.Dali je moguce da postaje standard 25-30gb igra znaci :S:

Iskoci error pri startovanju da nije dovoljno RAM-a... Kacili su ljudi screenshoot error-a na jednom stranom forumu

Poslednja izmena:
Call of Duty: Ghosts PC apparently uses 2GB RAM at maximum settings :D

6_GB.jpg

Zašto wtf? :)

Lepo lik gore reče da je ram zahtevnost neopravdana.

Sa ovom budalaštinom oko memorije samo se potvrdilo da se ovaj serijal pretvorio u potpunu budalaštinu!

Kakvi dzukci... pa kako konzole teraju gad demet!!
I sad ja instaliram taj fakin fix i opet ne mogu da igram :D Satrase nas...
Vise mi se isplati da kupim pusku i pucam nego da kupujem nov komp itd itd... Ne shvatam sta je ovde lepse od Crysisa 3 koji radi na manje od 4 giga rama...

Poslednja izmena:
Zašto wtf? :)

Lepo lik gore reče da je ram zahtevnost neopravdana.
da
-Drugare salimo se malo nemoj da mi zameris :) vidis da hocu da igram na hight :D sad sala na starnu,ovo je stvarno preterano da ne kazem pr***nje oce da kazu kako su "radili" novom engineu i da je next gen.
-Igranje je od ranije bila zabava sada je skup biznis..od sledece godine batalim sve ovo :)

Ma da, nego 'ste spremni? :p

sab.jpg

I koje je opravdanje za 30Gb, ovoliku zahtevnost i next gen hajp? :) Sa SS meni ovo deluje i dalje iza matorih i novijih Crysisa, BF3/4.

Poslednja izmena:
Bas bzvz sto ne moze ispod 6gb da se igra ,a trosi samo ovoliko..mada koliko vidim izasao je neki RAM fix
Inace igra je super:)
Untitled.png

pa nije to samo ovaj serijal, to su i nove konzole i optimizovanost novih igara za pc je ocajnija kako je generacija konzola svezija

pogledajte i bf4 za pc, serveri u raspadu, puca krsi lomi se sve... ali na konzolama sve klizi :)

vec vidjeno, i krajnje ocekivano sa svakim izlaskom novih konzola PC igracima se smrkne pred ocima

Ja se samo plasim da se ostale gejmerske industrije neisprimaju pa pocnu IW stopama... I sto neko rece sa SK foruma, "zao mi je ljudi koji ce kupiti igru i biti docekani sa ovakvom porukom"
I zao mi je sto ce zaraditi pare na ovome, hebo ih biznis in d es

Ima i prvi rip - nešto manje od 10GB. Ripovani svi jezici osim ruskog (klipovi nisu dirani).

Novi bagovi - CPU check.

Igra kaže za PII x4 965 da nije dovoljno jak da pokrene igru, a minimum cpu zahtevnost (zvanično) je C2D E8200.

Poslednja izmena:
Dole na linku ima jos zanimljivih komentara
I get the same error - CPU does not meet requirements.
Minimum requirement states "Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ"
I have an "Intel Core i5 760 2.80 GHz"

pa nije to samo ovaj serijal, to su i nove konzole i optimizovanost novih igara za pc je ocajnija kako je generacija konzola svezija

pogledajte i bf4 za pc, serveri u raspadu, puca krsi lomi se sve... ali na konzolama sve klizi :)

vec vidjeno, i krajnje ocekivano sa svakim izlaskom novih konzola PC igracima se smrkne pred ocima

Ma jok ovo je cist bezobrazluk. Koji q. ubacuju autodetect? Koja je poenta takvih programa? Nikako nece pomoci da igra radi bolje vec samo prave probleme, ali ih namerno i dalje ubacuju u igre.

Poslednja izmena:
Jel krenulo MP peglanje kod nas? utisci?

Meni radi sasvim dobro, na high detaljima, fps 60, neki put secka/preskace kad se okrecem, ali sasvim je igrivo.
Kontam da kad bi presao na win8 bilo bi jos bolje.

Jooj kakve gluposti oni nama uvaljuju kao next gen, joj boze smesni su...

i_dont_want_to_live_on_this_planet_anymore_20.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno