Šta je novo?

Call of Duty Ghosts

Ne sledeci deo je rat sa dubstep oruzjem 2 zaracene dubstep civilizacije + dubstep zombiji i hipster alieni
:d

Па тако нешто, узимајући у обзир да фурају тај неки футуристички концепт који се мени искрено не свиђа, у фазону што електричније то боље (дабстеп, панцер мод, неки луди авиони итд). Ако ми се то игра, одем и купим Крајсис и мирна Босна.

роло, да, у кампањи гледамо рибе како пливају океанским водама. (у)

Jos malo pa nestalo :p
This game will unlock in approximately 6 days and 19 hours

Izaslo za ps3 10gb, toliko o 40gb i tim glupostima u read me...

MOzda na PC-ju zauzima 40 giga jer ubacuju ultra mega giga haj rezolushn texture, a konzole to ne mogu da izguraju P:)

Sad sam saznao da je onaj video, mod dobro je ja pomislio campagne. CoD:G bice klasican ono ljudi na ljude, samo se nadam da nije future war kao BO2

Izasao da se skida pre-loading na steamu. Single 28gb Multi isto tako nesto

Poslednja izmena:
Preso sam kampanju na konzoli klasican COD bull**it na konzolama MW2 mi izgleda bolje od ovog. :D

H193Y0T.jpg

Oko 50gb :D

zna li se preporucena konfiguracija. Moze i ovo moje cudo gurati na max details?

Hoce li moci athlon ii x2 250 da pokrene?posto gledam sad na game-debate i kazu da ce moci na celeron g540 onda mi je cudno zasto ne bi moglo i na athlon 250 kad su procesori "tu negde"?

Stigli skijas i ponovonapunjeni.

Jel se nocas pojavljuje u "slobodnoj prodaji" ima li ko kakve informacije 31 gb pa ima da ga kupijem 2 dana..;)

Vrh Dno