Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Od skoro sam i ja postao vlasnik jednog lepog S3 :) prodao svoj S2 dodao para i uzeo njega e sad telefon je bio rutovan kad sam ga uzeo imao je 4.1.2 cini mi se...ubacio sam mu S4 like rom i od tad nije video mrezu (telenor). Mozda sam pogresio pa skinem neki drugi rom MIUI i dalje ne vidi mrezu. Procackam po netu i nadjem resenje zvano ARIZA patch i stvarno telefon radi ali prilikom sledeceg ubacivanja softvera verovatno cu opet morati da ga instaliram. Ima li neko ideju sta da uradim da mi se ovo ne desava?

Ili da ostajes na tim staijim romovima zauvek, ili da nosis u servis da ti upisu imei, ili da cekas gospodina da update njegov glupi patch sto se verovatno nece desiti nikada jer nema s3. taj ariza patch je poslao u servis brdo telefona

Poz :)

Pregledaj sd karticu i internu da nemas gdje naziv "efs"

Ako ima backup mozda se mozes izvuci bez servisa.
Nista Ariza..

@Sale Drugar me sad *****avao kako za njegov S2 pravis bolje romove, i stvarno mi je pokazao kako u setting-u ima dodatne opcije u displeju bez arome, modova i frameworka, kao mini CM :)
Za S3 je to kompilikovanije ili nemas vremena da se bakces time ili nema potrebe jer postoje modovi i jkay?

Zato sto je S2 bolji, zato mora i bolje da pravi :p

@Sale Drugar me sad *****avao kako za njegov S2 pravis bolje romove, i stvarno mi je pokazao kako u setting-u ima dodatne opcije u displeju bez arome, modova i frameworka, kao mini CM :)
Za S3 je to kompilikovanije ili nemas vremena da se bakces time ili nema potrebe jer postoje modovi i jkay?

Pa iskreno nisam imao vremena ali pošto sam ostao bez posla možda se posvetim više s3 ali gledajući statistiku neat koristi mnogo više ljudi sa s2 nego sa s3 pa je i to razlog. Drugi razlog je što svaki dan očekujem neki 4.3 leak za s3 :)

I ja, kao narkoman kriziram i otvaram xda na 10min i ocekujem da se pojavi 4.3 :D. Nisam nista flesovao jos od neata 4.5 :D

hmm, a sto ne batalimo originalni samsung android i predjemo na CM? 10.2 tj. android4.3 se vec stabilizovao a uskoro ce i kitkat4.4 :)
po dosadasnjem iskustvu, jedino sto zaista ne radi na CM a u vezi i9300 tj. naseg sgs3 je mhl/hdmi podrska (mozda nikad i ne proradi.. a mozda se desi i cudo)
i to sto kamera aplikacije za CM nemaju pauzu za snimanje video klipova...

sve ostalo je bolje: brzina, opcije, zauzece memorije....

Naravno i kamera ocajna :D

Ne razumem ljude koji kupe Samsung i vole da se pate sa CM-om? Sto ne uzmete Nexus, nego ovako pucate 100-200e vise (u zavisnosti kada kupite telefon).

^ +1

I pored svega nabrojanog ne radi ni baterija, tj radi 20% krace :D

Ceka se taj 4.3 kao da je nesto "novo" a evo ga 4.4 vec se "uvalio" u Nexus 5 itd... Malo je smesno, ali to nam je sto nam je :)

Gde zameniti staklo na S3? Ekran i touch rade.

Pa nachekacemo se do kraja novembra za 4.3 kako ja vidim xD

Gde zameniti staklo na S3? Ekran i touch rade.

Gorilla i display idu u paketu, ne moze samo jedno, sem u kucnoj radinosti da to odradis, mada je to heben posao.

Vidi u BGelektroniksu, oni su ovlasceni Samsung servis.

Vidim ja oglase. Ne bih da se neko vezba na meni pa pitam za preporuku.

Ako cemo po benchmarku malo je brzi.
Ako cemo po ramu, nakon instalacije puno trosi, nakon prvog reboota i dok se slegne cca 500 ali ima i Zram aktiviran.
Brzo radi, smooth je bas.

Pa koliko ja vidim ovde nema nicheg novog samo shto pishe 4.3 hahaha :D

Zato sto je S2 bolji, zato mora i bolje da pravi :p

:p :D

Pa iskreno nisam imao vremena ali pošto sam ostao bez posla možda se posvetim više s3 ali gledajući statistiku neat koristi mnogo više ljudi sa s2 nego sa s3 pa je i to razlog. Drugi razlog je što svaki dan očekujem neki 4.3 leak za s3 :)

S*anje bas za posao... A bilo bi lepo videti te opcije i na S3 :D A ja sam malo skeptican sto se tice tih prvih leak-ova 4.3, 4.2.2 je bio vidno losiji od 4.1.2
Ovaj uptime sam imao sa 4.6 i telefon uopste nije bio kilav, usporio je malo posle prvih par dana i tako je i ostalo dok nisam sad flesovao 4.8, nije vise usporavao i fino je radio...

Screenshot_2013-10-31-08-52-01.png

Nazad
Vrh Dno