dobijao sam warn/ban za:
youtube temu komentar
slike tema komentar (ako to nisu dupli arsini onda ne znam, bar kako je Boris Lozac i dalje clan foruma)
po 40 postova oftopic-a i PRVI moj post - dupli warn
Na sta mislis, prazna su ti polja, jel tu trebalo nesto da pise?![]()
BahahaNaivni mickk. Prvo gledaj da budeš u pravu kad već ulaziš u raspravu, ako ne to bar pročitaj jednu divnu knjigu Eristička Dijalektika. Ovako Bahatom ostavljaš prazan prostor da poentira odveć lako :d
Pratim pomno temu od početka i vidim da mi je prijatelj upravo banovan...
Ovo je tužan trenutak za forum...a pridružujem se mickk-ovom mišljenju!!!
Vidiš, da je neki drugi tred u pitanju ovo bi samo bilo obrisano. Neko te je nazvao lažovom i budalom i umesto da se odbraniš ti kukaš o ponašanju i pričaš o nekakvim organizacijama... Zaključak: "mickk je lažov i budala" nema veze sa mojim ponašanjem. To je činjenica ili nije. Jel misliš da je nemoguće da si lažov i budala? Zašto bi to bio smak sveta? Da li ti stvarno toliko znači da to negiraš uprkos dokazima za suprotno?
Covek je profesionalni trol samo ste vi svi na gomili previse naivni![]()
Nisam procitao sve ali ovde si stvarno preterao. Da je ovo neka druga situacija dobio bi ti warn i obrisan post za ovo. Izgleda da imas ozbiljnijih problema u zivotu pa ovde pokusavas da se "praznis". Neki sport je, veruj mi, mnogo bolja stvar za frustracije.![]()
Covek je profesionalni trol samo ste vi svi na gomili previse naivni![]()
Jel si to za mene rekao? Jel to neki amaterski trol? :dCovek je profesionalni trol samo ste vi svi na gomili previse naivni![]()
A vidim da delite i isti IP :d
Ah da, čuveni folklor, modovi su sujetni luzeri, nemaju šta drugo u životu da rade nego da iskaljuju bes nad nedužnim genijalcima, bla, bla, bla... Ipak pročitaj sve, pa se javi.Nisam procitao sve ali ovde si stvarno preterao. Da je ovo neka druga situacija dobio bi ti warn i obrisan post za ovo. Izgleda da imas ozbiljnijih problema u zivotu pa ovde pokusavas da se "praznis". Neki sport je, veruj mi, mnogo bolja stvar za frustracije.![]()
Šta je nefer i zašto? Šta znači "prepiranje"? Diskutujemo, pokušavamo da dođemo do istine, sve što bi voleo tvoj novi drug Šopenhauer i taman nešto da zaključimo, jedna strana počne da kleveta drugu i vređa. Kakve veze ima ko je mod?Kako uopste dolazi do toga da se modovi prepiru sa clanovima, a onda ih posle tako slatko banuju? Nefer!
Ako oce da se prepire nek skine modovske cinove! pa nek onda tu raspravu moderise neko drugi a ne on sam! pa nek bio i drugi mod!
...
Nema problema i slobodno se javi meni ako ih bude. Čim neko tebe lično optuži da si rekao nešto što nisi i to uradi maliciozno slobodno ga nazovi lažovom, a ako posle neće to da ispravi pod težinom dokaza i budalom. U drugim okolnostima služi se sopstvenim rasuđivanjem. Srećno...Opasne je presedane napravio njegovim definicijama sta se sme a sta ne, screenshotovi su sacuvani, pa cu poceti u nedostatku argumenta i vremena ljude da nazivam budalama i lazovima na svakom koraku. Kad budu pali poeni od tebe kao prosli put (sto sam rekao da ima dosta budala u temi, znaci u pasivu, nikog direktno uvredio niti pokusao), pasce jos jedna ovakva tema..
Tako je! Revolucija! Idemo svi na neki forum gde moderatora možete barem tri puta, uključujući i PM, nazvati psihopatom, bez povoda i osnova i bez posledica! Juriiiiš! :dNadam se da će svih 40k članova shvatiti šta se radi ovde...
Tako je! Revolucija! Idemo svi na neki forum gde moderatora možete barem tri puta, uključujući i PM, nazvati psihopatom, bez povoda i osnova i bez posledica! Juriiiiš! :d
Što si se uvredio?To je zvanična šifra bolesti u svetu i nije uvreda...omalovažavaš ljude sa tim bolestima.I pri tom nazvan si šaljivim nazivom psihopaja...
Samo ne znam kakve ćeš ti posledice imati nakon celodnevnog vređanja članova foruma.
Šta ti tu meni "demagog", kakvo je to ponašanje, odmerićemo mi snage u Strazburu! :d
Za sliku, šta reći sem onoga što sam već rekao... Neko ume da prepozna, neko ne ume, ne verujem da može da se nauči. I to je jedini razlog zašto je nisam vratio kada je obrisana. Da jadne kolege ne bi morale zbog glasne manjine budala da crtaju u pravilima nešto što se ne da nacrtati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari