http://lifehacker.com/should-i-upgrade-to-os-x-mavericks-1449627553
OS X Mavericks suffers from a speed decrease. Through our own experience and discussions with other users online, it looks like the latest update just slows things down for everyone.
Update-ovo nocas, osetno je brzi od ML-a, brze rade i igre, nekako su programi zivlji, safari se drasticno ubrzao.
Ono što je za mene utisak je i da će još 2 paketa biti za DŽ: iLife i iWork - jako lep gest!!!
Што се перформанси тиче... ја не видим никакво убрзање али ни успорење.
Оно што видим и што ми боде очи је Dock који изгледа УЖАСНО!
Ух да, заборавих да додам... ако имате XtraFinder или TotalFinder неће радити како треба...
Ja sam kupio Keynote i sada mi nije besplatan. Možda za ceo paket važi, ne znam...Da, samo za one koji su ga nekad kupili, pa sada ne moraju da doplaćuju ništa.
mora se imati ceo pakt ilife ili iwork za upgrade
Што се перформанси тиче... ја не видим никакво убрзање али ни успорење.
Оно што видим и што ми боде очи је Dock који изгледа УЖАСНО!
Ух да, заборавих да додам... ако имате XtraFinder или TotalFinder неће радити како треба...
Shta fali Docku? Ne razumem. Dock ko Dock. Mozda nisu sjajne ikonice ili osnova istih?![]()
Погледај скриншот који сма оставио... није позадина више провидна већ је бела... огавно изгледа!
Molim te... Meni je bitna funkcionalnost i brzina, providno-neprovidno me ne zanima...
Функционалност је идентична... без икакве разлике. Ја говорим искључиво о катастрофални одлукама који њихови дизајн тимови доносе.
Бели док, црно-провидни панел... све са тамном позадином.
Функционалност је идентична... без икакве разлике. Ја говорим искључиво о катастрофални одлукама који њихови дизајн тимови доносе.
Бели док, црно-провидни панел... све са тамном позадином.
Ја не могу да схватим како овакве ствари пролазе контролу квалитета и било какав А/В тестинг(све ми се више чини да се то ради искључиво интерно и са гомилом полтрона за које је све што Apple направи добро). Прешао сан ОЅХ како не бих стално морао да правим компромисе... а сад ћу морати да их правим и на рачунарима и на iPad-u.
Ja takоđe ne kapiram šta ti tu smeta??? Mene je napr. uvek nervirao crni dock na ranijim verzijama. Beli dock je po meni bolje rešenje gledano iz ugla uniformnosti dizajna. Osim toga ovo kako je sada dosta podseća na situaciju kakva je bila na Tigru. S druge strane ima logike i da ovaj panel sa ikonicama bude crn zbog fontova. Dakle sada je taman kako treba tj identično kao kada dock stoji dole i po meni je ovo bolje rešenje.
Izgleda da si se ti preterano navikao na predhodnu situaciju pa ti sada ovo smeta. Ja ću naprotiv baš sada da ozbiljnije porazmislim hoću li dock izmestiti ovaj put ipak strane, kako bih dobio više mesta po vertikali. Ranije to nisam ni pokušavao jer me je užasavao onaj crni dock koji je po meni apsolutno odudarao od svega ostalog.
BTW, kakva je to ikonica za mail? O kom se programu radi???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari