Danas me je zvala zena iz PTT-a. Ranije sam se prijavio da mi zamene obican ruter za bezicni i ostalo je da me pozovu telefonom kada budu stigli bezicni ruteri. Poslace mi postom kuci, a ja postarki da spakujem i dam stari ruter.
Znaci da su im stigli bezicni ruteri i nadam se da ce i ostalim kolegama koji cekaju na zamenu to brzo biti odradjeno.
Pozdrav
Meni se samo Blic sporo ucitava,
Poštovani,
Izvinjavamo se zbog kašnjenja računa koji je nastao usled sistemskih problema. Bez obzira što na računu stoji datum dospeća 15.09.2013., produžen je rok dospeća do 20.09.2013.
Izvinjavamo se na neprijatnosti i zahvaljujemo na strpljenju.
Srdačan pozdrav,
Reklamacije Pošta NET
E imao sam isto tako problema nisam mogao da udjem uopste.... ja kontao da su promenili oni sifru,.... i nazvao ih i rekli su mi da je admin admin... E sad posto sam od proslog rutera imao drugaciju sifru a ista je adresa moguce da mi je to zabrljavilo.... Tipa obrisao sam kes i te sifre i onda je sve ok radilo... probaj da nije do togaCao, Maglans. Juce sam dobio TPLINK TD854W ruter i imam jedan problem, ne mogu da udjem u ruter odnosno njegova podesavanja da podesim sifre i tako to. Kucam adresu 192.168.1.1 i on vrti beskonacno. Da li ti imas takvih problema ili neko drugi?
E imao sam isto tako problema nisam mogao da udjem uopste.... ja kontao da su promenili oni sifru,.... i nazvao ih i rekli su mi da je admin admin... E sad posto sam od proslog rutera imao drugaciju sifru a ista je adresa moguce da mi je to zabrljavilo.... Tipa obrisao sam kes i te sifre i onda je sve ok radilo... probaj da nije do toga![]()
Cao, Maglans. Juce sam dobio TPLINK TD854W ruter i imam jedan problem, ne mogu da udjem u ruter odnosno njegova podesavanja da podesim sifre i tako to. Kucam adresu 192.168.1.1 i on vrti beskonacno. Da li ti imas takvih problema ili neko drugi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari