Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne. Mada povremeno brisanje cach i dalvik cach je preporucljivo. Probaj.

Hmm.. Link2SD mi oko 250mb cachea, ali dalvik... Posto sam na par dana bez kompa, da nema neka aplikacija koja to radi za nerutovane telefone? Imam Huawei G615 (Honor 2) ako nesto znaci?

Poslednja izmena:
izgleda da je praznjnenje cachea "dovoljno" - rebootovao sam i gasio telefon i iz reboota hvata mrezu svaki put.

Ali, kad ga bacim na power off, samo je jednom uhvatio iz 4 pokusaja.

Ne, koliko ja znam. Samo cach moze preko fastboota, al treba racunar. Dok za dalvik treba root.

Mada probaj da bootujes u stock recovery, mozda tamo postoji opcija.

Ok je i ovo za sad, hvala, makar reboot radi, a svakako planiram uskoro da ga prebacim na JB pa ce dobiti stock podesavanja.

Granny Smith je besplatan na Amazon App Store-u danas.

^
Fala.
Ima li neka app da bar donekle zamenjuje ShowBox koji su ukinuli izgleda? :eek:

Tvportal. Ima showbox, postavio je telep,post 17698.

Poslednja izmena:
Je li dovoljno uraditi backup user appa u Titaniumu ili praktikujete i system apps?

Sta se desava sa data od user apps u tom slucaju? Da li se i data vraca kad bih uradio restore?

Ne radis system apps nikad, dobijaces fc svuda. Sta se desava sa data? Pa nista ides restore app + data i vrati ti sve.

Ali ne vidim backup user apps + data....Zato pitam ovo za data.

Imam samo user apps. Da li on vrsi backup i data?

Edit:

Takodje, kako da obrisem sd card prije instalacije rom-a ali da mi ostanu neki folderi (efs backup, titanium backup, instalacioni zipovi za rom i kernel...)?

Poslednja izmena:
Jel zna neko kako se u series guide widgetu podesava da mi se prikazuje emitovanje samo prve sledece epizode, a ne i naredne 3-4.

Ali ne vidim backup user apps + data....Zato pitam ovo za data.

Imam samo user apps. Da li on vrsi backup i data?

backupuje i data,probaj restore za bilo koju app i pitace te da hoces restore app,data ili oba.
ja radim backup i za sistemske,jer sam do sad samo stock ili stock based romove fleshovala,najvise jer i one titaniumove zelene stavke se vode kao sistemske kao sms,call log,contacts,wifi acc points,calendar,ali i u tom slucaju ide samo data restore i nisam nikad imala problema.

*Posto su se mnogi zalili da im smetaju moju veliki postovi jednom u nedelju dana, da im telefon pregori i budu ozraceni, evo smanjio sam font i prezentaciju stavio u spoilere. Nadam se da vam je sad ok*

HD APPS UPDATE - v1.4.0

MAJOR UPDATE!!! ADDED 100+ HD ICONS and 6 NEW HD WALLPAPERS​

More to come!!!
Please send me your icons requests on the email!
If you notice any bug, please contact me, so I can fix it!!!

v1.4.0 - 04.10.2013.
- added 100+ HD icons
- added 6 new HD wallpapers
- some icons has been revised
- fixed a lot of broken icons
- fixed some bugs
- fixed broken activities

Thank you all for the support!

sy0z83.png
HD PLANE NEW ICONS​
2cdaicm.jpg

2hiaryb.jpg
HD PLANE APP on GOOGLE PLAY
HD DARK NEW ICONS​
2jfvqh.jpg

2m76vk2.jpg
HD DARK APP on GOOGLE PLAY
HD LIGHT NEW ICONS​
4udwl4.jpg

2hg5snk.jpg
HD LIGHT APP on GOOGLE PLAY

[url]WWW.VERTUMUS.COM[/URL]

ALL THE BEST!

YOUR FRIEND
VERTUMUS (VICTOR)

Малопре ме зове другарица и жали се како њен дечко има сваку копију њених СМС порука. Питала ме како то ради, пошто има проблеме. Да не улазимо сад у расправу ко је од њих већи *****, може ли ми неко рећи који су начини да се ово онемогући. Јансам нешто гледао по нету, нашао неке апликације, које то раде, али пошто јој је то поприлично хитно, надам се да неко од вас има спремне предлоге ;) хвала

Factory reset telefona, to je najbrže
Pada mi na pamet da ima TB, da je dečko setovao periodični automatski backup + upload na cloud, i tu ima pristup

Poslednja izmena:
Mozda je decko skinuo onaj sms backup and restore, pa mu salje u cloud. Mada factory resava sve, a nek pazi sta instalira i nek ne daje za nauk nekome telefon.

Nađi neki app koja će da ti pokaže koje aplikacije u njenom telefonu imaju sms dozvole pa vidi Šta je sumnjivo.

Нисам успео да одем до ње, мртав сам дошао с посла, душа ми спава. Натерао сам је да ми чита имена сви апликација. Од сумњивих сам нашао неки антивирус, неки клауд сервис (али није регистрован), и то је све. Није рутован моб. Е сад, још једна напомена, она има и неки симбијан, ја сам давно изашао из тих вода па се не сећам да ли је на симбијану било сличних програма.
Ипак ће на крају бити да лик кришом чита то док она спава ;)

Verovatno backup sms direktno iz sms aplikacije. Mislim da go sms ima tu mogucnost.

Jedno vreme su mi bile ukljucene notifikacije prilikom "login-a" na fejs.Ispostavio sam da mi riba ulazi na fejs na svakih sat vremena,dok nisam uzeo stvar u svoje ruke.Promenio sve sifre,zakljucao tastaturu na fonu.
----

Napokon su ispravili bagove po textri,koji nisu prikazivali poruke prilikom pristizanja,vec se samo zvuk cuo.

Ја сам у шоку био кад ми је причала...има фабрику смс апликацију.
@Вертумус, кад мало боље размислиш, цео андроид а и сва остала модерна технологија је, на крају крајева, конципирана тако да људи могу да буду, ако не контролисани, онда бар праћени... Тако сам ја једном приликом користио онај Android Device Manager и укључио звоњаву на мамином телефону у тренутку кад су се моји враћали са путовања. И после пар цимања сам јој пустио поруку и рекао: ,,Јесу ли отворили ту пумпу поред које сте сад прошли??''

This app is incompatible with all of your devices.
steta...

To je samo za ove koji su na Telenoru.

pa da, ja sam na mt:s...
stenovita je aplikacija

Neće ni kod mene. Piše "This item is unavailable in your country."
Izgleda da nije za ljude sa juga Srbije. :D

Vrh Dno