Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ukoliko imate MF8 softver nemojte fleshovati Vertumusovu temu jer puca E-mail aplikacija :( Pre fleshovanja je radila ok, sada FC.

Verty ako citas ovo, popravi bug please :)

Poslednja izmena:
Ukoliko imate MF8 softver nemojte fleshovati Vertumusovu temu jer puca E-mail aplikacija :( Pre fleshovanja je radila ok, sada FC.

Verty ako citas ovo, popravi bug please :)

Hey :)

Taj email bug mi je jako cudan, meni nikad nije pravio problem, a vidim neki imaju, tako da ne znam kako da ga popravim kad kod mene radi. Ne mogu da reprodukujem FC kod mene da bih video sto ne radi.

Ako vec imas problem, pre flasovanja teme, otvori moj zip i idi u vrtheme>system>app> i izbrisi folder SecEmail_J.apk pa onda flesuj

Ja sam imao taj problem i riješio ga tako što sam instalirao email fix sa vertove teme na xda

Hey :)

Taj email bug mi je jako cudan, meni nikad nije pravio problem, a vidim neki imaju, tako da ne znam kako da ga popravim kad kod mene radi. Ne mogu da reprodukujem FC kod mene da bih video sto ne radi.

Ako vec imas problem, pre flasovanja teme, otvori moj zip i idi u vrtheme>system>app> i izbrisi folder SecEmail_J.apk pa onda flesuj

Ako otpakujem tvoj ZIP, obrisem to i zapakujem ga ponovo, nece da flashuje paket :(

Pa samo obriši iz zipa, nemoj da otpakuješ pa ponovo pakuješ

Ako otpakujem tvoj ZIP, obrisem to i zapakujem ga ponovo, nece da flashuje paket :(

Nista ne otpakujes, samo udji u moj zip izbrisi i to je to.

E sad, ako si vec fleshovao moju temu sa email bug, moras da nadjes stock email app da je vratis nazad u system ili na brzaka flesni opet rom, pa uradi ovako i to je to

Problemi sa S4

Nakon egzibicije sa custom romom, vratio sam se na stock. Od tada imam 2 problema. Prvi je da se mobilni sam restartuje nekad, bez pravila i reda. Drugi problem je da mobilni nece da butuje ako nije na punjacu. Boot krene, i posle Samsung animacije se ugasi, izgleda kao da je baterija prazna. Kada ga upalim, mobilni mogu odmah sa sklonim sa punjaca. I na kraju, baterija kao da se brzo prazni. Svaka pomoc je dobrodosla.

TW, Telenor, poslednji.

browser

Više mi se sviđa chrome od stock browsera, ali da li može da se natera nekako da koristi pravu rezoluciju ekrana? Kada odem na www.whatismyscreenresolution.com vidi se da radi u 640 x 360. Širi sajtovi moraju da se skroluju, elementi nabacani jedni preko drugih itd. Evo i ovde na forumu one reklame preklapaju jedna drugu.
Stock browser radi u 1920x1080

Nista ne otpakujes, samo udji u moj zip izbrisi i to je to.

E sad, ako si vec fleshovao moju temu sa email bug, moras da nadjes stock email app da je vratis nazad u system ili na brzaka flesni opet rom, pa uradi ovako i to je to

Nema nista na brzaka posto je reinstalacija telefona za mene nocna mora. Ako neko moze, neka mi okaci stock Email.apk kako bih se resio bede.

Dirty flash uradiš, ostaju ti sva podešavanja i aplikacije

Da li ima neko preporuku gde mogu da otkljucam I9505 u Beogradu? Galaxsim ne podrzava izgleda ovaj model :(

1000din je u lokalnim servisima.

Možda sada i možda u nekim? Meni su tada ladno po 30e tražili u podzemnom...

U Nišu? Onda nisi išao na pravo mesto. Oduvek se naplaćuje 1000din na mestu koje znam.

Da bre,u Nišu ofc. Šta znam, prošetao podzemnim, video o čemu se radi i završio preko ebaya. Mada 1000 din je skroz ok cena...

Jel moze link sajlonac?

Isao sam u lokalni servis, nisu mogli boxom da ga otkljucaju posto je na 4.2.2 (jos pritom ne bi smeo da radim update, ako bi uspeli) ?! Nasao na ebayu nekog iz UK za unlock.. i dosao kod za 14min. Radi

Taj rad :)
Kasno sam video a i pitanje dal bi nasao bas istog jer mi je kupio drug preko svog pp.
Koliko si platio?

Nema nista na brzaka posto je reinstalacija telefona za mene nocna mora. Ako neko moze, neka mi okaci stock Email.apk kako bih se resio bede.

Matori, stalno si nešto negativan. Reflash roma sa wipe dalvik i cache traje čitavih 3-5min, niko nije rekao wipe data da radiš.

Ako ti se ne svidja tema nemoj je onda instalirati. Ja niti sam Samsung niti Google i ne mogu sve kontrolisati. Većina nema email bug, neki imaju.

Imaš tamo na xda ostale sarenise tipa eladios pa instaliraj njegovu temu. Ja noći i dane provodim radeći to za free, pa me malo pogodi kad kažeš za moj krvav rad da je beda.

Ja razumem da si temu platio pa da se buniš.

Neverovatno koliko negativnih komentara dobijam isključivo i
samo od naših ljudi. Svi stranci i kad imaju neki problem imaju drugačiji pristup. Ovde čim nešto možda ne radi kako treba, odmah je sra*nje, nije ni za ku*rac itd

Strasno

Matori, stalno si nešto negativan. Reflash roma sa wipe dalvik i cache traje čitavih 3-5min, niko nije rekao wipe data da radiš.

Ako ti se ne svidja tema nemoj je onda instalirati. Ja niti sam Samsung niti Google i ne mogu sve kontrolisati. Većina nema email bug, neki imaju.

Imaš tamo na xda ostale sarenise tipa eladios pa instaliraj njegovu temu. Ja noći i dane provodim radeći to za free, pa me malo pogodi kad kažeš za moj krvav rad da je beda.

samo od naših ljudi. Svi stranci i kad imaju neki problem imaju drugačiji pristup. Ovde čim nešto možda ne radi kako treba, odmah je sra*nje, nije ni za ku*rac itd

Strasno

Vertumus, nemam namjeru za bilo kakvo ufalavanje ili nesto drugo, mogu samo reci svaka tebi cast, za trud a posebno sto imas smeka za dizajn.
Nastavi i znaj jedno, koga napadaju taj i vrijedi. :)

P.S. Teme su ti ekstra i uzivaj u radu ...

Strasno

Ja sam prokomentarisao da ne mogu da brljam stalno po telefonu i da mi bilo kakav vid flashovanja nije preterano prihvatljiv. Drugo ja se ne bunim niti sam negativan, ukazao sam ti na bug koji imas vec 2 meseca kao i dosta drugih ljudi koje si ti apsolutno izignorisao, jer nisi Samsung ili Google. Ja sam se u medjuvremenu snasao, a ti ako nisi u stanju da prihvatis cinjenicu da imas bug u svojoj temi i da ce ti to neko otvoreno reci, ja tu zaista nista ne mogu da ucinim :)

Nebitno je da li sam je platio ili ne, sustina je potpuno ista.

Poslednja izmena:
Isti problem je I kod mene.Vjerovatno je u pitanju baterija. Danas sam je zamjenio sa nekom kineskom kopijom I telefon se ponasa ok.Originalna baterija mi cak djeluje da je malo "nabubrila"

Ja sam prokomentarisao da ne mogu da brljam stalno po telefonu i da mi bilo kakav vid flashovanja nije preterano prihvatljiv. Drugo ja se ne bunim niti sam negativan, ukazao sam ti na bug koji imas vec 2 meseca kao i dosta drugih ljudi koje si ti apsolutno izignorisao, jer nisi Samsung ili Google. Ja sam se u medjuvremenu snasao, a ti ako nisi u stanju da prihvatis cinjenicu da imas bug u svojoj temi i da ce ti to neko otvoreno reci, ja tu zaista nista ne mogu da ucinim :)

Nebitno je da li sam je platio ili ne, sustina je potpuno ista.

Kako ja da popravim nesto sto kod mene radi evo :)

Ko da ja necu da popravim namerno. Kako ja sad da reprodukijem bug kod mene, kad radi. Da bih mogao da popravim, moralo bi da i kod mene ne radi...

Screenshot_2013-10-01-05-12-45.png
Screenshot_2013-10-01-05-12-53.png

Pa ne znam, valjda si ti neki developer?

Nazad
Vrh Dno