GSM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.09.2004
- Poena
- 645
Evo jedne bas "zanimljive" situacije, pa rekoh da podelim i sa vama ovde...Ako nije pravo mesto za ovu temu, neka admini prebace na odgovarajucu lokaciju 
Elem, prosle nedelje gledali nesto porodicno takoreci da uzmemo neke laptopove. Bila su potrebna 2 komada, pa gledasmo da uzmemo na jednom mestu i na neke rate ako moze. Tu su mi blizu Comtrade/Win Win/Pc Practic (kod Krsta) pa smo se i tu malo prosvrljali i nasli u Comtrade-u 2 komada koja su nam u paru odgovarala. Videli da zavrsimo onaj kredit na 6 meseci sto imaju preko Raiffeisen banke, rezervisali laptopove, uzeli papire i pokrenuli proceduru i sve po propisu jel
i konacno 26.09.2013. godine otisli do Comtrade-a u Zickoj da pokupimo oba laptopa (posto im je bas taj dan banka pustila pare).
Sve lepo preuzeli, uzeli jos 2 bezicna HP misa pride, a hteo sam ja i neki jeftiniji tablet za klinca, ali sam odustao posto mi je cash te nedelje trebao za nesto drugo. Pitamo mi i prodavca onako u razgovoru da li mozda ima i neki poklon (torba,mish,podloga za misha,bilo sta) uz ovo sto smo kupili, posto bas mnoge firme daju takve stvari a i uzeli smo 2 komada, jel. On onako saljivo odgovori nesto u fazonu "haha, pa da ste dosli juce mozda bi nesto i bilo ali tralalala.....", onako odjeb, kulturno. Nema ni veze, pitali za svaki slucaj bar da znamo, nikom nista.
Kompovi ok, rodbina zadovoljna
A sad dolazi rasplet - juce bas zenin buraz (koji je uzeo jedan od ta dva laptopa) gledao sajtove ovih firmi posto mu geknuo bezicni joypad pa je hteo da pazari novi - i ima sta da vidi. Na sajtu ComTrade-a "Vikend akcija" u trajanju od 26-29.09.2013. godine (znaci pocev od dana kada smo mi kompove uzeli) i izmedju ostalog "A kao specijalno iznenađenje za sve kupce laptop računara, dajemo na poklon Prestigio Multipad 7.0 Ultra!" Covek me sokiran zove, ja takodje ne verujem....Zvali njih, pa kao ne znaju dal moze/ne moze (? ono wtf ?) i sl. i posle malo krace rasprave ispostavilo se da ipak - moze. Tako odosmo (poneli naravno papirologiju tj. fiskalne/garancije) i pokupismo 2 Prestigio tableta i taman jedan odma ode klincu na poklon
Eto, sve se ok zavrsilo, ali da covek nije bukvalno pukom slucajnoscu video ovo na sajtu, nikome nista...Iskreno sumnjam da prodavci nisu znali za Akciju koja im je trajala pocev od tog dana (mi smo isli da kompove uzmemo oko 18h otprilike), a i lepo smo i kulturno pitali i napravise se blesavi...Kapiram da bi ih uzeli za sebe, a ko zna koliko ljudi je jos pazarilo lap tih dana (btw akcija traje i danas
)a nije bilo upuceno da ova akcija postoji. Bilo kako bilo, ocigledno covek mora sve 10x da proveri, pita, pogleda i na sajtu ili stagod jos vec, ne bi li dobio pravu info. Rekoh, sve ispalo ok na kraju, slucajno, ali mi ipak ostao neki los utisak oko cele price...
Elem, prosle nedelje gledali nesto porodicno takoreci da uzmemo neke laptopove. Bila su potrebna 2 komada, pa gledasmo da uzmemo na jednom mestu i na neke rate ako moze. Tu su mi blizu Comtrade/Win Win/Pc Practic (kod Krsta) pa smo se i tu malo prosvrljali i nasli u Comtrade-u 2 komada koja su nam u paru odgovarala. Videli da zavrsimo onaj kredit na 6 meseci sto imaju preko Raiffeisen banke, rezervisali laptopove, uzeli papire i pokrenuli proceduru i sve po propisu jel
Sve lepo preuzeli, uzeli jos 2 bezicna HP misa pride, a hteo sam ja i neki jeftiniji tablet za klinca, ali sam odustao posto mi je cash te nedelje trebao za nesto drugo. Pitamo mi i prodavca onako u razgovoru da li mozda ima i neki poklon (torba,mish,podloga za misha,bilo sta) uz ovo sto smo kupili, posto bas mnoge firme daju takve stvari a i uzeli smo 2 komada, jel. On onako saljivo odgovori nesto u fazonu "haha, pa da ste dosli juce mozda bi nesto i bilo ali tralalala.....", onako odjeb, kulturno. Nema ni veze, pitali za svaki slucaj bar da znamo, nikom nista.
Kompovi ok, rodbina zadovoljna
Poslednja izmena: