Šta je novo?

Zasto niko ne spominje "Breed" ???

maxer

Čuven
Učlanjen(a)
25.09.2002
Poena
680
[24.03.2004: BREED: silver award at gamershell.com!]
Rating:
Graphics : 8.5
Sound : 8.0
Gameplay : 9.0
Overall : 8.5

Quotation:
"The game offers tons and tons of missions, and swarms of enemy soldiers to kill. All of these elements combined with a great graphical engine make for an extremely addictive game. I find myself wanting more and more of this game, I feel it will be a sad day when I complete this game, because there will be nothing more to play. Hopefully the multiplayer will keep this game alive for some time to come.

This game may not meet the caliber of Half Life 2 or Doom 3, but it definitely is something that will please many gamers. I hope to see more great games from BRAT Designs, and I would like to thank CDV for the review copy they sent us."

Click here for the complete review!

Pazi ovo:
---------
"I've never seen a game as ambitious, with an engine that can handle space combat and do a seamless transition for craft to pass through the atmosphere to the planet."
(PC Zone, 9/2002)

nema pojma zashto niko njega ne spominje najavljivan je dugo kao dobra igra... sad se svi nalepili na farcry

Niko ga ne spominje jer se ovde jednostavno nije pojavio. To je prva stvar.
Druga stvar, G!!!, ovo je klasicna futuristicka doomachina bez mnogo razmisljanja, sto se tebi nece svideti :d
I treca stvar - ne bojte se, cim dodje, saznacete ;)

P.S. da dodam, igrao sam demo, klasican ubij-sve-sto-mrda fps, vodi se "tim" tabadzija sto ubija sve sto se mrda. U sustini taj tim je sve sto je preostalo od ljudske civilizacije posle invazije vanzemaljaca i oni krecu u osvetu.

Recimo da je po izvodjenju i "fizici" jako blizak Halo-u sa tom razlikom sto ovde ide nekoliko ljudi i sto je ovo neuporedivo bolja igra od Haloa jer je sve na visem nivou nego u toj prosecnoj konzolaskoj duvaljki...pardon, pucaljki :d

Mane - AI saradnika je katastrofalan...ali to je ipak bio samo demo...

Poslednja izmena:
Kazes jos nije stigo kod nas ... a u belome svetu vec izasla i zakrpa na v.1.1.
Hmmm, pa jer smo imali UT2004 nedelju-dve pre nego sto je izasao a ovo izaslo pre nedelju dana a mi ga jos nemamo ???

Opti, da li si provozao nesto u vazduhu/kosmosu u tom demo-u ?

Najbolje od svega je sto sam ja igru (demo?) probao jos pre jedno 7-8 meseci (jel tako Nedjo?), i da smo se obojica razocarali samo tako... Ono nije ni po cemu ni blizu Halo-a bilo... Ali to je bio neki demo (uz ASUS karticu, ako se ne varam), a mozda je final mnogo bolji...

opti u pravu si ovo je bljak :d

I ja sam bio u pravu pre jedno 6-7 meseci... Potrazite search za tu igru pa cete videti da sam je tad pljuvao

Nazad
Vrh Dno