Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Ovako:kada skidam igre,ne znam sa kojim oznakama treba da ih trazim.Moj telefon je Alcatel Idol 6030x iz Vip-a i znam da je procesor na njemu ARMv7,i da treba da gledam da su igre PowerVR,ali me buni ono kad daju opcije za skidanje-HVGA,QVGA,WQVGA,WVGA!

Koje od ovih oznaka su za moj telefon?

Za tvoj ide qHD

Poslednja izmena:
Znaci ni jedna od onih varijanti?Nego qHD.Fala.Tu oznaku mislim da nisam ni video do sada.:trust:

Poslednja izmena:
Ne znam sta skidas ali koliko sam ja pratio igrice koje zahtevaju odredjen gpu i rez se sada pakuju kao univerzalan paket, tj. ne moras ti da biras sta da skidas.

Ma skinuo sam dosta igara tipa Modern Combat,Dead Trigger,ShadowGun,Need for Speed i sve lepo rade ali ne mogu da nadjem NOVA 2 igru.Skinuo sam NOVA 3 i radi,samo stuca,ipak je prezahtevna,ali NOVA 2 ne mogu nikako da nadjem odgovarajucu verziju.Ako nisam jedno 15 puta skinuo tu igru i uvek posle intro-a me izbaci!

Može neka preporuka za arkadicu/avanturicu da se skupljaju novčići ili tako nešto (šareno, jednostavno i zarazno). Poželjno sa podrškom za visoke rezolucije.

Kako malo da se igra? :)

Ima tu mnogo vozila, budzenja istih i staza.. ako si tek krenuo imas materijala za bar jos 7 dana da skupljas i igras :)

Granny Smith ne lici puno na Hill Climbing, ali je svakako bolja od nje.

Mislim da vam ovo po malo lici na Hill Climbing:

Na slicnu foru je, a i zarazna je igrica.

Ma vi i vaša granny smith pu pu ja treba da ustanem ujutru na posao a ovo zaraza jedna, nadam se samo da nema puno levela da što pre legnem spavati...

^
Highway sam imao oko 7k ako se ne varam i to sa onim hmmm ne znam kako se zove, kamionet bih to nazvao....onaj plavi, jer ima dosta goriva kad se nabudzi :D

Zna se ko ima najveci rezervoar :d

Posle 9k nije naivno i sa gorivom je na ivici.. bez sifri naravno, samo nabudzen kamion do kraja :)

^
Haha, svaka cast :)
Igrica je odlicna, ali me mrzi sada sve opet pa neka bude da si bolji :p

Fifa 12 je jedna od boljih igara koju sam skoro igrao na bilo kom Android telefonu, stvarno sve preporuke. Doduše ja sam našao neku "verziju" u kojoj zna komentator i zvuk da krči povremeno i secka al dobro, preživeh. :)

Krci ti zato sto je ta verzija nije za tvoj telefon. Nemoj korisiti one podatke sto se ubacuju u data folder...vec samo instaliraj aplikaciju i pusti da ona sama skine verziju za tvoj telefon.

Inace meni fifa12 secka na S4, jako je usporeno, na S2 je letelo...nisam jos nasao resenje.

Pa probao sam da mi sam skine i stao je na 50% skidanja i ni da mrdne a ovako bar nekako radi, iako mi ponekad uopste ne reaguje komandu ili ispuca loptu od protivnickog gola kad kliknem na Shoot... :S

Poslednja izmena:
Bas tako, spor je i do 8-9k i nije bas zanimljivo jer ima dovoljno goriva, tek posle je neki kao izazov :) Kad me ne bude smaralo da igram ovoliko napascu 20k :)

^
Dosta vise o Hill Climb-u, moracu opet da ga instaliram ako nastavite :p

Neka preporuka za stealth igricu tipa Splinter Cell, Metal Gear...

Nazad
Vrh Dno