Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Znaci najbolje je da ne flesujem nista do daljnjeg. Hvala na odgovorima. ;)
Inace, koji je najnoviji?

Znaci najbolje je da ne flesujem nista do daljnjeg. Hvala na odgovorima. ;)
Inace, koji je najnoviji?

Stock 4.1.1 je odlicno radio. Glatko 7h screen on, nekad i vise.

Od custom rom-ova, ja koristim Omegu, v17 je aktuelna verzija, v16 je bolja malo.

Eventualno da probas ARHD rom pa da javis utiske.

Sa kojim programom se može odraditi EFS backup?

Ja sam sa ARHD prešao na Omegu jer mi je tamo falilo par sitnica koje sam mora sam da dodajem. Tipa toggles i restart to recovery.

Kakav je taj Philz recovery u odnosu na tw recimo....I da li postoji nacin da se flesuje preko sadasnjeg recovery-a posto nisam pored kompa na kom mi je Odin.

Philz pravi CWM baziran recovery samo doda neke svoje opcije - kao sto je npr wipe to flash new rom pa ne moras da radis wipe 5-6 stvari posebno nego ih odradis jednim potezom. Takodje ima i EFS backup. Sad ne znam da li on pravi recovery i za Note2 ali trebalo bi.

Pravi, instalirao sam ga popodne.

Ima dosta nekih novih stvari u odnosu na tw, kao npr. wipe za instalaciju novog rom-a sto je odlična stvar.

Dobro je... Kakvih očajnih ima, to je super. Pogledaj onaj klip par postova unazad što sam okačio.

S3 je smesan sto se tiče gradacije crne. Ako je klip sto si kacio iz filma H. Poter, to je onda tuga živa, praktično se ne vidi nista na ekranu.

I ne znam sta koji djavo gledate te brojeve kad je bitno da ekran lepo sve reprodukuje. Kod note 1 ti ne treba nikakva slika da bi video da je ekran tuga. Upalis samo calculator ili ugasis mob i prikacis da se puni i vidiš kako izgleda animacija.

Koliko vam se inace puni telefon? Stavio sam ga nesto pre 13h na punjac i tek je nesto preko pola pun (sudeci po onoj animaciji baterije). Zar ne bi trebalo da bude pred kraj do sada?

Trebalo bi skoro pzn da bude do sad. Oko 2.5h se puni. Meni se čini i manje. Jel imas beli punjač i kabal?

Koliko vam se inace puni telefon? Stavio sam ga nesto pre 13h na punjac i tek je nesto preko pola pun (sudeci po onoj animaciji baterije). Zar ne bi trebalo da bude pred kraj do sada?

Pogledaj moj post pre dve tri strane.

Videcu onda kakvo ce biti sledece punjenje. Danas mi je za 3h napunio do 80%.

Sad nesto uporedjivah sa S2 i primetim da crna nije crna kao kod S2. Kada upalim kameru (potpuni mrak) na S2 je totalno crnilo dok je ovde kao neka braon boja sa nekim tackicama(kao sneg na tv-u). Da li je to normalno za ovaj telefon?
Inace crna nigde nije skroz crna, ne samo u kameri.

Uh nadam se da ga neko nije navukao na tanak led....

Mislis samoLED:beer:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno