iptv ima poseban queue tako da ne utice na brzinu interneta (u idealnim uslovima)
edit: racuni se generisu 25-6 u mesecu i salju na stampu.
Da li to znaci da ako uzmem ovu njihovu akciju a ne koristim iptv da mogu da ocekujem do 20mbs pa koliko izgura ili su oni u podesavanju rutera vec odbili koliko vuce iptv
Hvala za deckoali nisam pobrkao, ako bih ti dokazivao screenshot-om podesavanja na MT prekrsio bih neka pravila tako neka ostane na ovome.
![]()
Ni u ludilu...Znaci nikako da ne uzimam IPTV+NET kod Oriona? Istice mi ugovor za koji dan pa ne znam da li da uzmem opet samo net ili da probam i taj famozni tv.
продали ми пакет који моја парица не може да изгура, и тек после пар месеци спустили.
Ja im potpisao na 16Mb oni mi dali 5.2 ... CvrcI sad placaj harac dok ne istekne... A da se petljam oko raskidanja ugovora itd ne mogu... Bar jos neko vreme..
Mozda ima viska para ili je neko dete kome mama i tata placaju internet pa mu je sve jedno koliko ce da plate bitno mu je da ima net!
"Trece oni te nece ni pustiti da odes od njih to jest da raskines ugovor sto si ti nezadovoljan, ti si podpisao ugovor i oni se toga drze kao pop biblije. Znaci da bi sa njima raskinuo ugovor oni ce ti traze da platis preostale mesece zbog raskida"
-------
Uradio sam tako dva puta ! I znas sta je bilo ? Pa nista ! Pa mogu samo da se slikaju. Nisam hteo ni rutere da im vratim, rekao sam i jednima i drugima da cu ih baciti na djubre. I sto me ne tuze ? Pa zato sto znaju da su prevaranti i da za to imam dokaza. Ne mogu oni da se pozivaju na ugovor ni pred kakvim sudom, ako oni ne ispunjavaju svoje ugovorne obaveze i o tome se i radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari