Šta je novo?

Targo Telekom

Zdravo,

mozes li da napises kraj i ulicu u kojoj su vrsili instalaciju?

Pozz

Prekjuce su mi instalirali Internet, (zamalo da prekorace zakonski rok ;)).
Ugovor mi je na 10/5, ali su mi rekli da cu prvih 6 meseci imati 20/10. Medjutim kad sam pitala momke koji su pustali signal sta ce biti posle 6 meseci jer je 10/5 ukinut, jedan je rekao 'Ma dobicete odmah 20/10', a drugi 'Pa, ne znam, ako je potpisala za 10/5...'. Trenutno speedtest pokazuje 20/12, i radi sve super, laptop i desktop povezan preko tp-linka se vide u mrezi. Jedino sto jacina wifi signala ponekad varira, ali testiracu jos par dana pre nego sto se zabrinem.
E sad, do sada smo imali Lelekom ADSL i brat je koristio njihovu open.telekom email adresu. Vec mesec dana ga teram da otvori gmail adresu i jos nije. Ali sad vidim da mu telekomova adresa radi i preko Targa. Kad otkazemo Telekoma da li se i adresa odmah gasi?

Bezobrazni su... meni nece ni da se jave iako ih povremeno pitam za sihttp://www.vivantecorp.com/index.php/en/technology.htmltuaciju.
U Mirijevu postoje sledece opcije:
- adsl - jadno
- ptt kds - lepo na papiru ali zbog nikakve infrastrukture koja bi podrzala ponudu
- kbc net koji se reklamira kao kablovski, a u stvari je wireless.
Ne zna se sta je gore.

NE samo da su bezobrazni nego jos i lazu.
ja sam i bukvalno medju prvim korisnicima adsla u mirijevu i nemam ama bas nikakvih problema.tu i tamo jedanput u dva meseca restartujem modem i to je sve.
svakako bi hteo i veci upload ali mi nije pitanje zivota i smrti.
torente koristim po neki put ostavim nocu da rade ili dok sam na poslu i sve fercera.
adsl je jedino sto u mirijevu fercera,kbc je los,sve varira i zavisi od vremenskih uslova.
ptt net ima mozda dve ulice da ima uslova za prikljucak i to je teska beda.
adsl se moze prilepiti ili uz sbb total tv ili uz telekom box pakete ili uz ptt kds tako da se moze nesto ustedeti.
pouzdano sam saznao da je sve stopirano dok se ne resi sudski epilog.

Poslednja izmena:
Kakav sudski epilog? To moze da potraje godinama?

istraga protiv dulica je isla do slovenije i njegovih nalogodavaca.
drugim recima oni sada para nemaju i ovde su im sva vrata zatvorena sa promenom rezima.u prevodu sada za svako kopanje ,busenje,dozvolu ili sta god pomisle ima debelo da otegnu onu stvar i svi ih gledaju ko tri kile smrdljive ribe za razliku od vremena kada su zuti zarili i palili i kada su ovi mogli da rade sta god im padne napamet,e sada toga nema pa i oni moraju da postuju neka pravila.

Stiče se utisak da je tebi sasvim u redu da za bilo kakvu dozvolu otegneš onu stvar, a sa tobom se definitivno slaže i glomazni administrativni aparat. Upravo su sistemi kao što je naš, sa gomilom nejasnih uslova i prepraka za bilo kakav pošten rad, idealna mesta za mito i korupciju.

Targo je ponudio najbolje uslove za prikljucenje krajnjih korisnika pa je zato i dobio dozvole. Da li je to fer ili ne, ne bih se raspravljao. Potpuno je *****ski zaustaviti širenje TT-a, ako je moguce suddkom presudom preuzeti kompaniju ukoliko se dokaze da su prekrsili zakon. Da se Telekom Srbije pita optika bi stigla do krajnjeg korisnika dan pre smaka sveta.
EPS ima razvucene opticke kablove po svojim dalekovodima ali nisu u upotreni van EPS-a jer nisu registrovani za telekomunikacione usluge.

Znate li koliko je smesna ta tuzba!!!! Dozvolu koji je TT dobio za kopanje pored autoputa je dobio SBB i Telekom Srbije i ako iko ide pored auto puta mozete stati i videti da svo troje imaju svoje stubice sa natipisma gde prolaze njihovi kablovi. Tako da bih voleo da mi sve mudonje na vlasti u nasoj zemlji objasne zasto se TT osporavaju prava dobijene dozvole kad su TS i SBB dobili istu i ovo je provereno i svi mogu proveriti. Podaci su dostupni.
Razlog zasto se TT sudi su sledeci. Sa svojom opremom i ponudom doneli su u Srbiju konkurenciju i tehnologiju u pogledu internet provajdinga. Sa svojom novom ponudom TT je medju najboljima po pitanju odnosa cene,brzine i kavliteta interneta. Svi znamo da je SBB prvi stopirao dobijanje FOX kanala i ne dozvoljava im da imaju SPort Club jer su vlasnici istog. Da sumiramo SBB je vlasnik Beogrida, kupili su sad Radijus Vektor koji je ima sestru kompaniju Masko. O kojoj konkurenciji mi pricamo. Do skoro su svi bili u dilu vlasnici navedenih firmi. Diktirali su nam cene brzine pakete. Podelili su blokove na NBG zajedno i skoro niko nikome nije ulazio na teren sem sto su svi J.b..i PTT/KDS i upadali im na blokove kako su hteli retko ste mogli da vidite rekoh retko da u nekom ulazi imate sve provajdere. Neka se jave ljudi koji su imali svih 3-5 provajdera u zgradi. I sad odjedno TT ima tuzbu. Pa da kako sam glup sadsnja vlada nije gurnula ruku u dzep sa novcem ***.

Ljudi nije poenta nama da imamo 1 u ulazu internet vec 20 ja hocu da biram kod koga cu biti i da menjam kad me naljute i nije mi po volji. Zasto ne idu u Mirjevo verujem da im nije data dozvola i verujem da ih stopiraju na svakom koraku. Ne samo ovi sad na vlasti vec i SBB i RV. Svi zanamo sta je RV radio sa zabrinutim komsijom, SBBsa Fox i Sport Klubom.
Nemoj te dozvoliti da vas neko pravi glupe velika je lova u obrtu sa optikom. Svi koji pljuju po TT jer nisu dosli do Mirjeva, Vidikovca ili ostatka Srbije zapitajte a zasto ne bi dosli dali je moguce da im nije u interesu da se sire i imaju vise korisnikai naravno vise para? Bas im je u interesu da stagniraju.

SBB je u bloku 11b u pametnoj zgradi postavi optiku. Kad ih je kolega Vlada pitao da prikljuce i njega a razdaljina je 10 metara. Obrazlozenje je bilo sledece moze 100 evra po metaru optike i idu samo FTTB i mora cela zgrada da predje kod njih. Kako ubediti 90% zgrade sa 5 ulaza u kojima su svi penzosi da sa tadasnjih 830 predji 950 za ctvplus plate prikljucak . Odsutao je. TT vad dostavi optiku do stana za dz uz ugovor na 2 godine.

Da sumiram super nam je drzava i smesna im je tuzba. I super ostatak Srbije zbog njih i njima slicnih nece imati konkurenciju u ulazi i bice osudjeni na ono sto im se nudi a sto je koliko cujem sve gore i gore kad jednom probas TT net.

Besan sam jer ima vikednicu u Kaludjerici i volelo bih da izbacim SBB i ubacim TT kao u sto imam u stanu u 21bloku
Izvinjavam se na opsirnosti.

Poslednja izmena:
Zdravo,

Pozz

Ja sam u bloku 19a.
Delovali su kao da imaju pune ruke posla. Prvo su zvali jedan dan da dodju oko 2, pa posto nisam mogla tad da pobegnem sa posla morala sam da odlozim (?! ) za sutradan u 3.

Zdravo,

Pozz

N.BGD - blok 34 / Carina

Montažu opreme radili su mi dve ekipe montera (u istom danu) - jedna ekipa radi uvođenje optikičkog kabla u stan i montažu istog u samolepljive kanalice (sve do mesta predviđenog za ONT), a druga ekipa radi montažu nazidne utičnice za optiku, i montažu i povezivanje sa ONT-om... meni posle ide UTP kabl od ONT-a do mog wireless rutera jer nisam zadovoljan wireless karakteristikama njihovog uređaja... sve fencera extra, još kad povećaju brzine (10/5 na 24/12) za iste pare ima da bude :D :eyebrows: Ko nema TT net, ni ne sanja kako ovo sjajno i pouzdano radi... vredi svaku paru!

Najveći problem je što je Targo u odnosu na ostale i dalje marginalni provajder, sa jako malom pokrivenošću i još manjim brojem korisnika. Otuda razumljiv i gnev pojedinih ljudi koji su na svojim vratima i u sandučićima ugledali Targovu ponudu od koje još dugo vremena neće biti ništa. A ljudi nestrpljivi i željni... :)

Pa brate marginalni je provajder jer pocinje od 0 i to polaze optiku do krajneg korisnika, nije isto kao TS koji je imao sve samo dokupio deo opreme i nakacio u centrali i to pruza korisnicima po nazivu adsl, to nikako nije isto i to ne moze da se poredi, malo je bezveze sad to sto si konstatovao ako znas pazi pod predpostavkom da znas da su krenuli od same 0 ako ne znas onda je opravdano ali onda sam duzan da ti objasnim da nije isto kad TS, SBB ili bilo koji drugi operater ponudi svoju uslugu a pritom svi kablovski ISP osim PTT-a povezuju se preko krov2krov a ovde brate ide sve ispod asvalta, nije isto.
Opet ponavljam razumem gnev tih ljudi naravno ali brate shvatite, a cekaj jel vi mislite da TT ne zeli vas novac i da oni da nekim cudom mogu da za jedan dan provuku optiku do svakog stana u Srbiji, jel ti mislis da oni nebi to voleli?
Naravno da bi ali brate vi kao da ne zivite u Srbiji pa ovde smo se svi navikli da nesto kasni, da ovo da ono.
Kapiram ja sve ali verovatno imaju nekih problema dal finansijskih, dal kod podizvodjaca ili sa dobavljacem opreme, ne znam, ali malo strpljenanja, znam da je to malo relativan pojam svakome od nas ali... nece niko umreti ako umesto 1.7 TT net dobije 1.9. glupo je da zbog toga pljujete najbolji i najbrzi net u Srbiji, da pljujete uslugu to razumem ako nije na zavidnom nivou, ali ovo je malo bezveze.

Hm, u ovoj zemlji je crno stvarno postalo belo. Kada neko dođe na tvoja vrata, ispriča ti priču, uverava te da će biti kako kaže, optički kablovski internet za mesec dana, itd, samo potpiši, i posle pet meseci od njega ni traga ni glasa – kako se to zove? Obmana, laž.

Znači potpuno je normalno da te gleda u oči i obećava ono za šta pouzdano ne zna da može da ti pruži. Ja već dugo imam posla sa takvima, lepo se ispričamo, dogovorimo, ja im uradim kako je dogovoreno, a za plaćanje, to ćemo da vidimo. Koji razlog imam da verujem Targovcima, ako toliko ne razmišljaju unapred, pa me tako providno slažu. Treba da očekujem da će posle biti iskreni i pošteni, sposobni da inteligentno i pouzdano pružaju uslugu?

To što su privatna firma im daje opravdanje da mogu da rade šta hoće sa svojim novcem, ali bi pristojno ljudsko ponašanje bilo da svesno ne obmanjuju svoje sadašnje ili buduće klijente.
Ako je ono što su izveli u Mirijevu danas normalno u Srbiji, a nažalost jeste, mnogo smo bolesni.
Naravno da je to laz ili obmana, ALI nisam siguran da taj koji skuplja potpise zna kad ce se sta raditi kako itd. On je puki izvrsilac onoga sto mu se kaze, e sad mozda su imali neku ideju i hteli, mozda im je odjednom nesto zaskripalo u firmi i oni su usporili sa prosirenjima, ne znam mogu samo da nagadjam, ali to ne umanjuje cinjenicu da imaju najbolji i najpoosteniji(sto platis to i dobijes) net u Srbiji, a ocemu ja pricam a ti uporo pricas onnecem drugom sa cim i mogu da se slozim.
Jedno je usluga(o kojoj ja pricam) a drugo je to da li su ispostovali rokove(opravdano ili neopradvadno nisu) necu da ulazim u to.

Ja cu preci na TT cim se pojavi u zgradi, ali je jadno sto se ne jave i ne objasne u cemu je problem.

Vecina stanara po ulazima su penzioneri ,zaim stariji ljudi pred penzijom, za njima slede nezaposleni,onda imas zaposlene koji jedva sastavljalju kraj sa krajem i onda imas zaposlene koji zive pristojno,Od pola od tih solidno plateznih nije im ni od kakve vaznosti suludu brzi net jer im max ponuda adsl-a zavrsava posao kao i vecini onih kojima zivot ne pocinje sa uploadom a ne zavrsava se sa torentima.Ona druga polovina od onih preostalih 10 procenta e njima treba optika i tu nema problema.Takvih je napominjem manje ili vise oko 10 posto po jednom ulazu.
Vezivanje postojece kablovske koja je na 99 posto mirijevske teritorije sa adsl paketima je nesto sto je realno i sto ljudi mogu koliko sutra opipati,videti kupiti.Cekanje na ove neodgovorne i neozbiljne koji su pokupili potpise i jednostavno nestali sa lica Mirijeva niti jednom jedinom Mirijevcu ne uliva poverenje niti je vredno cekanja na njihove za sada fantomske usluge.Zamislite firmu koja trazi potpise od vas
a zatim vas nikada ali nikada ne obavesti sta se desava niti su ikada nekome zvanicno odgovorili na pitanje sta je sa njihovim potpisima i cemu oni sluze.Da su oni bili realni posao bi vec priveli kraju,da su bili realni verovatno nikada nebi dospeli u aferu i da su bili realni uvideli bi da zuti nece vladati ceo zivot i da ce kad tad mito i korupcija odvesti nekoga u zatvor.Toliko o realnosti.Realno TT deo foruma ima najvise poruka a najmanje korisnika gledano u odnosu na broj korisnika ostalih provajdera.
Donekle mogu da se slozim sa tobom pogotovu vezano za zute i za njihovu vladavinu :) ali brate odkud znas da im se nesto nije desilo i da su u nekoj frci sa novcem ili sa podizvodjacima ili bilo sta, oni su koliko sam shvatio trazili potpise i nisu nikom OBECALI pismeno da ce da puste signal za mesec dana ako jesu to je neozbiljno sa njihove strane i onda si apsolutno u pravu ali ako nisu pismeno obecali(sto verujem) onda je to samo vasa nervoza za tom uslugom koja vam je recena da ce biti na toj lokaciji, jer da im nije dobra usluga nebi vi jedva cekali na istu vec bi vas boleo lakat za njih i nebi obracali paznju, a ovako...
Opet da kazem i tebi da li stvarno mislis da oni ne zele vas novac od svih gradjana Mirjeva ili ako hoces od svih gradjana Srbije, da li mislis da su gadljivi na pare, ne naravno da nisu i njima je u interesu da pruze sto pre usluge, ALI ocigledno ima nekih problema, malo stpljenja i sve ce biti OK.
Znas kako kaze nas narod STRPLJEN-SPASEN!!!

Ja cu preci na TT cim se pojavi u zgradi, ali je jadno sto se ne jave i ne objasne u cemu je problem.

E to je pravi post, i oni bi presli cim im dodje TT u zgradu, a ovde pisu kojesta, a u pravu si jadno je samo sto ne kazu zasto toliko kasne i nista vise, ali pazi sad scenarijo, kazu oni imamo finansijskih problema znate, bla, bla i onda sledi ovde na forumu prica, to su prevaranti, oni su onakvi oni su ovakvi, zelje su jedno a mogucnosti su drugo, jeb i ja zelim ferarija ali cu morati da se zadovoljim poreseom :)
Mislim da vecina mirjevcana malo vise preteruju ali ih razumem ogorceni su ali mozda su razlozi tog odugovlacenja realni i neizbezni, jeb.

Pa i na NBG su dosta kasnili prošle godine, od priče u maju, priključak sam dobio u oktobru. I jako me nerviralo što ne dolaze i što se patim s PTT KDS-om. Svi su kukali. Nažalost, zbog nerešenih pitanja oko pristupa zgradi, samovolja PSS-ova i sl. ima još solidan broj onih koji nisu priključeni.

Ali kad jednom dođu sve im bude oprošteno :) Primećujem da TT pljuju uglavnom oni koji nemaju TT. Korisnici su im zadovoljni, a to je mnogo bitnije od onima kojima je "kiselo grožđe".

Nažalost mi živimo tamo gde živimo, gde ništa na pošteno ne prolazi, gde svako prvo pita koliki je njegov deo, tako da...

Poslednja izmena:
Suština je da je ta mreza jos uvek u izgradnji i oni normalno ispituju puls trzista, traze gde im je najisplativije da isforsiraju umrezavanje. Ako im se iz Mirjeva javilo 200 zainteresovanih gradjana, a 2000 samo iz moje i susedne mesne zajednice, onda ce Mirjevo da saceka da prvo kod nas zavrse jer im je to i brze i isplativije. I meni je sve to razumljivo. A narod ko narod, neko ce imati razumevanja i strpljenja, a neko nece. Uglavnom to nije posao koji se moze obaviti u celoj Srbiji za mesec dana. Ima i pojedinaca koji iz politickih razloga insistiraju da im se ne dozvoli pristup u zgradi. Delimicno jesu u pravu, ali sa druge strane pomislim i sta imam od ovih nasih "srpskih" firmi, samo probleme. Pa da mi je iz oka ispao, necu dozvoliti da me vise obmanjuju i pljackaju. Stvorila se tu velika korumpirana banda i tu bolest moze da izleci samo strana konkurencija i nadam se da ce ih biti jos osim TT.

Centralne opstine su redje naseljene od Novog Beograda. Samo u mojoj MZ ima 12 zgrada i 15000 stanovnika. Sem toga, kod nas je podzemna infrastruktura pod konac, a u starom gradu je haos, na Mirjevu su i klizista na nekim mestima, divlje gradnje, uzbrdo nizbrdo i to su sve dodatni problemi. Treba biti realan, nemaju ni oni 10.000 radnika i ko zna koliko miliona eura, nego su digli kredite i to treba otplatiti.

E kamo lepe srece da kod mene bar krenu sa potpisima. Neko je ranije napisao da bi bilo bolje imati vise provajdera u zgradi gde bi mogao da biras. Ovako samo jedan usr**i AVcom :vomit: (voleo bi ja i SBB da imam kao zamenu) sa katastrofalnom kablovskom ponudom doduse daju home ethernet sa vecim brzinama ali ni priblizno kao TT. Inace moja je lokacija kod Postanske Stedionice , cak blizu mog ulaza se zavrsava ukopana optika sa plocicom na kojoj pise Nuba.

Poslednja izmena:
Centralne opstine su redje naseljene od Novog Beograda. Samo u mojoj MZ ima 12 zgrada i 15000 stanovnika. Sem toga, kod nas je podzemna infrastruktura pod konac, a u starom gradu je haos, na Mirjevu su i klizista na nekim mestima, divlje gradnje, uzbrdo nizbrdo i to su sve dodatni problemi. Treba biti realan, nemaju ni oni 10.000 radnika i ko zna koliko miliona eura, nego su digli kredite i to treba otplatiti.

Ako govoriš u prilog činjenici da Targo cilja samo gusto naseljene opštine kao što je Novi Beograd, a pritom Vračar, Stari grad ili Voždovac smatraju slabo naseljenim područjima šta mogu da očekuju stanovnici drugih gradova? Koliko veliki provajder može da bude Targo ako se bude ograničio na takva naselja, koliko daleko od lokalnog provajdera može da odmakne sa takvim rezonom?

Pa ne znam da li bi ti to brze kablirao od njih. Njima idu kamate na kredite od nekoliko desetina miliona eura i valjda znaju sta rade. Meni je sve to logicno, a tebi izgleda nije, medjutim u pitanju je cista racunica kao i u svakom poslu.

Znate li koliko je smesna ta tuzba!!!! Dozvolu koji je TT dobio za kopanje pored autoputa je dobio SBB i Telekom Srbije i ako iko ide pored auto puta mozete stati i videti da svo troje imaju svoje stubice sa natipisma gde prolaze njihovi kablovi. Tako da bih voleo da mi sve mudonje na vlasti u nasoj zemlji objasne zasto se TT osporavaju prava dobijene dozvole kad su TS i SBB dobili istu i ovo je provereno i svi mogu proveriti. Podaci su dostupni.
Razlog zasto se TT sudi su sledeci. Sa svojom opremom i ponudom doneli su u Srbiju konkurenciju i tehnologiju u pogledu internet provajdinga.

....

Ljudi nije poenta nama da imamo 1 u ulazu internet vec 20 ja hocu da biram kod koga cu biti i da menjam kad me naljute i nije mi po volji. Zasto ne idu u Mirjevo verujem da im nije data dozvola i verujem da ih stopiraju na svakom koraku. Ne samo ovi sad na vlasti vec i SBB i RV. Svi zanamo sta je RV radio sa zabrinutim komsijom, SBBsa Fox i Sport Klubom.

Nemoj te dozvoliti da vas neko pravi glupe velika je lova u obrtu sa optikom. Svi koji pljuju po TT jer nisu dosli do Mirjeva, Vidikovca ili ostatka Srbije zapitajte a zasto ne bi dosli dali je moguce da im nije u interesu da se sire i imaju vise korisnikai naravno vise para? Bas im je u interesu da stagniraju.

.....

Besan sam jer ima vikednicu u Kaludjerici i volelo bih da izbacim SBB i ubacim TT kao u sto imam u stanu u 21bloku
Izvinjavam se na opsirnosti.

Brate, svaka cast - uze mi recenice iz usta :) Cak mi je zanimljivo sto tako lako mogu da manipulisu sa ovim narodom.... ovo je za psiholoska i psihijatrijska istrazivanja.... Bacis im kosku (neka ova ili ona mafija), pobiju se oko nje, glodju je, a sa strane prolaze hladnjace sa mesom.... Kakvi su nam ministri - mozemo da osetimo na kozi... A ja sam tek pre neki dan ugledao na racunu za truju "Naknada za podsticaj OIE". Sta je OIE?!?! Zapitao se, pitao Google, i on mi razjasnio da je nasa pametna vlada odlucila da JA (i svi vi - draga gospodo), iz nasih predebelih novcanika prepunih viska novca, odvajamo za podsticaj Obnovljivim Izvorima Energije!?!? JA (i svi vi), hteli to ili ne, platicemo nekome tamo da ga podstaknemo da napravi neku elektranu i da nam od tih nasih para papreno naplati struju koju ce proizvesti sa tom svojom centralom!!! :mad: Ja NECU da podsticem nikog! I kako sad? Ko me pita?! I to je "demokratija"??? i to se zove "drzava gradjana"?!?! Ne, to je - LOPOVLUK!

Uvek cu podrzati one promene koje ce MENI kao gradjaninu doneti boljitak.... a jedna od promena je konacno ubijanje monopolistickog ponasanja Telekoma (u ovom slucaju) i svih ostalih monopolistickih kompanija koje nas muzu ko ovce!

"Naknada za podsticaj OIE".
wtf???????:zgran: :zgran: :zgran: :zgran:
Izvinjavam se za off topic ali nisam mogao da se suzdrzim.
Ladno i bez blama su doneli zakon :mad:

Ja taj OIE nebih ni primetio da nije Enes napisao. Pise: 0,044din/kwh, pa onda pise popust od 5-15%, pa pdv na sve ukupno i to ni djavo ne moze da izracuna.

zbog takvog sebicnog razmisljanja imamo globalno zagrevanje, zagadjenje i druge stvari.
a i veliki deficit jer bi neki hteli ultrabrzi internet sad i odmah.

"Naknada za podsticaj OIE".
wtf???????:zgran: :zgran: :zgran: :zgran:
Izvinjavam se za off topic ali nisam mogao da se suzdrzim.
Ladno i bez blama su doneli zakon :mad:
Care Hvala ti do neba na infu. Isključio sam pola opreme jer smo dobili racun od 6000 a obicno dodje 4500.
Svi mi u kući sede na glavi. Imas moju duboku zahvalnost :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:happy::happy:

zbog takvog sebicnog razmisljanja imamo globalno zagrevanje, zagadjenje i druge stvari.
a i veliki deficit jer bi neki hteli ultrabrzi internet sad i odmah.

E moj ti...ako nisi sakrkastican i verujes u tu pricu...Prvo da li taj fenomen globalnog zagevanja zaista postoji, drugo da li stavrno mislis da ce te pare ici za to?! ...

Šta se desilo sa History HD? Ne mislim na Via sat History, već na onaj sa zlatnim slovom H :D Nije više HD...ili ga ja dugo nisam gledao pa sam istripovao da je bio HD u početku :D

Pa History nikad i nije bio u HD-u, on je SD, taj koji ima logo zlatno slovo H.
Imaš mešoviti kanal Viasat Nature/History HD koji jeste HD.

Nego nešto zadnjih par dana menjaju, više puta se promenio raspored DVB-C kanala u zadnjih par dana, makar nekih par kanala koje pratimo mi se šetaju u rasporedu gore-dole za jedno mesto.

Nazad
Vrh Dno