Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Radi odlicno sa Boeffla kernelom. Mislim da cu prvi put da vidim ~6h ekrana.

Poslednja izmena:
Bogami meni baterija na ovom lite 3.0 nije bas najbolja,ako je jos 10% slabija na v5,:(
Ja sad koristim syah kernel zbog kloka,kakva je stabilnost sa njime jel neko probao ?

Sale,jel planiras nesto novo ubrzo(za koji dan),da sacekam ako ce biti,jer ne volim bas svako malo ubacivati,a nekad sam po vise puta dnevno sa pasijom to radio,ali sad sve manje vremena pa...

Prerano ste otvorili temu. Telefon neće izaći pre juna.
2 GB rama ne verujem da će imati. Q-core će biti sigurno, negde tegra 3, negde exynos. 720p samoled+. Kamera ne ispod 10 mpix. Ja bih voleo i snimanje u 60fps. :D
I da, ja ne bih telefon veći od sgs2 i kao što reče zachs, bilo bi fenomenalno da bude 4"-4,3" i veličine sgs 1. I naravno, ekran od ivice do ivice.
Kasnim više od godine, ali pogodio si :D

Bogami meni baterija na ovom lite 3.0 nije bas najbolja,ako je jos 10% slabija na v5,:(
Ja sad koristim syah kernel zbog kloka,kakva je stabilnost sa njime jel neko probao ?

Sale,jel planiras nesto novo ubrzo(za koji dan),da sacekam ako ce biti,jer ne volim bas svako malo ubacivati,a nekad sam po vise puta dnevno sa pasijom to radio,ali sad sve manje vremena pa...
To ces morati Samsung da pitas :)

Na 4.2.2 ide samo stok kernel,tako da na siyah možeš da zaboraviš.4.2.2 je super brz i stabilan,potrošnja zadovoljava.Preporuka pre instalacije roma-mega wipe.Što znači brisanje int.memorije.Ovo je odgovor na pitanje sa neke od prethodnih strana "šta raditi sa mnogo 0 u int.memoriji".

Ajde neka neko javi posle par dana koriscenja kako se ponasa Neat Lite 4.2.2 ... Stock 4.2.2 mi je u pocetku radio odlicno,a posle par dana je poceo da bode sam od sebe...

To ces morati Samsung da pitas :)
Mozda me nisi razumio. Znam da Samsung izbacuje nove stock,nego sam mislio jel u planu skori update/fix/dorada zadnjeg Neat V5 na 4.2.2 ili ne ?
Na 4.2.2 ide samo stok kernel,tako da na siyah možeš da zaboraviš.4.2.2 je super brz i stabilan,potrošnja zadovoljava.Preporuka pre instalacije roma-mega wipe.Što znači brisanje int.memorije.Ovo je odgovor na pitanje sa neke od prethodnih strana "šta raditi sa mnogo 0 u int.memoriji".
Znaci nema opcije kojom se moze klokovati cpu,ako ide samo stock kernel?

Mozda me nisi razumio. Znam da Samsung izbacuje nove stock,nego sam mislio jel u planu skori update/fix/dorada zadnjeg Neat V5 na 4.2.2 ili ne ?
Ne, nece biti nikakav update jer radi odlicno. Imam oko 9,000 downloads-a i nijednu zamerku do sada. Mnogi su presli sa 4.1.2 bez wipe, sto nije preporucljivo, pa se ne zale
Znaci nema opcije kojom se moze klokovati cpu,ako ide samo stock kernel?
Nazalost, ne

Pa imam li onda kakvih benefita da ubacim Lite 4.3 (4.1.2) u odnosu na sadasnji 3.0 ?

Imas. Flesuj zadnji 4.1.2, pa posle aromu, izaberi jkay i domination temu i uzivaj. Bolja baterija, brzi, vise modova, lepsi...

Hvala Sale na odgovoru. Tako cu najvjerovatnije i uraditi. Koliko me sjecanje sluzi,zakleo bih se da sam V3.0 instalirao kroz AROMA interface,sve skupa,dakle rom+jkay+tema+kernel.
A ovdje je sve posebno koliko vidim iz napisanog,nema na ovu foru kao 3.0 ili sam pomijesao nesto...

Meni V5.0 radi extra vec par dana a inace uvek radim wipe svega pa i interne memorije i nikad ali nikad nisam imao problem sa bilo kojim novim romom. Mislim da problemi nastaju prilikom flesovanja novog roma bez svih wipova kod nekih romova to prodje kod nekih ne. Zato se iskeshira titanium i nema glava da boli

Odlozen je do daljnjeg jer cemo navodno u 4.2.2 i mi dobiti novi TW sa S4...

Odlicna baterija. Hvala za kernel preporuku. Na 2G je, posto WiFi imam po celom gradu.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1371240553904.jpg
    uploadfromtaptalk1371240553904.jpg
    70.4 KB · Pregleda: 191
  • uploadfromtaptalk1371240620040.jpg
    uploadfromtaptalk1371240620040.jpg
    72.8 KB · Pregleda: 186
Ovaj Neatlite v5.0 ide bez arome?

Nista posebno, vidim da je uz ostale lite verzije isla aroma. Ti si sve ubacio sto treba? I dalje me zeza kada sa zakljucanog ekrana spustam notifikation bar, maltene ga samo hvata u jednoj tackici i to iz par pokusaja a i nece da se pokazu prve dve ikonice za wifi, ne mogu da pomeram u levo. Da li je to tako i kod drugih?

Poslednja izmena:
Da, otprilike sve sam stavio. To što ti ne pokazuje ostale ikonice nešto nije u redu. Reflash roma bez wipe pa probaj

Od skoro sam vlasnik S3. Nov kupljen. Jel normalno da mu se tokom noci, potpuno ugasen, baterija isprazni 10% znaci za recimo 7h ?

Kada ga ostavim upaljenog isto toliko potrosi.

Moze i vise od 10%....a moze i manje... Zavisi od mnogo faktora ;-)

Meni ne potroši 10% ni kad je uključen. Ako ti je to u prvih par dana sačekaj nekoliko dana da se baterija prilagodi zvom korišćenju telefona. Obično prvih dana traje kraće.

Nisam obratio pažnju na taj deo "ugasen"... Dok je ugasen za noc ne bi trebalo da se prazni, mozda 1% da izgubi dok se opet pali.

Sad sam preko lite v4.2 ubacio v5.0 bez wipe. Onaj problem sto sam imao sad ga vise nemam. Primetio sam mali lag i na galeriji pored onih na porukama, imeniku, dailer-u. Nisam ga nesto posebno isprobavao. Kako da mega full wipe interne memorije, do sada je svaki put dad odradim wipe napravi se folder 0 za novi rom, a podatci sa starog ostaju u prvpm ) folderu, sad to i nije losa opcija. Jadnom sam se zeznuo nisam prebacio neke slike, reko obrisao ih kao ono medjutim, idalje si tu.

Vrh Dno