fcinterbgd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.03.2008
- Poena
- 350
Radi odlicno sa Boeffla kernelom. Mislim da cu prvi put da vidim ~6h ekrana.
Poslednja izmena:
Kasnim više od godine, ali pogodio siPrerano ste otvorili temu. Telefon neće izaći pre juna.
2 GB rama ne verujem da će imati. Q-core će biti sigurno, negde tegra 3, negde exynos. 720p samoled+. Kamera ne ispod 10 mpix. Ja bih voleo i snimanje u 60fps.
I da, ja ne bih telefon veći od sgs2 i kao što reče zachs, bilo bi fenomenalno da bude 4"-4,3" i veličine sgs 1. I naravno, ekran od ivice do ivice.
To ces morati Samsung da pitasBogami meni baterija na ovom lite 3.0 nije bas najbolja,ako je jos 10% slabija na v5,
Ja sad koristim syah kernel zbog kloka,kakva je stabilnost sa njime jel neko probao ?
Sale,jel planiras nesto novo ubrzo(za koji dan),da sacekam ako ce biti,jer ne volim bas svako malo ubacivati,a nekad sam po vise puta dnevno sa pasijom to radio,ali sad sve manje vremena pa...
Bogami meni baterija na ovom lite 3.0 nije bas najbolja,ako je jos 10% slabija na v5,
Ja sad koristim syah kernel zbog kloka,kakva je stabilnost sa njime jel neko probao ?
Sale,jel planiras nesto novo ubrzo(za koji dan),da sacekam ako ce biti,jer ne volim bas svako malo ubacivati,a nekad sam po vise puta dnevno sa pasijom to radio,ali sad sve manje vremena pa...
Mozda me nisi razumio. Znam da Samsung izbacuje nove stock,nego sam mislio jel u planu skori update/fix/dorada zadnjeg Neat V5 na 4.2.2 ili ne ?To ces morati Samsung da pitas![]()
Znaci nema opcije kojom se moze klokovati cpu,ako ide samo stock kernel?Na 4.2.2 ide samo stok kernel,tako da na siyah možeš da zaboraviš.4.2.2 je super brz i stabilan,potrošnja zadovoljava.Preporuka pre instalacije roma-mega wipe.Što znači brisanje int.memorije.Ovo je odgovor na pitanje sa neke od prethodnih strana "šta raditi sa mnogo 0 u int.memoriji".
Nazalost, neMozda me nisi razumio. Znam da Samsung izbacuje nove stock,nego sam mislio jel u planu skori update/fix/dorada zadnjeg Neat V5 na 4.2.2 ili ne ?
Ne, nece biti nikakav update jer radi odlicno. Imam oko 9,000 downloads-a i nijednu zamerku do sada. Mnogi su presli sa 4.1.2 bez wipe, sto nije preporucljivo, pa se ne zale
Znaci nema opcije kojom se moze klokovati cpu,ako ide samo stock kernel?
Ovaj Neatlite v5.0 ide bez arome?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari