Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

bombaš je napisao(la):
E narode,zbog cega mi je na 50btc poceo u paid out koloni da raste iznos..bukvano kao da svaki sher racuna u paid out??
Da li je uopste neko imao iskustva sa ovom pojavom?

Cekaj bre, kako mislis poceo? Pa 50btc je PPS pool i treba da raste cifra sa svakim share-om. Nisam siguran da sam razumeo kakav problem imas ali dok raste cifra ne brini nista, samo da se ne smanjuje :D

Ne taj "paid out" nego onaj koji broji u "-",znaci ispod total reward.
Doduse..u isto vreme i raste,kao sto bi trebalo...
Za sat vremena,skinuo sa total-a ovoliko -0.00243505 BTC..pa posle 2 min. stoji -0.002511 BTC....

Poslednja izmena:
50BTC kod mene radi..al' bolje da ne radi... :d
Ne mogu da se sekiram..palim "tenk" i odoh da prangijam!

Poslednja izmena:
Ne taj "paid out" nego onaj koji broji u "-",znaci ispod total reward.
Doduse..u isto vreme i raste,kao sto bi trebalo...
Za sat vremena,skinuo sa total-a ovoliko -0.00243505 BTC..pa posle 2 min. stoji -0.002511 BTC....

Pa to ti je oduzet fee. Gornja cifra je koliko si iskopao, donja koliko su te isplatili do sada. Meni je to uvek bilo tako. Bitno je da se ona desno gde piše Balance ne smanjuje. :D

Poslednja izmena:
Gde i kada isplatili..?
Dva meseca je stajao na 0,do pre 2h. Sa naloga nisam skidao nista..

Ne znam, ja sam često isplaćivao.

Nisam nešto ažuran po pitanju evidencije koliko koina, gde, ... Daj sliku tog tvog dela da uporedimo.

333.jpg

Treba mi pomoc.... upravo mi je neko hakovao Mt.Gox nalog...... ima li neka varijanta da se vrate bitcoini nazad?

ma sve sam odradio i rekose mi da kontaktiram policiju pa kad policija preuzme slucaj onda ce oni saradjivati sa policijom.... A jaka mi policija kad su im hakovali sajt odeljenja za visokotehnoloski kriminal..... Oprostio sam se od novcica

A sta ce tvoji vredni podatci na sajtu za visokotehnoloski kriminal?
Nije sigurnije imati svoj laptop kod sebe, ako nista drugo samo za takve stvari, pogotovo ako imas neku normalnu sumu zaradjenu.

A sta ce tvoji vredni podatci na sajtu za visokotehnoloski kriminal?
Nije sigurnije imati svoj laptop kod sebe, ako nista drugo samo za takve stvari, pogotovo ako imas neku normalnu sumu zaradjenu.

kakve veze imaju moji podaci sa sajtom za visokotehnoloski kriminal...... Aj procitaj jos jednom sta sam napisao pa ce ti mozda biti jasnije.... Treba da prijavim odeljenju za visokotehnoloski kriminal, a moja konstatacija je da to odeljenje nije u stanju da vodi racuna o svom sajtu, a kamoli da meni pomogne da vratim moje novcice

jesi koristio google authentcator (OTP)??

jesi koristio google authentcator (OTP)??

ma nisam....... nisam mislio da mi treba i taman sam ovih dana hteo da povucem kesh...... kad ono cvrc :D sreca pa nisam imao mnogo. malo manje od 5 novcica. tj. imao sam oko 450e koje su oni lepo pretvorili u novcice i povukli na svoju adresu

saucesce.

novcice ne drzim ni na jednoj berzi, samo ako hocu da prodam. 2step autentifikacija, sifre ukucavam preko on screen tastature, i seksi sifra, naravno.

A ja lepo napravio temu za sigurnost BTCa i opet ima ljudi koji ne koriste 2step logovanje...

Oprosti se od novcica, ja sam svoje izgubio nepun dan pre nego sto su uveli 2step autentifikaciju :(

Ljudi, u cemu je problem. Vidim da se to vec nekome desilo... Ispod rubrike Total reward ima Paid out koja je meni nekih -0.07238965 BTC i ona raste, a ne Total reward??? Napominjem da nisam do sada isplacivao coine, pa tako i ne bih trebao da imam paid out, kao sto do skoro nisam ni imao, bio je 0... Zasto to raste, sta se desava, jer me neko krade ili sta? Aj leba vam pomagajte, ako neko zna sta se desava?

Ocigledno ti neko krade novcice cim imas u paidout a nisi sam isplacivao . Da li imas 2 step authentification ?

pogresno sam procitao, sry.

Ocigledno ti neko krade novcice cim imas u paidout a nisi sam isplacivao . Da li imas 2 step authentification ?

Ne krade niko ništa, šta plašiš ovaj narod :)

Statistika im *****ava, to je sve, merodavno je ono sa desne strane (Balance). Paid out kolona je krenula prvo da se povećava, sad se smanjuje, no big deal.

Bolje da ga plasim pa da se zastiti dok nije kasno ;)

Ljudi, u cemu je problem. Vidim da se to vec nekome desilo... Ispod rubrike Total reward ima Paid out koja je meni nekih -0.07238965 BTC i ona raste, a ne Total reward??? Napominjem da nisam do sada isplacivao coine, pa tako i ne bih trebao da imam paid out, kao sto do skoro nisam ni imao, bio je 0... Zasto to raste, sta se desava, jer me neko krade ili sta? Aj leba vam pomagajte, ako neko zna sta se desava?
Sve jo ponovo OK!
U stvari i nije..vrednost BTC-a se "srozala"... :d

Poslednja izmena:
Ne krade niko ništa, šta plašiš ovaj narod :)

Statistika im *****ava, to je sve, merodavno je ono sa desne strane (Balance). Paid out kolona je krenula prvo da se povećava, sad se smanjuje, no big deal.

Vala pocela i mene da *****ava - raste isplaceno a nije. Mhm... :-/

Vratiće se, ne brini.

Btw, info u vezi sa isplatama, provizijama, porezima:
BitStamp withdrawal na devizni u Komercijalnoj, pare legnu posle 2 ili 3 radna dana.
Provizije: BitStamp uzme 15$ i to od iznosa koji upišete za povlačenje, ne treba na računu da ostavljate tih 15$ (iznos pišete u dolarima, a pare vam na račun ležu u evrima, konverzija koju odrade je sasvim ok, povoljnija nego kod nas u bankama); Komercijalna uzima 0.35% na pristigli novac, minimalno 200 din, znači mizerija.
Porezi: slobodno napišite da su internet usluge u pitanju, porez koji bi država eventualno mogla da naplati na kraju godine je porez na novac koji biste dobili na ime kamate, ako bi vam to što pristigne stajalo na računu neko vreme pa vam banka na to pripiše neku kamaticu, i taj porez iznosi 15%. Znači, recimo da vam legne 100e i da to stoji na računu neko vreme i banka vam na to pripiše kamatu od, lupam, 0.05e e onda bi drzava na kraju godine trebalo da naplati 15% od tih 0.05e, što se ne isplati ni računati koliko je :) Ovako su meni objasnili u banci a kome ćemo verovati ako ne bankarima :)

Vratiće se, ne brini.

Btw, info u vezi sa isplatama, provizijama, porezima:
BitStamp withdrawal na devizni u Komercijalnoj, pare legnu posle 2 ili 3 radna dana.
Provizije: BitStamp uzme 15$ i to od iznosa koji upišete za povlačenje, ne treba na računu da ostavljate tih 15$ (iznos pišete u dolarima, a pare vam na račun ležu u evrima, konverzija koju odrade je sasvim ok, povoljnija nego kod nas u bankama); Komercijalna uzima 0.35% na pristigli novac, minimalno 200 din, znači mizerija.
Porezi: slobodno napišite da su internet usluge u pitanju, porez koji bi država eventualno mogla da naplati na kraju godine je porez na novac koji biste dobili na ime kamate, ako bi vam to što pristigne stajalo na računu neko vreme pa vam banka na to pripiše neku kamaticu, i taj porez iznosi 15%. Znači, recimo da vam legne 100e i da to stoji na računu neko vreme i banka vam na to pripiše kamatu od, lupam, 0.05e e onda bi drzava na kraju godine trebalo da naplati 15% od tih 0.05e, što se ne isplati ni računati koliko je :) Ovako su meni objasnili u banci a kome ćemo verovati ako ne bankarima :)

I ovo sve stoji dok su sume male, pitaj nekog ko je povukao par hiljada usd kako je prosao :)

ko što i rekoh, cena bitcoina može samo da pada od sad pa nadalje, kakvo crno poverenje ?! sve je u količini, i kad nečega ima previše, može samo da pada cena.... možda trolujem pesimizmom, sorry, al pogledajte na mtgox-u koliko novćića se dampuje svaki dan i po kojoj smešnoj ceni.. jbni ASIC hara i srozaće Bitcoin načisto.. već drugi vikend BTC umesto da skoči on samo pada... uf :wall: njih ne interesuje PUMP, imaju tolko novčića da im je svejedno dal je 110 il 130..
ostavio sam pre 15 dana da prodam novćiće za 137,9, al to izgleda doživetiće neću, al neću ni da brišem "sell" čekaću ***.. možda smanjim na 133 sledeći vikend ako ne bude bolje..

Poslednja izmena:
do pre 15 dana se moglo komtno zaraditi na oscilacijama tipa kupiš za 115 prodaš za 132, al to više neće biti moguće, jer ovo samo pada... nadam se da debelo grešim..

Nazad
Vrh Dno