Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

kada stavim pool.50btc radi dobro, odma grafike na 99% i nema prekida, kada stavim na mergedmining.btcguild.com grafike rade 20 sekundi i onda njore u prazno ili na 60% i onda padnu na 0% a sa istim podesavanjima na 50btc rade dobro?

Jel se dobije sta vise sa mergedmining.btcguild.com>? Koliko vidim za sada je manje.

Izgleda da se dobija nesto manje al se dobije NMC . Jos uvek testiram pa ne mogu tacan odgovor dati ...

Ljudi ja se izvinjavam sto ovako trujem temu, ali posto je tema o Avalon Asic narudzbini obrisana, a ne uspevam da dobrem do user-a genijalcin@23 - voleo bih da znam kako cemo dalje kontaktirati po tom pitanju. Moze odgovor i na pm, bilo od genijalca bilo od nekog drugog ko je vec upoznat?
POZ

Bila je ta vest jos pre par dana ;)

Kasnis drugar, o tome se vec raspravljalo par strana unazad.

molba,
ako može neko da mi stavi konfiguraciju CGMinera za ATI 7950.. bat fajl .. radi se o dve iste kartica TF3 MSI BU, po jedna dodatna dodatna 12-ca duva u VRM-ove..

motao sam teme, ali ne znam kako nii preko search-a nisam našao konkretno..

ovo su moja trenutna podešavanja:

cgminer -o stratum+tcp://eu-stratum.btcguild.com:3333 -u igysa7_1 -p 9887 -o http://pool.50btc.com:8332 -u [email protected] -p 1234 --gpu-memclock 300 --intensity 14,14 -v 1 -w 256 --auto-fan --temp-target 74

i dobijam ovo:

Untitled52.png
1. da li su to OK rezultati ili da dodam nešto u bat fajl ?
2. --gpu-memclock 300 - nikako neće memorija ispod 1250 Mhz (deafult), ni sa sa AB-om (minimum je valjda 625), ni kada je ugašen AB, a stavljeno ovo u skriptu.

inače slika gore je sa voltažama iz Afterburnera: GPU 1,087 MEM: 1,5V i clockom: 1050 GPU / 1250MEM
verujem da voltaže mogu i niže.. a posebno ako uspem da smanjim memoriju..

pomoć ? :wave:

inače za LTC radi savršeno (24/7) sa voltažama 1,097 MEM: 1,55V I VRM ispod 80 stepeni:

cgminer --scrypt -o stratum+tcp://ltcmine.ru:3333 -u smigysa_0 -p eteheqaju --intensity 19,19 --worksize 256 --lookup-gap 2 --shaders 1792 --thread-concurrency 21712 -g 1 --gpu-engine 1075 --gpu-memclock 1650 --auto-fan --temp-target 74

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
i gde tačno mogu da proverim statistiku kreatnja diff-a za BTC ?

Probao sam da kopam na Bitminteru....50BTC i na BTC Guild-u.....i da li je normalno da svaki pool daje neke drugacije rezultate za moj mhps............tipa 1533 pa 1487 pa 1522 mhps...znaci svi dosta manje negoli Guiminer koji pise da dajem tipa 1620 mhps....treba li nesto da se podesi dodatno ili ?

Probao sam da kopam na Bitminteru....50BTC i na BTC Guild-u.....i da li je normalno da svaki pool daje neke drugacije rezultate za moj mhps............tipa 1533 pa 1487 pa 1522 mhps...znaci svi dosta manje negoli Guiminer koji pise da dajem tipa 1620 mhps....treba li nesto da se podesi dodatno ili ?
To je normalno i retko kad ce ti ispisati tacnu brzinu, kao u guimineru.. I nije ti merodavno da gledas na svakih 5min. Pusti ga da kopa jedan dan, posle izvadis prosek i uporedis.. ;)

Poslednja izmena:
Moze neki link za provjeren bitcoin offline wallet? Nekako mi ovi sajtovi nisu sigurni.

offline novcanik ne postoji - tj. postoji, ali on podrazumeva papir.

ja koristim novcanik na blockchain.info sajtu! topla preporuka. novcanicima imaju pristup samo korisnici + postoji 2step zastita.

pa sajt moze da "padne", ali novcici nece nestati, jer jednostavno vlasnici nemaju pristup njima (+ verovatno se nalaze na serveru koji je offline). ovo cemu ti pristupas (front end) je verovatno samo jedna baza, koja vodi stanje tvog racuna.

papir, kao papirni novcanik. izguglaj malo.

Pa meni je svuda isti user i pw, kad mijenjam pool-ove ne moram da kucam razlicite pasvorde, zakljucam adresu i stavim autopayment i eto...

Naravno na mijenjacnicama su razliciti pasvordi. :d

Moze li neki screenshot za podesavanja u cgmineru za 50BTC.... i da li cu dobiti sa cgminerom kod HD7950 110/350 vise od 540MH/s negoli sto sada dobijam sa guiminerom?

Moze li neki screenshot za podesavanja u cgmineru za 50BTC.... i da li cu dobiti sa cgminerom kod HD7950 110/350 vise od 540MH/s negoli sto sada dobijam sa guiminerom?

Kačio sam ja skoro to što ti treba, čini mi se u temi Hardver za kopanje, pa pogledaj. Dobićeš 40-60 MH/s više (zavisi od klokova kartice).

Vrh Dno