Šta je novo?

AMD Radeon 7870/7850 zvanicna tema

Sve zavisi ko je uvoznik i da li isti amd-ov partner. Ukoliko nije, dzabe bilo koja marka, jer nema nikakvog koda. Kodovi se dele vec preko pola godine, samo zavisi od vremena koje igre se dobijaju. Svako moze da pozove radnju gde je kupio ili da kontaktira uvoznika koji pise na kutiji da je uvezao kartu. Recimo, za asus-a ako je direct link, nema kodova, ali ako je kimtec onda i moze.

nije tačno, na amd sajtu stoji SERBIA ALTI, kod njih cu da kupim, dakle ima da mi garantuju za taj TR ili neće da vide ni jedan dinar od mene. ako nemaju odmah da mi daju tražiću da mi daju izjavu sa pečatom da ću posle da dobijem.

Poslednja izmena:
Ukoliko "SERBIA ALTI" nije uvoznik asus kartica neces dobiti kodove. A nije..

a cega su oni uvoznik ako stoje na freakin AMD sajtu?

opet kažem u momentu kupovine tražiću pečat i potpis da mi garantuju da će mi dati igru. ili će dobiti od mene p i š u

msi kartica je u pitanju koja me zanima, ali svejedno skakaću im za vratom dok ne dobijem ono što mi pripada.

i btw šta im daje za pravo da stoje na prokletom amd sajtu ako su uvoznici za samo neke kartice. šta je prso taj amd. oni su realno totalno prsli, ali bre ovo je sramota. šta je sa ostalim proizvođačima?

Poslednja izmena:
Meni su odbili za msi krajem prosle godine, razlog je bio kako navodno tada nije bilo promocije. Probaj, ne znam sta drugo da ti kazem.

izuzetno se retardirano ponašaju. umesto da nakndadno daju još i bonus ljudima koji su im ukazali poverenje i kupili kartice pre nego što su dali neke akcije oni se prave blesavi.

Ko zna sta rade sa tim kodovima, ali stvarno jeste sramota sto se ponasaju tako. Uzeo sam gomilu grafa do sad, nisam trazio kodove posle toga kada su me odbili. Ako ti nesto znace kodovi, onda udri i budi uporan :)

šta rade, pa dele ljudima, rođacima, poznanicima, prijateljima.... koliko sam upoznat kad ljudi kupe grafu oni se prave blesavi, ne kažu ništa, pa ako ovaj neko traži onda mu daju neki kod a ako ne traži nikom ništa, te kodove podele među sobom. ej matori ovo je srbija, sve prodavci srede među sobom, šefovi čak ni ne znaju.

pazi ja sam zvao i rezervisao karticu. i ok. posle toga sam zvao da pitam jel imaju kodove, i oni mi kažu odakle znaš za kodove? PA ZNAM JER FAKIN AMD O TOME ZVONI NA SVA ZVONA. aha, pa dobro, ali to što amd zvoni ne mora da znači da je za nas. ja kažem: ama stoji srbija na amd sajtu. kažu oni: a pa to nema veze, to je možda bilo pa prošlo.

jel ima amd neko predstavništvo u srbiji kome da se žalim, ili neke novine kojima da pišem? sumnjam da će benchmark i svet kompjutera da se bave time da krajnji korisnici nisu dobili igre, njima je samo u interesu da prenose da su u toku akcije.

Poslednja izmena:
Nema amd predstavnistvo, mozes da se zalis direktno amd-u. Ali ti je moj savet okreni druge radnje recimo za asus i pitaj da li je uvoznik kimtec, ako jeste onda pitaj za kodove i dobices. Za MSI tesko da ces dobiti bilo kakve kodove, jer je vecinom alti uvoznik.

pozovi pitaj po gradu pa vidi ako neko hoce da ti da kod, ali to da ce neko da ti da pecat da ces dobiti igru nema sansi.

ati je u celoj prici ispao totalni retard. sta neki partneri imaju pravo na kod, tipa asus i ne znam ko, a neki nemaju, tipa msi i ne znam ko....

tako se gube musterije bato moj. i ti ljudi vise nikad ne kupe tvoj proizvod.

nema amd nista sa tim, svaki amdov partner ima pravo, ima kodove i deli iste. Stvar je u tome sto nisu svi u Srbiji amdovi partneri.

Hmm.. Moje iskustvo sa Altijem je bilo skroz pozitivno. Vaucer sam, uz prilozenu dokumentaciju, zatrazio mail-om i dobio sutradan. S time da sam karticu uzeo u nekom nepoznatom maloprodajnom objektu, koji nema veze sa LoseLose-om i Lemijem. Ali je isti distributer...

Hm, potrazio sam od Emmi kod i odgovorili su mi da je akcija trajala do pocetka aprila i da vise ne dele kodove ??:trust:
Zasto im onda i dalje stoji na sajtu...
sshot-1.jpg
????

Uvoznik moje kartice je Kimtec..Na sajtu jos postoji akcija...Di je moj kod ??:d
Nije mi neophodan kod, niti sam se nesto posebno interesovao, cisto iz principa..
Ako nesto reklamiraju da dele uz kupovinu kartice onda bi to trebali da ispostuju.
Ovako ispada da rade sta hoce i kad hoce, a kupac moze da se j...!:mad:
Barem bi oni trebalo da znaju koliko je losa reklama ubila Milosa..:p

ps..
Meni se vise puta desavalo da imam problema sa ovom firmom (Emmi, WinWin u Nisu). Pa i kad sam kupovao karticu radnik je pokusao da mi je proda po vecoj ceni nego sto je na sajtu i po kojoj mi je prethodni dan napravio predracun..

Poslednja izmena:
Kupio sam Sapphire 7850 2Gb sredinom aprila u Emmi-ju i kada sam posle 5 dana trazio kodove i mene su pitali gde sam cuo da dele kodove ???

Ocekivao sam kao sto AMD kaze "Tomb Raider™ + BioShock® Infinite + Far Cry® 3 Blood Dragon"
ali su mi poslali kod samo za BioShock uz objasnjenje da su to verovatno akcije na drugim trzistima
i da oni imaju samo ovo. Navodno ce dobiti Far Cry kad AMD pokrene novi promo za nas.

Medjutim detalj u sledecem tekstu prodavcima otvara nove mogucnosti...

http://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/nsreloaded.aspx#2

Get Key Codes for free downloads of BioShock® Infinite (PC Game), Tomb Raider™ (PC Game) and Far Cry® 3 Blood Dragon (PC Game) accessed through the Steam® and Uplay online gaming platforms when you buy an AMD Radeon™ HD 7850 or AMD Radeon™ HD 7870 Graphics Card from a participating retailer between January 22, 2013 and either December 31, 2013 or when supply of Key Codes is exhausted, whichever occurs first. Key Codes must be used by January 31, 2014, after which the Key Codes are void.

Poslednja izmena:
Mogu li 7850 da se undervoltuju? Pokusavam to sa Sapphire 7850 2GB, ali bez uspeha.

Nemogu i ja na Sapphire 7850 1GB napon moze samo gore

Jesi li proverio u GPU-Z da li je stvarno oboren napon? I meni dozvoli Trixx da spustim, ali je i dalje zakucan na 1,138 V. Nikakvih promena u temperaturi nema, tako da GPU-Z sigurno ne laže.

GPU-Z mi trenutno pokazuje 0.900 V, a kad pustim 3DMark i dalje ide do 1.138 V bez obzira sto sam ga u TriXX-u fiksirao na manje.

Poslednja izmena:
danas uzeo 7850, dobio sam never settle reloaded key na mail u roku od odmah! svaka čast momcima iz maloprodaje!

morate pažljivo da birate retailera, meni se danas desila jako jako jako čudna stvar povodom toga, ali ne mogu da pišem, jer uključuje imena firmi.

koliko vidim never settle reloaded obuhvata tomb raider i bioshock infinite odmah i far cry 3 prve nedelje maja. igre u vrednosti od 150 evra za karticu koja košta 150 evra. svaka im čast na dealu.

još samo da amd nema tako lošu podršku sa drajverima, videću još da li ću ovu karticu ja da koristim ili ću da je dam nekom, a ja da uzmem neku nvidiu :)

Za dve MSI 7850 sam dobio vaucere za igre mailom, dan nakon sto sam ja njima poslao mail sa brojem fiskalnog racuna.
Iskustva se bas razlikuju...

terrazak se nije dobro raspitao, uvoznik njegove karte nema deal sa amd-om! idite na amd never settle sajt i vidite ko je uvoznik!!!

pazite oko kupovine kartice, 150 evra vrede igre koje se dobijaju, uopšte nije malo!

U kojoj firmi ste uzeli karte? Ja sam uzeo 2 msi 7850 u skorije vreme i nista nisam dobio?

ovako, ako odete na amd never settle sajt i nadjete srbiju videćete ko je zvaničan amd partner u never settle akciji! preporučujem kupovinu samo kod njih, jer ćete samo kod njih dobiti kodove. zašto je tako žalite se amd-u, ali oni nisu nikad bili firma koju brina nešto mnogo za svoje korisnike. i ovu 7850 što sam uzeo ako dobijem podršku još mesec dva ja zadovoljan, s obzirom na to koliko brzo hardver prebacuju u legacy :)

EDIT:
elem, izvod iz never settle reloaded terms and conditions

Promotion Period: Promotion Period begins February 4, 2013 and ends on December 31, 2013. Eligible AMD Product must be purchased during Promotion Period. Key Codes must be used to obtain Free Game downloads by January 31, 2014, after which the Key Codes are void.

Eligible AMD Products: AMD Radeon™ HD 7850 and AMD Radeon™ HD 7870 Graphics Cards. Prior to purchasing, confirm that your retailer is participating in the Promotion and that the product qualifies for the Promotion.

lepo kažu ljudi da se raspitaš kod koga se dobijaju igre. ja da sam na vašem mestu, ko je skoro kupio, da mu nije isteklo 7 ili 14 dana, lepo vratite to, i uzmite bundle sa igrama, nikad do sada nisam doživeo da dobijem igre u vrednosti kartice! i to kakve igre, sve tri su ultra naslovi, bioshock infinite, tomb raider i far cry 3

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno