ovako, ako odete na amd never settle sajt i nadjete srbiju videćete ko je zvaničan amd partner u never settle akciji! preporučujem kupovinu samo kod njih, jer ćete samo kod njih dobiti kodove. zašto je tako žalite se amd-u, ali oni nisu nikad bili firma koju brina nešto mnogo za svoje korisnike. i ovu 7850 što sam uzeo ako dobijem podršku još mesec dva ja zadovoljan, s obzirom na to koliko brzo hardver prebacuju u legacy
EDIT:
elem, izvod iz never settle reloaded terms and conditions
Promotion Period: Promotion Period begins February 4, 2013 and ends on December 31, 2013. Eligible AMD Product must be purchased during Promotion Period. Key Codes must be used to obtain Free Game downloads by January 31, 2014, after which the Key Codes are void.
Eligible AMD Products: AMD Radeon™ HD 7850 and AMD Radeon™ HD 7870 Graphics Cards. Prior to purchasing, confirm that your retailer is participating in the Promotion and that the product qualifies for the Promotion.
lepo kažu ljudi da se raspitaš kod koga se dobijaju igre. ja da sam na vašem mestu, ko je skoro kupio, da mu nije isteklo 7 ili 14 dana, lepo vratite to, i uzmite bundle sa igrama, nikad do sada nisam doživeo da dobijem igre u vrednosti kartice! i to kakve igre, sve tri su ultra naslovi, bioshock infinite, tomb raider i far cry 3