Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa, nemoj nas trolovati. :p Ili jesi ili nisi. (genijalcina) :D Šalim se ja malo. :)

Coinotron, ltcmine.ru, btc-e.com and give-me-ltc.com su pod intenzivnim bruteforce napadima.

PREPORUCUJE SE STO BRZE MIJENJANJE PASSWORDA NA 18 KARAKTERA, sa kombinacijom slova, broje i posebnih znakova...
https://bitcointalk.org/index.php?topic=49182.msg1959083#msg1959083
Odete u novčanik --> Primanje novca --> New Adress --> MojaLozinkaZaTajITajPool --> Copy-Paste --> Update lozinke --> Job done! :d

Ali džaba sve to ako padne root lozinka servera, zato koristite pool koji ima automatsko slanje posle X generisanih novčića pa svaki dan proveravajte da li je prošla transakcija, ako nije znači da pool nema keša ili je hakovana adresa. U poslednjem slučaju napravite nove rudare, po mogućstvu na drugom serveru.

Poslednja izmena:
Au, rudari se masovni prebacili na ltc - ako ostane ovakva situacija, diff za 48h skace za ~40%...

Ok, vidjecu kad jos sakupim informacija pa cu ga kontaktirati.

Elem, nesto sam se zbunio, klok memorije utice na...?

Moze mala pomoc u vezi Ltcmine.ru poola. Prebacio sam se na njega probe radi, pokrenuo stratum i sve lepo radi. U workeru mi pise tacna brzina itd. U "Your Rewards" updatuje cifru koliko vidim na svakih sat vremena. Medjutim ne znam kako i gde da ukucam adresu za podizanje para i uopste kako ide Whitdraw?

Moze mala pomoc u vezi Ltcmine.ru poola. Prebacio sam se na njega probe radi, pokrenuo stratum i sve lepo radi. U workeru mi pise tacna brzina itd. U "Your Rewards" updatuje cifru koliko vidim na svakih sat vremena. Medjutim ne znam kako i gde da ukucam adresu za podizanje para i uopste kako ide Whitdraw?

Idi na options>add address , a kad budes skidao ltc sa pool-a ides na your rewards>withdraw

Poslednja izmena:
Koliko vidim izmislice neku novu valutu za sve koji su propustili btc,ltc bubble.

Čisto sumnjam da će se tako nešto desiti. I šta posle te valute? Pa, još jedna, još jedna, jedna, jedna ... i tako u krug?

upravo tako, ja sam pre neki dan gledao da kupim da pojacam rudnik ali se trenutno ne isplati, cekacu kada pocnu da se prodaju grafe po nizim cenama (ako se uopste i prodaju)

**beni coinotron i notroll, jos uvijek ne mogu povuci novcice sa njih... :/

Što se tiče notroll-a, ja ih povlačim, samo moraš biti uporan. Probaj par puta zaredom, pa onda malo kasnije ponovo.

Pa dosta je bilo onoga da se hw otplacuje za mesec dva, svi bi neku brzu zaradu. E pa to nije uvek moguce.
Ja znam da sigurno necu prodavati hw sve dok imam ikakvu zaradu.

ja i sad kopam LTC ali samo u trecu smenu , cuvam hardware od pregrevanja :mad:

meni su temperature 60, 59, 61, 59

@ 374, 374, 371, 336 Kh

nego jel kopao neko FRC, ima ga na coinotronu, razmisljam da ga kupim, 8000frc za 0.025btc?

Poslednja izmena od urednika:
Gdje moze da se kupi?
Za sad frc ne vrijedi nista.

ma znam da ne vredi ali ko zna, mozda jednog dana? rekoh ako ima neko na forumu da hoce da proda? da probam da se "igram" malo

Ako nastavi ovako postavlja se pitanje isplativosti investicije. Svaku put kada skoci diff sve vise je vremena potrebno da se otplati ulozeno.

Propustili smo u decembru i januaru da kopamo, jednostavno niko sem nekolicine ljudi nije ni slutio da ce ltc vredeti koliko danas vredi. Sa nekoliko hiljada ltc-a berza je prava stvar, jer su vece oscilacije nego za btc.

Vrh Dno