Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

To moze da potraje i do 24h.

Insajderski info (hvala kinezima iz WoT-a):
BTC is $150 at China market

Ne znam kako prodaju tamo samo "Kina" trenutno plaća više nego menjačnice!

i ja sam kupio po :eek: ceni, rekoh da probam malo da trgujem

Jel moze da se proda sa mtgoxa tim kinezima ?

@Nesic Welcome to the club. :D

Naravno ne mogu ni ja da se ulogujem, prvi put mi se ovo desava, mada prvi put hocu da udjem oko ponoci...a i da udjem ne mogu da kupim posto malo imam kinte u evrima :(

ako odete na btc-e i idete na evro videcete da je velika razlika izmedju prodajnog i kupovnog 109e - 82e, dok za usd je razlika mala 109$ - 110$?

Nema ništa od logina za mene :(

Jel moze da se proda sa mtgoxa tim kinezima ?

Nisam mislio na to. Pre neki dan su mi rekli da je tamo 109$ kad je kod nas bio 9x$! To znači da će i kod "nas" cena skočiti... E sad, ovo je već mnogo što sam napisao, veliki rizik snosim ako neko pokolebam da proda po ovoj ceni a sutra BTC ode nisko. :(
***, ništa nije sigurno, naročito ne ovde.

Treba naci njihov mtgox i eto para.... :p

Još uvek nemaju menjačnicu, trgovina je po tipu "pošalji nam pa veruj da ćemo ti platiti"... :( Dakle rizik totalni ali dobro dođu info o ceni kao neki info šta bi i kod "nas" moglo da se očekuje najskorije...

Poslednja izmena:
ako odete na btc-e i idete na evro videcete da je velika razlika izmedju prodajnog i kupovnog 109e - 82e, dok za usd je razlika mala 109$ - 110$?

ni meni nije to jasno, a na mt goxu sad last price 100e, otkud takva razlika

Da li kolika je razlika dolar - dinar ili eur - dinar? Ako uopste moze dolar - dinar?

Meni je u cg svejedno, jer ionako sa eurima radim.

Treba se opustiti i prodati bas kad vam bude trebala lova, eventualno par dana ranije. Ne ocajavajte ako nekada btc padne nisko, to su oscilacije. Samo btc stek komerc i nema zime.

Ne znam da li ste primetili, ali ja sam na Mt.Goxu dobio drugi account number, ranije je bio valjda petocifreni ili sestosifreni, a sada pocinje sa M pa sedam cifara pa X...

Ja sam primjetio to, da sam jutros bio na poziciji 80xx, a sad - Your Position in the Verification Queue 8280 -.-

Nazad
Vrh Dno