Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Ja sam u Win Win-u dobio posebnu garanciju.

Drugari, kupio sam Modern Combat 4 (0,99$ popust). Koji džojstik radi na n7, ako ovo uopšte radi sa džojstikom? Ako neko zna, zanimaju me jeftinije varijante, kabl ili bez.

Poslednja izmena:
Хвала на одговорима за гаранцију, значи до сад два супротна :D
Још неко?

Drugari, kupio sam Modern Combat 4 (0,99$ popust). Koji džojstik radi na n7, ako ovo uopšte radi sa džojstikom? Ako neko zna, zanimaju me jeftinije varijante, kabl ili bez.

Radi, imas varijantu preko kabla sa usb otg adapterom, ili da instaliras aplikaciju sa marketa (mislim da se zove sixaxis) i povezes bezicno dzoistik od ps3. Postoji varijanta da radi i sa xbox kontrolerom, ali moji nemaju kabl da ih povezem da probam, a za bezicno povezivanje mi treba adapter, koji nemam

Updateovao sam S2 na JB i sad me zeza bluetooth tethering sa tabletom, uspevam da se povezem tek iz nekoliko pokusaja, a i onda se desi dosta cesto da pukne veza. A zadrzao bih se na bluetoothu. Da li neko koristi neku od app za tethering koju bi mogao da preporuci?

Хвала на одговорима за гаранцију, значи до сад два супротна :D
Још неко?

Ja sam ga uzeo cim se pojavio. Dali su mi CT-ovu garanciju, posto je on uvoznik i zastupnik.

Uredjaj dolazi sa ASUS World Wide warranty card - 1 godina od datuma kupovine....

Naručio sam pre 3 dana preko weba Nexus 7 32 GB u Monitoru, još mi nisu prosledili profakturu!?
Ko zna da li ima po onoj ceni ili je samo reklama!?

Хитно питање за људи који су купили Nexus u WinWin-у а могуће и у другим радњама :D

Да ли сте уз таблет добили гаранцију у облику посебног парчета хартије или само фискални плус оно што је налепљено на кутију?

Ja sam kupio u Winwinu u NS i dobio sam samo fiskalni racun kao garanciiju

Racun je dovoljan, nije lose uraditi i kopiju jer vremenom izbledi.

Naručio sam pre 3 dana preko weba Nexus 7 32 GB u Monitoru, još mi nisu prosledili profakturu!?
Ko zna da li ima po onoj ceni ili je samo reklama!?

Licno sam sa drugom bio kod njih u radnji gde je on uzeo po toj ceni sa njihovog sajta,uredno su nam dali da isprobamo sve da li je ekran na mestu imali kakvih anomalija itd... Garancija 2 god za sad zaista sve ok

Ово куцам са Nexusа и могу рећи да је заиста сјајан уређај :D

Добрих и одговор из WinWinа што се тиче гаранција.
"Poštovani Adame,

Za uređaje do dve godine garancije nije obavezno izdavanje garantnog lista, neophodan je samo fiskalni račun i on je dovoljan kao garancija.
Za uređaje sa više od dve godine garancije obavezno je izdavanje garantnog lista. Ukoliko ga niste dobili uz kupljeni uređaj za koji je predviđena garancija veća od 24 meseca, obratite se najbližoj Winwin maloprodaji ili Call Centru na 0700 330 330.

Srdačan pozdrav!

Radovan Paunović
Call Centar"

Poslednja izmena:
Updateovao sam S2 na JB i sad me zeza bluetooth tethering sa tabletom, uspevam da se povezem tek iz nekoliko pokusaja, a i onda se desi dosta cesto da pukne veza. A zadrzao bih se na bluetoothu. Da li neko koristi neku od app za tethering koju bi mogao da preporuci?

Probaj ovako, ja sam sad proveravao i radi: Na telefon baci PdaNet 4.0 (PdaNet+FoxFi), nadji na netu key, instaliraj, ukljuci BT teether, trazice da na tabletu da aktiviras client. Na Nexusu instaliraj PdaNet Tablet i upari a zatim se konektuj na telefon. Onda bi trebalo da pocne odbrojavanje bajtova, sa N7 ides na net, i to je to.
Kratka uputstva:
http://pdanet.co/help/bt/ics.php
http://junefabrics.com/android/tablet.php
http://androidforums.com/acer-iconia-tab-a200/524517-bluetooth-tethering.html

Poslednja izmena:
Probaj ovako, ja sam sad proveravao i radi: Na telefon baci PdaNet 4.0 (PdaNet+FoxFi), nadji na netu key, instaliraj, ukljuci BT teether, trazice da na tabletu da aktiviras client. Na Nexusu instaliraj PdaNet Tablet i upari a zatim se konektuj na telefon. Onda bi trebalo da pocne odbrojavanje bajtova, sa N7 ides na net, i to je to.
Kratka uputstva:
http://pdanet.co/help/bt/ics.php
http://junefabrics.com/android/tablet.php
http://androidforums.com/acer-iconia-tab-a200/524517-bluetooth-tethering.html

Kao prvo, hvala. Dobra i jednostavna aplikacija i imuna na JB. Rade sve net aplikacije, koliko sam do sad primetio, sem gtalka - nece pa nece! :what:

proveri dobro mere. ja sam kupio takav (tako izgleda, ne znam mere) i tacno mi naleze na dugmice tako da sam se zjbo.

Jedini dugmici koje moze da prekrije su za zvuk. Ali ni to mi ne smeta jer bi bio povezan na zvučnike od kola preko kojih bi regulisao jacinu. Pre svega služio bi mi kao navigacija i za puštanje muzike. Sad mene zanima kakav je kvalitet sa dx i sl.

Jedini dugmici koje moze da prekrije su za zvuk. Ali ni to mi ne smeta jer bi bio povezan na zvučnike od kola preko kojih bi regulisao jacinu. Pre svega služio bi mi kao navigacija i za puštanje muzike. Sad mene zanima kakav je kvalitet sa dx i sl.

Ne mogu da se setim 100% ali sam ubeđen da je išlo preko power (što je baš iritirajuće) i nije moglo da se zaključa na širinu n7 pa sam sekao i lepio super lepkom i naravno tek tad video da pokriva dugme. Moglo je da se stavi ali da tablet bude pomeren u stranu što je bilo dosta ružno. E onda sledi nova stvar prilikom montaže, pasuje na x kola ali ne na moja. Moja imaju deblje nosače za naslon za glavu. Tu sam već klekao i tiho jecao jedno pola sata :)

Poslednja izmena:
Sutra mi stize nexus 7 za oca sam kupio, Onaj sto je vracen iz fabrike iz fabrike dobio sam ga nesto povoljnije nego u radnjama.Koji preporucujete room da ubacim sta je najbolje, najstabilnije da mu stavim.Ja koristim Mini tako da nisam bas upucen znacio bi mi svaki predlog pa da zamolim drugara da mi to odradi dok ja malo neudjem u stos.

Ne treba ti nikakav rom,sa stock radi odlicno.

Meni jedna stvar samo nije jasna :)

Polovina ljudi kupi razne Android uređaje i onda im stavlja razne rom-ove kako bi dobili što čistiji Android, bez raznih Touchwiz i Sence ****** (kao što sam ja uradio recimo na svom Desire-u - drugi uređaj od kada je na čistom 4.1.2).

A onda ljudi kupe Nexus sa čistim Androidom i opet pitaju koji rom da stave :)

Šalim se, ali najbolje probaj za početak stock rom, ako ti treba uradi root, to je bar brzo i jednostavno. Ako ti se to ne svidi, probaj Paranoid, vidim da ga dosta hvale.

Hvala puno, malo sam citao jedni kazu ovo jedni ono:) ali vidim dosta ljudi hvale stock.
Meni se svidelo menjanje tema, vidjao sam razne ali predpostavljam da to mogu sa root-om.
Da menjam luncher ili da sve ostavim kako jeste.Mislim vecinom ce ga koristiti cale ali bi i ja malo da se poigram sa njim

Nazad
Vrh Dno