8 drajvera za usb sam nasao i instalirao postupno i tab prvo prepozna a onda ne koji je dobar, da na tabu sam omogucio usb
Molim neki link za drajvere moj Win 7 64 bit nikako da ga prepozna hvala unapred
Hvala nasao morao da instaliram neki dodatak za win 7 da bi ga video kao smart tab 10
hmm, meni se tab instalira sam kad se nakaci, preko onog njegovog autoruna.. e sad, instalira se tu jos drajvera kad se ukljuci debugging, ali ja sve to skidam preko win.update (sto ces i morati kada udje u bootloader mod).. pricam za proceduru na w7 64bit..
Ja sad ne mogu da se setim kako sam root-ovao tab (odavde i sa xda teme sam 100%),znam da mi recovery ne ostaje stalno,nego ga stalno ubacujem preko bootloadera i tako instaliram i romove.
Malopre sam bas probao da nakacim tab na desktop kucni i sve je proslo normalno,cak i bez drajvera je video tab i sve na njemu.
CM10 je po meni odlican rom,tab je kao preporodjen,mnogo je brzi fluidniji,jednostavno lepsi nekako
Meni jedino tu fali,kao sto sam napisao ovde,opcija u podesavanjima mreza da bira izmedju gsm i wcdma..
Spakuj tab i posalji ga brzom postom ja ti ga vracam uradjenog za 20e i ti plati troskove transportaZiv bio i puno zaradio, ali 20 eura je seti deo moje penzije
hvala na ponudi, ali nepoznati prijatelj i Krusevca ga je uradio dzabe bez slanja, internetom
Pozdrav svima, nov sam na forumu, i kao po obicaju sa pitanjem (zato seljudi uglavnom prvi put i registruju).
Imam ovaj tablet i zatrebao mi je bas Google Chrome browser. Nazalost, svi drugi browseri se mogu instalirati, medjutim za Chrome mi izbacuje poruku da nije kompatibilan sa uredjajem. Ima li nekog nacina da se ovo premosti?
Unapred hvala.
Vratio sa 4.1.2 na 3.2.1 mnogo stvari neradi
Zahvaljujem se prijatelju iz Krusevca na pomoci.
Da li je neko skidao CM10 joestone-a od 24. januara? Server prijavljuje grešku "Server Offline. Please hang tight while we get this resolved.", adresa je http://goo.im/devs/joestone/cm10/cm-10-20130124-UNOFFICIAL-V11A.zip
Ljudi kao boga vas molim da mi pomognete. Imam ovaj oko pola godine i poceo je da me mnogo zeza. Nece da se puni, sem kada je potpuno ispraznjen, ali problem je kada ga stavim na punjac, krene da se pali i kada se upali prestaje punjenje i gasi se odmah. Upaljen ne moze da se puni, samo kada je potpuno prazan. Jednom je proradio i punio se 2 dana za 80%... Ne znam sta da radim, sumnjam na usb, jer je malo ostecen. Hvala puno, unapred.
Moze li neko da mi kaze kako se instalira ovaj BEGRAM-ov update? Unapred hvala.
A, ako se neko premislja, JB radi kao da je stock sem te kamere zbog koje se i vracam na 3.2.1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari