Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

Sabac, Novi Sad, Beograd, ja cu doci i napolju sacekati dok se uradi, a da i platicu vec navedeno

8 drajvera za usb sam nasao i instalirao postupno i tab prvo prepozna a onda ne koji je dobar, da na tabu sam omogucio usb

Moras da instaliras i Android SDk i da stavis path za drivere prema driverima koji se tamo nalaze tek onda proradi

Povlacim sto sam rekao da niko nece da radi, ima ipak pravih ljudi kao sto je celeks

8 drajvera za usb sam nasao i instalirao postupno i tab prvo prepozna a onda ne koji je dobar, da na tabu sam omogucio usb

Molim neki link za drajvere moj Win 7 64 bit nikako da ga prepozna hvala unapred

Hvala nasao morao da instaliram neki dodatak za win 7 da bi ga video kao smart tab 10

Poslednja izmena:
Molim neki link za drajvere moj Win 7 64 bit nikako da ga prepozna hvala unapred

Hvala nasao morao da instaliram neki dodatak za win 7 da bi ga video kao smart tab 10

Ne radi pardon, ipak se vracam na prvobitnu molbu i drugo sem kamera koja ne radi, koje prednosti donosi updejt ?

Ja sam neznalica, ali koliko sam primetio moze biti problem i doneti resenje menjanje porta usb na racunaru, te se on sam instalira

hmm, meni se tab instalira sam kad se nakaci, preko onog njegovog autoruna.. e sad, instalira se tu jos drajvera kad se ukljuci debugging, ali ja sve to skidam preko win.update (sto ces i morati kada udje u bootloader mod).. pricam za proceduru na w7 64bit..

hmm, meni se tab instalira sam kad se nakaci, preko onog njegovog autoruna.. e sad, instalira se tu jos drajvera kad se ukljuci debugging, ali ja sve to skidam preko win.update (sto ces i morati kada udje u bootloader mod).. pricam za proceduru na w7 64bit..

Kod mene jok, sve zive kombinacije se pojavljuju, kao Smart tab 10, kao CD disk, onda nece nista, onda smart tab 10, a kad kliknem unutra prazno, :))) sve moguce kombinacije ali dobitne nema

Ja sad ne mogu da se setim kako sam root-ovao tab (odavde i sa xda teme sam 100%),znam da mi recovery ne ostaje stalno,nego ga stalno ubacujem preko bootloadera i tako instaliram i romove.
Malopre sam bas probao da nakacim tab na desktop kucni i sve je proslo normalno,cak i bez drajvera je video tab i sve na njemu.
CM10 je po meni odlican rom,tab je kao preporodjen,mnogo je brzi fluidniji,jednostavno lepsi nekako :)
Meni jedino tu fali,kao sto sam napisao ovde,opcija u podesavanjima mreza da bira izmedju gsm i wcdma..

Ja sad ne mogu da se setim kako sam root-ovao tab (odavde i sa xda teme sam 100%),znam da mi recovery ne ostaje stalno,nego ga stalno ubacujem preko bootloadera i tako instaliram i romove.
Malopre sam bas probao da nakacim tab na desktop kucni i sve je proslo normalno,cak i bez drajvera je video tab i sve na njemu.
CM10 je po meni odlican rom,tab je kao preporodjen,mnogo je brzi fluidniji,jednostavno lepsi nekako :)
Meni jedino tu fali,kao sto sam napisao ovde,opcija u podesavanjima mreza da bira izmedju gsm i wcdma..

Ako se ne varam ni kamera ne radi niti ce

J

hvala na ponudi, ali nepoznati prijatelj i Krusevca ga je uradio dzabe bez slanja, internetom

Dosta brzo, pola programa neradi, ja se slabo razumem pa ne mogu govoriti preciznije, ne mogu sa interneta da instaliram nista, kad skinem na tab onda se instalira, kamere nema, telefona ima, sama instalacija sa odredjenim problemima trajala je sat

Pozdrav svima, nov sam na forumu, i kao po obicaju sa pitanjem (zato seljudi uglavnom prvi put i registruju). :D

Imam ovaj tablet i zatrebao mi je bas Google Chrome browser. Nazalost, svi drugi browseri se mogu instalirati, medjutim za Chrome mi izbacuje poruku da nije kompatibilan sa uredjajem. Ima li nekog nacina da se ovo premosti?

Unapred hvala.

Pozdrav svima, nov sam na forumu, i kao po obicaju sa pitanjem (zato seljudi uglavnom prvi put i registruju). :D

Imam ovaj tablet i zatrebao mi je bas Google Chrome browser. Nazalost, svi drugi browseri se mogu instalirati, medjutim za Chrome mi izbacuje poruku da nije kompatibilan sa uredjajem. Ima li nekog nacina da se ovo premosti?

Unapred hvala.

Chrome radi samo na ICS-u i JB.. :-\

Vratio sa 4.1.2 na 3.2.1 mnogo stvari neradi
Zahvaljujem se prijatelju iz Krusevca na pomoci.

Vratio sa 4.1.2 na 3.2.1 mnogo stvari neradi
Zahvaljujem se prijatelju iz Krusevca na pomoci.

Da li ste tada instalirali i gapps-jb-20120726-signed.zip? Čudno da ti ne radi instalacija i ažuriranje programa sa Google Play Store-a, kod mene radi sve super, realno fali samo funkcionalna kamera, toliko smo to puta pomenuli. Kod kojih programa si imao probleme?

Ljudi kao boga vas molim da mi pomognete. Imam ovaj oko pola godine i poceo je da me mnogo zeza. Nece da se puni, sem kada je potpuno ispraznjen, ali problem je kada ga stavim na punjac, krene da se pali i kada se upali prestaje punjenje i gasi se odmah. Upaljen ne moze da se puni, samo kada je potpuno prazan. Jednom je proradio i punio se 2 dana za 80%... Ne znam sta da radim, sumnjam na usb, jer je malo ostecen. Hvala puno, unapred.

Ljudi kao boga vas molim da mi pomognete. Imam ovaj oko pola godine i poceo je da me mnogo zeza. Nece da se puni, sem kada je potpuno ispraznjen, ali problem je kada ga stavim na punjac, krene da se pali i kada se upali prestaje punjenje i gasi se odmah. Upaljen ne moze da se puni, samo kada je potpuno prazan. Jednom je proradio i punio se 2 dana za 80%... Ne znam sta da radim, sumnjam na usb, jer je malo ostecen. Hvala puno, unapred.

Begram Servis u Zemunu, Karadjordjev trg,
j

Poslednja izmena:
I meni se pokvario kao dimitrije1996 "Nece da se puni, sem kada je potpuno ispraznjen, ali problem je kada ga stavim na punjac, krene da se pali i kada se upali prestaje punjenje i gasi se odmah. Upaljen ne moze da se puni, samo kada je potpuno prazan.", ako si resio problem javi ili ako neka zna neka mi kaze.

Moze li neko da mi kaze kako se instalira ovaj BEGRAM-ov update? Unapred hvala.
A, ako se neko premislja, JB radi kao da je stock sem te kamere zbog koje se i vracam na 3.2.1.

Postovani,
prilikom vraćanja sa 4.1.2 na 3.2.1 tablet vise nije otkljucan (simfree) da li je resiv taj problem ?
Hvala

Sa fabričkim 3.2 i 3.2.1 uređaj nije otključan, tek sa custom fw u vidu ICS i JB uređaj je otključan.

Nazad
Vrh Dno