Šta je novo?

Tomb Raider 2013

Danas sam je prešao na PC-u, za koji dan stiže iz UK PS3 verzija. Čak planiram onu steellbook verziju za PC da nabavim čisto iz poštovanja za ovako kvalitetnu igru. 2900din je ništa za ovako nešto. Crysis 3 sam dobio za DŽ uz 7950 ali me nešto i ne vuče da ga igram uopšte.

Ne sećam se kad sam na kompu neku igru prešao do kraja, a da nije Mass Effect serijal. Mada eto sad i ovaj Citadel DLC nisam ni počeo zbog Lare. Sad sa ovim update-om ću da je obrnem još jedared pa da uživam u još boljoj grafi a i da probam baš sve da pronađem jer sam u ovom prvom prelasku skupio 72%.

Poslednja izmena:
Tomb Raider Update 1.0.718.4.

============
ChangeLog ==
============

- Addressed some stability and startup issues on machines that have both Intel and NVIDIA graphics hardware.
- Fix for players being unable to progress related to the boat in the beach area.
- Some fixes for crashes on startup and when selecting Options.
- Some small improvements to TressFX hair rendering.
- Fixes for various graphics glitches, including certain effects not being visible in fullscreen mode.
- Fixed a problem that caused some users to not be able to use exclusive fullscreen.
- Added support for separate mouse/gamepad inversion for aiming, as well as support for x-axis inversion.
- Fixes related to the benchmark scene and benchmark mode.
- Various other small fixes.

DObra je igra skroz! Poceo opet da prelazim... MIslim da je patch dodao ovaj svetlosni efekat na pprvoj slici... nisam bas siguran...

Prilozi

• TombRaider 2013-03-09 18-17-34-81.webp
    TombRaider 2013-03-09 18-17-34-81.webp
    33.5 KB · Pregleda: 162
  • TombRaider 2013-03-09 18-38-13-26.webp
    TombRaider 2013-03-09 18-38-13-26.webp
    239.5 KB · Pregleda: 180
nekoliko efekata je falilo bez patcha izmedju ostalog i taj

ja inace picim u 2560x1440 downsampled u1080p. Inace, za zelene se ceka jos i update drajvera ali su cujem cekali promenu koda igre, posto nije u pitanjj samo drajver

Poslednja izmena:
jel ima neko problem sa ovim update-om?
meni igra strasno buguje tj pet min igranja pa blokada
u pitanju narodna verzija igre🙂

au sad probao, cak mi se i save pozicija s..bala verovatno pokusao da snimi pri blokiranju igre 😡

Poslednja izmena:
@kal el Cek bre, sta dobijas time sto teras u 2560x1440 u 1080p?

Poslednja izmena:
Puno bolji fps imam sad s kosom, poslije ovog update-a, eh sad hajmo sve jovo na novo 😀
Inace presao sam igricu danas i mogu reci da sam stvarno zadovoljan tako da je pao buy 🙂 od mene 9.5/10 :d
Valja sad cekati 2-3 godine 🙁

Na koliko se procenata prelazi igrica?ja zadovoljan igricom,s' obzirom da ih dugo nisam igrao,na ovu sam bacio oko da je predjem,a da ne bataljujem.

Ja sam je presao sa 82% znaci zavisi sve koliko si uporan i dali te zanima da pregledas svaki cosak 🙂 A igra se moze zavrsiti i sa 60% ako je ono samo preletis, bas je jedan lik postova-o sliku sa 100% completed al ne sjecam se ko.

@Kal-El

kako sam ja skontao ti onda dobijes bolji tj. visociji ppi?

Pa da, to ti je kao da si uzeo prozor od nekog videa pa ga umanjio, on i dalje zadrzava svoju rezoluciju i kolicinu podataka ali na manjoj povrsini. Tako da slika postaje bistrija, ostrija, kvalitetnija.... Naravno proporcija slike mora da bude za 16:9 da nebi doslo do deformiteta

Poslednja izmena:
^ A kako si poterao 2560x1440 u 1080p? Jel to na Retini? 😀

Da upravo tako 😀 danasnji mobilni telefoni imaju ogroman ppi, tipa HTC one, eh sad zamisli jedan 1080p tv od 60-inch-a 😛 😀

^ A kako si poterao 2560x1440 u 1080p? Jel to na Retini? 😀

To se lako radi u Dark Souls i daje odlicne rezultate. Tamo postoji interna rezolucija u kojoj se sve renda i ona koju prikazuje monitor. U sustini ista stvar kao kada pustis 1080p film na 720p televizoru ili tabletu.

Jesi li siguran da nije u pitanju placebo efekat ?

To se lako radi u Dark Souls i daje odlicne rezultate. Tamo postoji interna rezolucija u kojoj se sve renda i ona koju prikazuje monitor. U sustini ista stvar kao kada pustis 1080p film na 720p televizoru ili tabletu.

Da li si odigrao Tomb Raider?
Bas me zanima tvoje misljenje o igri 🙂.

sta sad ugrati posle Lare.Okaciti kompjuter o klin. :smash:

Poslednja izmena:
sta sad ugrati posle Lare.Okaciti kompjuter o klin. :smash:

bioshock infinite? ^^

inace igra je veoma dobra, dugo me nesto nije vuklo ovoliko da igram...nasuprot recimo crysis3 koga vec par nedelja pokusavam da se nateram da predjem, igram ga u sesijama od po 15min...

Da li neko zna gde je lokacija saveova za igru to jest save game foldera u Windowsu 7?

Kako da instaliram ovaj patch, jel ga samo prekopiram u folder igre?

Hvala, takodje hvala Ninoslavu za link.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-tomb-raider-face-off

toliko od onoga da na PC-u izgleda milion puta bolje i ne znam zašto bi neko igrao na konzoli kada imate uber nazi purist verziju koja je izašla na PC-u i koja kolje sve moguće verzije jer je uber najbolja bez premca!

1280x-1

1280x-1

1280x-1

1280x-1

1280x-1

1280x-1

1280x-1

1280x-1

1280x-1

Poslednja izmena:
Pa izgleda bolje.
Posebno sa efektima koji su nedostajali u full screenu.
Probaj PS3 verziju na full hd 32-40" ekranu pa posle probaj PC verziju sa svim podesavanjima na Ultra.

Nazad
Vrh Dno