Šta je novo?

Tomb Raider 2013

Zasto mi AA uvek vrati na FXAA kad postavim na bilo sta jace?

Bez kose igra radi perfektno, sa kosom ne radi nikome koliko vidim :D pocetak obecava bas dobra akcija :D

Ma Bora super bot:D

Mozda zato što nemaš dovoljno video rama, igra sa fxaa na max zauzima oko 1,4gb video memorije a ovde nije u pitanju obican AA vec Supersampled AA za koji treba oko 2gb i više....

Moguce! Hvala

Dual Core FTW! :d

TombRaider_2013_03_05_16_37_14_407.jpg

Evo i sa kosom. :D TombRaider_2013_03_05_17_13_20_445.jpg

Meni igra radi savršeno 4xSSAA TressFX, 50+

Hmm, pa ovo odlicno fercera cak i kod mene na high/mid sa pitomom kosom (divlja i ne moze naravski) ,). Vise mi se svidja ova naivna Lara, sto sam stariji takve mi "lare" vise odgovaraju :d

Samo na nvidiji ;).
7850/7870/7950/7970 korisnicima radi savrsheno.

Da potvrdjujem...

Igram na masini iz potpisa, overklokovana HD 7950, radi na oko 50FPS uglavnom, sve na maksimumu, tressFX, 1080p + FXAA.

Inace igra je odlicna, jedini minus su one button mashing scene, i mozda bi napucavanje moglo da bude bolje. I da igra je prelaka na Hard.

Da potvrdjujem...

Igram na masini iz potpisa, overklokovana HD 7950, radi na oko 50FPS uglavnom, sve na maksimumu, tressFX, 1080p + FXAA.

Inace igra je odlicna, jedini minus su one button mashing scene, i mozda bi napucavanje moglo da bude bolje. I da igra je prelaka na Hard.

Kako opterecuje cpu jezgra ?

Skidam i ja,mada ne znam koliko ce da me drzi igra,posto ih nisam igrao 100godina. Valjda skidam dobru verziju Tomb Raider 2013 PC full game + DLC ^^nosTEAM^^
Ili ako ima neko dobar torent,neka mi posalje.

Poslednja izmena:
Igra mi konstantno kresuje. Skinuo sa FXAA, sta josh da skinem? Da li je uopste do podesavanja?

Pa je l' izbaci ono ''stopped responding'' i slično? Ako da, pogledaj šta piše pod ''fault module'' rezultatom.

Meni na konfi iz profila, High podesavanja radi oko 45fps, spusti se do 35-40 ali retko.
Kada aktiviram TressFX odmah gubim oko 15fps znaci oko 30, cim se zumira glava jos gore.

Ali definitivno mi najvise oduzima Tessellation, stavim High i cim aktiviram Tessellation imam oko 25fps neigrivo je. Da li je normalno da je ovako zahtevna opcija? Igra izgleda mnogo dobro na High ali kada se aktivira Tessellation jos bolje.

Ako moze neko sa slicnom konfom da mi kaze kako vam radi igra?

Poslednja izmena:
Igra mi konstantno kresuje. Skinuo sa FXAA, sta josh da skinem? Da li je uopste do podesavanja?

Iskljuci teselaciju. Igra puca u kombinaciji nvidia 6xx + 314.xx drajveri + teselacija. Probaj sa 310.xx/311.xx drajverima ako hoces sa teselacijom.

Tako je. Iskljucivanje teselacije je resilo problem.

O igri> PC je najzad dobio pandan Unchartedu. :) Zato vam se toliko i svidja. :)

Inace je prelepa, interesantna i zanimljiva. Nice job!

Steta je igrati bez kontrolera! :)

1920x1200 ultimate settings, sve leti :p igra oduševljava...

Ovo što piše 18 fps min, to je neka greška bencha, ne pada ispod 40 fps. Igram na xbox360 kontroler, jipiiii!!!

Posle par sati igranja mogu reci, sjajna igra.
Jako lepo izgleda, Schauma efekat mi prepolovi fps a inace je oko 40 skoro sve na max bez AA.
p.s Laru mozemo da presvlacimo tako da ce mozda biti neki mod, if you know what i mean.

Nexgen nastavak ove igre ce nam oboriti sve PC konfiguracije na kolena. Jedva cekam. :D

Meni se već tri puta u toku instalacije resetovao računar. Uopšte ne mogu igru da instaliram, narodnu verziju. Baš sam hteo da probam pa da vidim da li vredi kupovati.

Start, event viewer i vidi koji error ima u trenutku reseta kompa (piše tačno vreme pored).

Vrh Dno