kovacm
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.01.2005
- Poena
- 870
vidim da na forumu ima samo jedna tema sa ovim problemom: link
a vidim da na internetu postoje kilometri i kilometri teksta na ovu temu: link ( ali BEZ RESENJA OSIM: REINSTAL / FORMAT / SYSTEM RESTORE)
dakle o cemu se radi:
nakon welcome ekrana, odabira usera i kucanja sifre, windows naizgled krene normalno da se bootuje... u trenutku kad treba da prikaze desktop, prikaze samo crn ekran sa kursorom (koji moze da se pomera).
- ctrl+alt+del ne reaguje. kao ni jedan shortcut sa tastature... (btw nemam lampicu na 40e. logitech tastaturi tako da ne znam da li caps-lock ili num-lock rade ali tastura je svakako radila prilikom logovanja, kada sam ukucao svoju lozinku). Safe mod radi, normalno i lepo, sve sa networkom
sta je prouzrokovalo problem? - sinoc sam instalirao FarCry 3 i Diablo 3. Far Cry 3 sam igrao ali se ne secam da li sam uopste restartovao sistem. Izgleda da se prilikom instalacije ove dve igre nesto pojebalo.
System restore mi je iskljucen jer imam samo SSD od 60GB u PCju.
sWinjdows necu da reinstaliram, nego cu teatralno zapaliti sr**nje ako ga ne popravim.
...sistem nisam reinstalirao ni 80tih; pa necu ni sad. to je prvi put postalo normalno sa Windowsom. (zato je valjda "sistem restore" OBAVEZAN deo svakog windowsa poslednjih 15 godina...)
uz poruku sam zakacio log iz Event Viewera za System. uvek je isti a poslednji upis je:
Information,18-Jan-13 3:35:58 PM,Microsoft-Windows-Kernel-General,12,None,The operating system started at system time 2013-01-18T14:35:58.125599400Z.
dakle od njega nema neke vajde...
da li neko ima ideju kako da vidim sta zakucava sistem? (ili zna u cemu je problem? ja sam odustao od citanja onih kilometarskih threadova na internetu jer se javi 100 ljudi sa istim problemom, i onda jedan "pametan" koji kaze: "reinstaliraj sistem")
Prilozi
Poslednja izmena: