Kurir aplikacija ^^^
Sta cu? Kad Jelena zeli, morao sam da pozurim sa 4.2.1Pošto do sada nisam koristila Saletov rom, sačekaću da izbaci 4.2, pa da isprobam i to. Možda i probam ovaj 4.1.2 što ima, čisto da vidim sto ga toliko hvalite
Zanima me kako vam se pokazala baterija na tom rom-u?
Tasicu, potpuno se slazem s tobom u svemu. Mislim da je dobar start os Samsunga. Dodao bih samo da tapatalk radi mnoogo bolje, nema seckanja sa velikim stranicama.Instaliran 4.2.1.Čitam da se mnogi žale,ja mogu da kažem da kod mene skoro sve funkcioniše bez problema.Ne mogu da selektujem željrni font,zato što flipfonts izgleda ne radi.Toggles u notifikacionom baru se ne mogu menjati (redosled).Lockscreen ima samo nekoliko bezveznih vidžeta.Sporo ulazi u imenik i poruke,kao i na ranijim verzijama,mada mi to ne smeta.Kamera je OK,galerija OK,kod postavljanja pozadine,ulazak u galeriju traje čitavu večnost.TW je takav,kakav je i bio,bez poboljšanja,titanijum radi OK.
Pre instaliranja roma pokrenuo sam skriptu mega wipe sa ext.SD.Ona briše int.memoriju,tako da treba biti oprezan i sačuvati bitne stvari na ext SD ili na PC.Rom za instalaciju je na extSD,tako da posle brisanja,odmah pokrećete instalaciju roma sa ext.SD.Na taj način se izbegavaju mogući konflikti sa restlovima iz starog roma i novoinstaliranog roma.Moj savet je da se tako instalira svaki rom,ne samo 4.2.1.Titanijumom,vratite svije aplikacije za 5 minuta.Ceo posao traje 20 min.Zaboravio sam da kažem najbitniju stvar,nandroid bekap čuvajte na ext.SD.
Gore navedeni nedostaci će sigurno biti ispravljeni u konačnoj verziji,ovo je dobar početak.Evo i nekih detalja:
Pogledajte prilog 108063 Pogledajte prilog 108064 Pogledajte prilog 108065 Pogledajte prilog 108066 Pogledajte prilog 108067
Pa kad poželim mora tako i da bude...
I da, gledala kažete može da Shiyan karnelom bez problema?
Nisam sigurna, zato i pitam...Sigurna si?
Nisam probao Siyah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari