Agilni je napisao(la):Izgleda da jos niko nije stigao da predje sa obe strane...
U brodu dok se oslobadjas u nekoliko onih kutija koje se nalaze u zatvoru naci ces sve stvari koje si imao u inventaru pre nego sto su te zarobili. Pokupi ih i udriVoodoo_NBGD je napisao(la):ma proshao sam i onaj Veliki Preokret, kad su me uhvatili na Sith brodu... onog bre Malaka bih otresao oba puta da ne pobegne kad mu ostane malo healtha... inache, sad sam u Naga grobnici... shto volim Sith akademiju... trudim se da napredujem, a usput maltretiram mlade Sithove kad god stignem
jedino shto sam ostao bez kompletnog starog inventara od pre hvatanja...![]()
Voodoo_NBGD je napisao(la):A plus shto sam na kraju ucenjivao sud, kad sam im zatrovao izvore, da cu svima da razglasim kako su svi resursi propali, i dobro sam proshao, jer kad sam bio dobar, banovali me sa planete...
Agilni je napisao(la):A uzmi nekog Titaniuma, sada su jeftini.
ZeeGerman je napisao(la):Ja sam bio ultra zloća (doduše, koliko se sećam, ta planeta je bila prva ili druga koju sam posetio nakon što sam završio jedi obuku), pa su me takođe banovali. Poblesavio sam što nisam kasnije mogao da se vratim. Inače, završio sam igru za četrdeset i kusur sati kao totalni zloća. Onog matorog sa planete Vukija sam ubio :-devil-: , a jedino što nisam izvalio (koliko se sećam) je to da nisam našao burazera od Mission. Znam da bi trebao da bude u kampu kod Sand people-a, ali nije tamo. Možda zato što sam igrao igru bez patch-a. Koliko sam čuo, on ispravlja dosta grešaka, kako sa hardverom, tako i sa samom igrom.
ToxiC je napisao(la):ej bre dosta sa tim titanijumima poludecu!!!!!
svi pricaju ima ih ko suta a ja nigde da ih nadjem!!!!
gde ih ima????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari