Šta je novo?

KotOR Bug/Problem

voodoo_

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2003
Poena
920
Na pochetku druge planete (gde treba da odradim Jedi trening) ona Jedi riba i lik su se zaglavili na ulazu u hodnik i ja od njih ne mogu da prodjem! Kako da premostim ovo? Jel ima neki cheat za prolazak kroz zidove ili tako neshto?

Jesu li njih dvoje sa tobom u grupi, ili neki nebitni likovi? Ako su sa tobom, klikni na nekog od njih (ikonice u donjem levom uglu), da bi preuzeo kontrolu nad njima. I odglavi ih. Ako nisu sa tobom, ukljuci mapu (M), i izaberi "Return to Ebon Hawk", sto te vraca na trg ispred broda. Tada bi, kada se vratis na staro mesto, oni trebali da budu "odglavljeni".

To ti jeste a i nije bag... Naime meni se to desavalo 100 puta, da te "Kompanjoni" zaglave... Jednostavno preuzmes kontrolu nad nekim od njih, pomeris ga, i problem reshen... Mada ovo nije neki problem s obzirom da je igra ultra dobra

Znaci, toliko je dobra, da kada sam je presao 3 dana nista drugo nisam pokrenuo od igara. Sve je nekako dosadno. I na kraju sam opet krenuo da igram KotOR, ali sam sada totalno dark...

Poslednja izmena:
Reshio sam problem. Likovi uopshte nisu bili samnom u grupi, nego su potrchali u onaj chamber gde su Jedi Masteri. Posle par loadinga, najzad su se setili da ne krenu u isto vreme, tako da nije doshlo do kolizije. Kompletirao sam trening i odradio sve side questove, sad treba da udjem u one ruine.

Inache, igra je fenomenalna. Nisam neshto ovako dobro igrao duuuugo...

Moram i ja da kazem da je igra dobra, jako dobra, iako sam tek poceo da je igram. Koliko se menja prica kada predjes na dark side? Bitne razlike?

Izgleda da jos niko nije stigao da predje sa obe strane... Iako mi se cini da su bitne odluke tek na poslednja dva nivoa (na onoj tropskoj planetici i na Star Forge-u). Pre toga izgleda da nista nije toliko bitno za pricu, sto se tice stila igre.

verovatno, mada ja igram skroz goodie-goodie :)

znachi, zavrshio sam drugu planetu gde sam postao Jedi Padawan, a onda i onu planetu sa ogromnim shumama - three more to go. a juche sam skroz ispyzdeo na onoj vodenoj planeti, i umalo da batalim igru... al bih se zayebao :)

igra je dakle fenomenalna... josh da mi je duplo jachi komp...

Sta fali vodenoj planeti? Maanan ili tako nesto... Meni se bas svidelo, posebno kada upadam u Sith bazu, jedino sto tu nikako nisam mogao da pobedim na Swoop race.

ma znash kad odesh u svoju ambasadu, oni ti kazhu tri nachina da udjesh kod sithova - dekodiranje kartice, ulaz brodom na "back door" i ispitivanje zarobljenika. e, prva dva sam uspeo, ali poshto nemam nikakve informacije od onog lika, kad pokupim taj deo i izadjem, redovno me apse i osudjuju na smrt.

mada nema veze, tu planetu cu da ostavim za kraj... dodushe, neki lik na kraju Kashyyyka mi dade neki datapad da se javim nekome na vodenoj planeti...

A ja sam uspeo ispitivanjem lika. Bilo je zeznuto, ali sam nekako uspeo da dodjem do odgovora. Cudno je sto ne reaguje uvek isto na postavljena pitanja. Ali sam iscupao. Da znas samo kako se prepao.

i chekaj, jel ti da on neke informacije kako da se predstavish onima na ulazu ili shta?

Daje ti neku sifru za ulazak, koju izdiktiras onom liku u uniformi ispred ulaza. Kada ih poubijas sve unutra, svakako te hapse.
Jako je bitno da odbijes advokata i da se sam branis. A onda pokusaj da izigravas Slobu u Hagu i izvucices se, ne sumnjam.
Ja sam iz prve uspeo.

Poslednja izmena:
Agilni je napisao(la):
Izgleda da jos niko nije stigao da predje sa obe strane...

Ma gde nije :-devil-: nego su ljudi to prelazili na vreme, dok je trebalo...:)

Inace na samom kraju poslednje planete (StarForge) naletis na Bastilju i tu bez obzira koliko si dobar/los imas priliku da postanes bilo koji od ta 2...dakle nebitno kako si dotad igrao. Odatle preostaje samo poslednja misija u samoj fabrici i fajt sa onim dripcem...

Zavrshio sam i Manaan. Iz onih sra*a shto sam pravio po sithovim bazama izvukao sam se na Slobine fore ("ja sam lepo naishao, a oni su na moju pass-karticu odgovorili silom, bezrazlozhno & nichim izazvano" :) ).
A plus shto sam na kraju ucenjivao sud, kad sam im zatrovao izvore, da cu svima da razglasim kako su svi resursi propali, i dobro sam proshao, jer kad sam bio dobar, banovali me sa planete...

Iskusno, nema sta. A sta si uradio na trkama, ako si ucestvovao uopste?
I sto si trovao izvore? Ja mislio da igras na LIGHT SIDE :)

Na trkama nisam ni uchestvovao, a zatrovao sam izvore jer nisam znao da reshim onaj matematichko/logichki zadatak presipanja iz shupljeg u prazno :) - i taman kad sam preshao Manaan, dodje sestra shesti razred osnovne i reshi mi ono u dva poteza... eeee zhivoteeee... :) :) :)

Da, i ja sam razbijao glavu oko toga. A videces tek posle slicnih problema... jooo...
Osecam se mocno kada resim, iako je pola toga zapravo *******cija :)

ma proshao sam i onaj Veliki Preokret, kad su me uhvatili na Sith brodu... onog bre Malaka bih otresao oba puta da ne pobegne kad mu ostane malo healtha... inache, sad sam u Naga grobnici... shto volim Sith akademiju... trudim se da napredujem, a usput maltretiram mlade Sithove kad god stignem :)
jedino shto sam ostao bez kompletnog starog inventara od pre hvatanja... :(

Voodoo_NBGD je napisao(la):
ma proshao sam i onaj Veliki Preokret, kad su me uhvatili na Sith brodu... onog bre Malaka bih otresao oba puta da ne pobegne kad mu ostane malo healtha... inache, sad sam u Naga grobnici... shto volim Sith akademiju... trudim se da napredujem, a usput maltretiram mlade Sithove kad god stignem :)
jedino shto sam ostao bez kompletnog starog inventara od pre hvatanja... :(
U brodu dok se oslobadjas u nekoliko onih kutija koje se nalaze u zatvoru naci ces sve stvari koje si imao u inventaru pre nego sto su te zarobili. Pokupi ih i udri :)

Pa nemaju bash sve...

Inache, da vam se pohvalim, najzad sam preshao KotOR... i to kao Jedi... dodushe, Bastilu (a i onu ribu na Jedi Academy planeti) sam morao da ubijem, ali yebiga - ne mogu da se ubedjujem sa nekim ako imam fightersku harizmu...

Josh jedna preporuka za sve koji nisu igrali ovo: KotOR je fantastichan! A-Must-Play!

Voodoo_NBGD je napisao(la):
A plus shto sam na kraju ucenjivao sud, kad sam im zatrovao izvore, da cu svima da razglasim kako su svi resursi propali, i dobro sam proshao, jer kad sam bio dobar, banovali me sa planete...

Ja sam bio ultra zloća (doduše, koliko se sećam, ta planeta je bila prva ili druga koju sam posetio nakon što sam završio jedi obuku), pa su me takođe banovali. Poblesavio sam što nisam kasnije mogao da se vratim. Inače, završio sam igru za četrdeset i kusur sati kao totalni zloća. Onog matorog sa planete Vukija sam ubio :-devil-: , a jedino što nisam izvalio (koliko se sećam) je to da nisam našao burazera od Mission. Znam da bi trebao da bude u kampu kod Sand people-a, ali nije tamo. Možda zato što sam igrao igru bez patch-a. Koliko sam čuo, on ispravlja dosta grešaka, kako sa hardverom, tako i sa samom igrom.

Kao dobrica neću da igram dok ne nabavim neku baš-baš jaku grafičku. Ipak je ova igra suviše dobra da bih je dva puta igrao sa karticom koja ima MX prefiks. :crash:

Poslednja izmena:
Burazer od Mission jeste kod Sand people-a, ali pre toga moras tu informaciju da saznas od njegove bivse devojke. A to ces uspeti ovako:
Kada sve zavrsis na planeti gde je Sith Academy (poubijas ih sve), izaberei Mission u PARTY SELECTION i pre nego sto udjes u Ebon Hawk, ta alien riba ce vas zaustaviti da pricate i reci ce ti sve sto treba. Tada ides na "pescanu" planetu... Tatooine valjda i buraz je tu. Mada nema potrebe da ga juris, nebitan je.
A uzmi nekog Titaniuma, sada su jeftini.

Agilni je napisao(la):
A uzmi nekog Titaniuma, sada su jeftini.

ej bre dosta sa tim titanijumima poludecu!!!!!
svi pricaju ima ih ko suta a ja nigde da ih nadjem!!!!
gde ih ima????

ZeeGerman je napisao(la):
Ja sam bio ultra zloća (doduše, koliko se sećam, ta planeta je bila prva ili druga koju sam posetio nakon što sam završio jedi obuku), pa su me takođe banovali. Poblesavio sam što nisam kasnije mogao da se vratim. Inače, završio sam igru za četrdeset i kusur sati kao totalni zloća. Onog matorog sa planete Vukija sam ubio :-devil-: , a jedino što nisam izvalio (koliko se sećam) je to da nisam našao burazera od Mission. Znam da bi trebao da bude u kampu kod Sand people-a, ali nije tamo. Možda zato što sam igrao igru bez patch-a. Koliko sam čuo, on ispravlja dosta grešaka, kako sa hardverom, tako i sa samom igrom.

ja sam preshao igru za nekih 25 (mozhda i jache) sati... onog brata sam nashao u selu sand peopla, ali tek kad sam drugi put otishao tamo - prvi put nije bilo nikog... izgleda da nisam igrao kako su oni predvideli :)

Vrh Dno