Šta je novo?

LG Nexus 4

Prvo bi vecina ljudi ovde trebalo da bude malo vise objektivna.
Drugo, logika da ako s3 na oglasima kosta 400, onda n4 treba da kosta 360 nikako ne valja, tacnije to nista nije logicno.
Zatim, previse je nerealno da se poredi cena sa americkog ebaya/playstora i cena telefona na nasem trzistu.
Uostalom, ljudi imaju izbor i mogu da kupe telefon koji im se svidja vise, a o spekulacijama kada ce sta izaci, mislim da glupost diskutovati.
Telefon jednostavno vredi koliko je neko spreman da da za njega. I da dodam, TouchWiz je tesko ****** :)

Slazem se sa ovim 100%

Dve reci, ponuda i potraznja. Pametnom dosta.
To danas u Srbiji najvise odredjuje cenu "statusnog simbola".

Telefon treba da bude povoljniji od s3 jer je i u nabavci jeftiniji, i cena je kod telenora izradjena u skladu sa nabavnom cenom i projektovanom traznjom (videti cene s3 i n4 uz pis 1000 i pis 2000, paketi koji se najcesce koriste od strane ciljne grupe ovih telefona). Prvi primerci prodavace se i preko 450€ jer uvek postoje ljudi koji cene ono sto nexus nudi. Ali kod ostanu "oni koji nisu sa bencha" oni ce se pre odluciti za s3, one x, note2, ip 4s/5. Njima tw nije s.anje vec nesto sto je izvorno bogatije opcijama i spremnije za upotrebu (da ne pricamo o autonomiji i kameri).

Pa bas zbog ponude i potraznje... Koliko ima S3-ojki a koliko N4-ki, pogotovu ako je naruceno samo 1000 komada? Doci ce oni na isti nivo sa cenama, samo ko zna kada, meni deluje da vi to ocekujete za 2 nedelje, a pre ce biti za 2 meseca, mozda i vise :)

Pa bas zbog ponude i potraznje... Koliko ima S3-ojki a koliko N4-ki, pogotovu ako je naruceno samo 1000 komada? Doci ce oni na isti nivo sa cenama, samo ko zna kada, meni deluje da vi to ocekujete za 2 nedelje, a pre ce biti za 2 meseca, mozda i vise :)

Ovo je sustina.. napisah to pre 3, 4 dana.. ako ga bude u slobodnoj prodaju kao s3 jke bice 350e ako ne mozda nikada nece ni doci na tu cenu..

Ja ću kupiti na ebay-u ako se ne pojavi ubrzo kod ostalih operatera...S3 je u prodaji već dug period pa je ima baš dosta, n4 nikada neće zaživeti toliko.

Pravi potez :) vrh baterija, vrh kuciste, odlicna kamera i pjur najnoviji Android.

Sta bi,jel ga uzeo neko u telenoru...kakvi su utisci iz prve ruke? Meni se LG gadi,sve u vezi njih...nadam se da nisu usrali stvar sa Nexusom

Da samo sto ce to biti ekskluziva Verizon-a koji radi na CDMA samo... Ko zna kakva ce cena biti u Evropi kao GSM. 500-600eura ocekujem.

Dve reci, ponuda i potraznja. Pametnom dosta.
To danas u Srbiji najvise odredjuje cenu "statusnog simbola".

Ponuda i traznja su dosta kompleksne i svakako nisu jedini faktori koji uticu na cenu, a verovatno ne uticu i najvise.
S3 mozes da nadjes u svakom trenutku, N4 u Srbiji? Ne bas... Ono sto bude spustilo cenu nexusu, a to sigurno nece biti za nedelju-dve, nece biti ponuda i traznja...

naravno da hoće kad ih bude bilo 20 na oglasima...Tj kad se poveća ponuda (kad N4 budeš mogao "da nadjes u svakom trenutku")
p.s u međuvremenu će i da se pojave bolji modeli za iste novce.

Poslednja izmena:
Meni juce stigao iz USA. Ubija kako radi.

Bio danas u Telenoru u Knezu, ima ga normalno u slobodnoj prodaji, mislim ima ga u radnji ne mora da se narucuje online.
A drugo je to sto sam se zaljubio u njega na prvi dodir. Jel uzeo neko? Kakvi su utisci?

Sad vidim na mobilnomsvet-u neko prodaje nov i neotpakovan nexus 4, verzija sa 8 GB za 390 eur.

Nema izlozen i ne znaju kad ce biti (pitao sefa radnje)... ali otvore ti da vidis ugasen :(

Telefon je odlican, prvi put android telefon da koristim a da bez custom romova i ostalih dodataka sistem radi odlicno, bas kako ocekujem. Kvalitet izrade je odlican, oko toga ni najmanju zamerku ne bih imao.
Sve u svemu jedina zamerka bi bila baterija, mada to ne mogu da stavim ni pod zamerke jer je tako sa vecinom android telefona a i navikao sam se na svakodnevno punjenje telefona.
Ekran mi se mnogo svidja, prijatniji je od AMOLEDA i boje su prirodnije.
Takodje telefon ima bas bas klizavu poledjinu, dovoljno je da se stavi na blago zakosenu podlogu i samo ce polako krenuti da klizi :)

Bio sam u uscu i dala mi gospodja koja radi tamo upaljenog. Stvarno je fenomenalan. Ostaje problem kako jos doci do njega.

Ima u Delta sitiju izlozen, upaljen. Igrao sam se jedno 15 min, mnogo je mocan a tek sto je brzzz. Sve u svemu odlican uredjaj.

sto si ga cackao 15 min mozda je neko cekao svo to vreme da ga cacne a ti nikako da sjases :D:D hvala na info.. odo ovih dana do delte malo da ga pogledam :D

telefon je zmaj... jedino je steta sto kamera nije malo bolja ali meni to toliko nije bitno... tako da, I am happy :p

Baterija se resava sa nekim od custom kernela, recimo franco r53 (ja trenutno koristim r62 test build gde su aktivna samo dva jezgra)

U sto su ga resio.

Nazad
Vrh Dno