Šta je novo?

Koje miševe imate?

Naga Epic, bas mi lezi :)

Razer lachesis - djubre, menjam ga za koji dan. Jevreji iz razera su stavili najtanji kabl koji su mogli da nadju, tako da usled jednostavnog savijanja kabla posle nekog vremena dolazi do povremenog gubljenja kontakta, da ne govorim ako stolica sa stokilasom predje preko kabla to mu je kraj :D

G500, zverka! :)

Juce sam zamenio moj verni MX Revolution sa Performance Mouse MX i mnogo se razocarao. Gde je auto-shift spin, back/forward su mi previsoko postavljeni, nema onog cool tockica na palcu... Performance nije zamena za Revolution!

Ista prica, davno zamenio verni MX Revolution sa Perforamance MX i smorio se. MX Revolution sam koristio za aspolutno sve a sada koristim Performance MX za Photoshop i Lightroom a G500 za igrice :d

Uzeo G400, so far so good. :)

Microsoft Intelli Explorer 3.0 vec 7-8 godina (proso sito i reseto) i od skoro Logitech G5, s oba sam prezadovoljan.

Razer Mamba, trebalo mi je par meseci da se naviknem, a sada ga ne bih menjao ni za koji drugi :)

A4 tech XL-740K već četvrtu godinu ga imam i ne pada mi napamet da ga menjam :)
I u okviru wireless kit-a microsoft 5000 laser, zadovoljan.

A4tech X6-80D.
Vec 2,5 godine i radi kao prvog dana, a sve bih da mu nadjem neku zamenu, pa nikako. :)

A4tech XL-740K Snake za sad dobro radi imam ga godinu dana :D

A4tech v-track F3 imam 3-4 meseca, zadovoljan, za te pare nema bolji po mom misljenju

Neki Canyon koji me je kostao 666 din. :D Odlicno radi posao kao i njegov predhodnik, neki A4tech koji mi je trajao cca 4 godine... dok ga nisam zalepio za zid. Od tada ne igram World of Tanks. :D

Na desktop-u Logitech RX1000 Laser. Za miš sa žicom sasvim sam zadovoljan. Na laptop-u koristim Logitech M235, ne smeta mi što je mali, ali mi smeta što nema back and forward na točkiću.

a4tech swop-45pu (star okruglo 10 godina) i radi kao sat! mogu da mslm kakvi su ovi novi modeli a4tech-a.. kod mene nema nigde za kupiti, pa se spremam kupiti GIGABYTE GM-M6880 Gaming. (povoljna cena+dobar kvalitet).. :)

Logitech G-9X od skoro, do sada koristio G9. Odličan igrački miš.

Razer Naga Molten, od februara prosle godine. Vise nego prezadovoljan! :)

Razer Diamondback 3G. Ergonomija je pristojna mada sam vidjao i bolje. Nekome ko se igra bi verovatno znacila silna dodatna dugmad. :)

Moji PC: Gigabyte M8000X - Meni lezi najbolje na ruka od mnozinstvo Logitech, Steelseries, Cooler Master i Gigabyte. Odlicna finalna izrada, najbolji click (na oset i zvuk) do sada, nikakav scroll (ne oseca se dobro, losh feedback)
PC moje zhene: Logitech G5 - Odlican mish, bog zna sta sve je preziveo, dobar click, prosecni scroll
Notebook: Cooler Master Storm Sentinel Advance - losa finalna izrada, nakon godinu dana upotrebljivanje ima seriozne wear trage, fenomenalan scroll(zvuk i feedback), prosecni click
HTPC: Logitech MX620 - odlican mish, odlican clik, odlican scroll, baterije traje 6-10 meseci, range preko 15m

Alhemist, isti ja imam. Ne znam da li samo kod mene postoji ovaj program. Samo kad palim komp, mis ne reaguje, nego moram da ga vadim iz usb-a i ponovo ukljucim. Tako mi je bilo na starom, a isto i na novom kompu. Predobar mis, ali me tera da ga menjam...

Imperator, kupljen sa oglasa ovde na forumu. Odlican je stvarno. Pre toga sam imao Lachesis ali sam ga polio vodom i izgleda mu laser otis'o.

Vrh Dno