Šta je novo?

Far Cry 3

FC2 jeste delovao malo gumeno ali sad sam gledao neke klipove na YT, cak mi se i ono zutilo Afrike vise svidja od fc3, preterali su..

Pa tebi se i DIRT 1 vise svidjao sa grafikom nego trojka. :D

De bre ono africko, em sivo, zuto, em kontrast toliko naglasen da nista zivo se ne vidi u senci... mada opet imalo je momenata kada je lepo izgledalo kada se kolorit/kontrast malo unormali.

Ovaj FC3 je najslicniji sa koloritom prvom delu tj. u nekim momentima bas lici na njega. Jeste da je moglo malo vise poligona i veca rezolucija tekstura, al opet, dobro izgleda.

Ne nego sam rekao da dirt1 manje plasticno i suplje deluje od trojke samo su bloom/blur itd da covek oslepi :d

Ma sve je super, ovo je ako nista drugo bar vizuelni naslednik FC1 ali me nervira ovolika zahtevnost koja nema opravdanje, znaci ovo je samo FC2 sa boljim osvetljenjem i psy bojama, e pa onda ocu fps kao u fc2 a ne slide show ako je sve na max.

Poslednja izmena:
Ovo daleko daleko.... daleko bolje izgleda od FC2, mehanika nije ista, sve je mnogo više, u svakom mogućem smislu. Meni je zahtevnost skroz opravdana, možda treba ljudi uživo da vide da bi skontali. Meni igra nije izgledala lepo dok je nisam probao.

Ne nego sam rekao da dirt1 manje plasticno i suplje deluje od trojke samo su bloom/blur itd da covek oslepi :d

Ma sve je super, ovo je ako nista drugo bar vizuelni naslednik FC1 ali me nervira ovolika zahtevnost koja nema opravdanje, znaci ovo je samo FC2 sa boljim osvetljenjem i psy bojama, e pa onda ocu fps kao u fc2 a ne slide show ako je sve na max.

Samo toliko, da sakrije supljine i totalnu plasticnost detalja i naravno pri tome zavara reli entuzijastu. :D

@Wahad

Jos samo da probamo, mada zahtevnost ne bi trebala u dx11 modu da bude tolika kao sto se prica, a pogotovo treba da ima uticaja ona opcija za dx11 multithreading koja bi trebalo pametnije da ga iskoristi i poveca fps. No ajde mozda ce i jos neki patch skorije, evo i nvidija izbacila novi beta drajver zbog ove igre.

Zahtevnost na DX9 modu je skoro pa ista, imam možda 5fps-a više i to je to.

Ali, aaaaaaali, imam drajvere... 11.12 a oni su od decembra 2011 :D

Sada, ne znam koliko to znači i koliko bih fps gain dobio sa 12.10, ali evo proveriću kroz sat dva.

Samo toliko, da sakrije supljine i totalnu plasticnost detalja i naravno pri tome zavara reli entuzijastu.

Ali se tu automobili nisu raspadali kao da su od przenog secera i lebdeli nad stazom :d

Nego, ovo ce izgleda da traje.. sa 400kb/s u proseku sada nemam ni 200, sad tek vidim da mi treba neki privatni tracker :D

Sada, ne znam koliko to znači i koliko bih fps gain dobio sa 12.10, ali evo proveriću kroz sat dva.

Imas 6870 i mozes da ocekujes poboljsanja sa 12.11 drajverima, 99% a mi sa starijim grafickim mozemo samo da sanjamo boost.

moze li na pm ako neko ima proveren brzi link narodne deluxe verzije? pliiiz :)

Tesko da moze uopste serija 6xxx da ima boost, verovatno samo serija 7xxx. Uvek ih boli uvo za nas "zaostale" :)

Sad videh na PB deluxe verziju od samo 6Gb (repack) sa odlicnim odnosom seedera i leechera, mnogo boljim nego na kat.

Poslednja izmena od urednika:
Ja ne verujem da za tako dugo ocekivanu igru nema milion "brzih" inkova!Stvarno ne razumem.Sve se nesto vuce,kao da skidam igru od pre par godina pa nema linkova.

Ja skidam neku verziju, pitaj Boga da li radi uopste. Neki se zalili da ne radi, kao neko napisao instrukcije kako da se instalira. Ako sam skidao za dzabe 10gb sa ovim sakatim netom, ubicu se. :D

Instalacija u toku!Ala ste me nalozili sa komentarima pa to je strasno!

ja neku od 10Gb, deluxe edition sa svim pozitivnim komentarima ali sta vredi kad se vuce... moracu Hitmena veceras da opeglam...

Jel Uplay mora da se apdejtuje po startovanju igre, meni se vec 10ak minuta apdejtuje, vise puta... ?

Sad videh na PB deluxe verziju od samo 6Gb (repack) sa odlicnim odnosom seedera i leechera, mnogo boljim nego na kat.

Au garsone pa samo je naziv stajao u spoileru :d sto obrisa.

Nego, kakva je instalacija nemam pojma, samo znam da onaj deluxe od 10Gb sa ovim brzinama nece stici do ponedeljka :d a ovaj repack je tu za 3h :D

Sa novim drajverima imam par fps-a boost-a. U zatvorenom i malo više, deluje tečnije, iako je negde isti fps... odakle znam, možda tripujem.

http://uk.pc.gamespy.com/pc/far-cry-3/1226715p1.html

"With DirectX 11 turned on and everything pushed to Ultra at 1920x1080 resolution on my GeForce GTX 480 and Phenom II X6 processor, I was chugging along at about 17fps. Dropping Ultra down to Very High and then High, I got a much more respectable 35fps. There are more than enough tweaks and settings here to get Far Cry 3 to a playable framerate on any respectable hardware. "

Kako kad evo igraju ljudi? :/ Nisam jos probao...

Au, sa patchem 1.01 su sjebali nešto... Kada klikneš escape, ne možeš se vratiti u igru. A ako uspeš da se vratiš, freeze-uje ti i vidiš sve ******e texture.

Kod mene za sada radi dobro. Igra patch-ovana na 1.01, audio na Ruskom sa engleskim prevodom. Grafička podešavanja na screen-ovima. GPU load 99% konstantno. FPS se kreće u granicama 40-60, ne preko ne ispod. Taman za udoban gameplay. Drajveri 306.97

Prilozi

• farcry3_d3d11 2012-11-28 20-52-17-28.jpg
    farcry3_d3d11 2012-11-28 20-52-17-28.jpg
    83 KB · Pregleda: 121
  • farcry3_d3d11 2012-11-28 20-52-26-98.jpg
    farcry3_d3d11 2012-11-28 20-52-26-98.jpg
    74.8 KB · Pregleda: 112
Vrh Dno