Aploadujem skrinove. Do tada, par utisaka
Sve na max, šta mi je tako, dx11, ssao method = hbao, vsync off, 30-40fps-a. Zanimljivo je što nikada ne padne ispod. Bez MSAA naravno, ne može to moja konfa da izdrži

. Ok lažem, videćete na prvom skrinu je 20fps-a, ali posle te scene se diže na 30 i ne pada. Mada nisam zadovoljan, definitivno mi treba bolja grafička, a i gledaću da uzmem neku uskoro. Igra je vrhunska! Početak me je oduševio

a u par navrata sam se prijatno nasmejao i oduševio zbog par stvari u gameplay-u. Sve je na mestu, od grafike, do akcije, kao i samostalnom prilaženju svakoj misiji, mislim odigrao sam jednu, ali sam video da sam apsolutno mogao kako sam hteo da je odigram, tako da sam počeo da se šunjam, ali me je džukac namirisao, počeo da laje, AI je čuo i došao da me nađe i ubije

. Počeo na hard (poslednji) nivou težine, jer kontam da nema izazova niti zanimljivog u normal. Sve je tako ispeglano, lepo i glatko, ovo nije neoptimizovanost kao neko reče, igra je prelepa i jednostavno ZAHTEVA bolji i jači komp za dx11 mod. Sada ću probati u DX9, ali ova podešavanja su mi bila po defaultu čim sam startovao igru tako da ništa nisam ni menjao. Pokušavao da šaltam između SSAO-HBAO-HDAO, ali apsolutno nemam ni jedan fps gain or loss sa menjanjem podešavanja. Likovi, animacije, gluma, ne znam da li sam bolje video do sada, a možda i grafika, najlepša igra u ovoj godini, ako ne do sada. Crysis je bled u odnosu na ovo, ovo je stvarno extra!
Svaka im čast šta su odradili sa engine-om i igrom, prosto sam oduševljen

čak nije ni toliko zahtevno ako ja na mom kompu mogu lagano da igram. Mada, **** me HDD jer u par navrata je bilo drndanja i tada mi je pao fps na sekund dva. Kada se slike aploaduju, kačim