Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
da, mene je neki lik oziveo bas juce, ne znam kako, pretpostavljam da je ubio tog koji je mene ubio kao sto je G rekao
sve je bilo brzo... bam bam, ja mrtav, posle sekund(ili neki vise), nije jos bilo ni prikazano ono odbrojavanja za spawn, eto me na nogama
Ja zbilja ne mislim da sam nešto preteranio zahtevan gejmer, ali ova najezda Warfare klonova mi zbilja ide opako na živce! Ovakvi naslovi sada već sasvim izvesno predstavljaju trend i to loš, jer su u prvom redu operisane od ukusa, dok su artistički gledano s druge strane reklo bi se i potpuno isprane i totalno ne-originalne!!! Ne znam za multi, ali single kampanja je takva glupost da nemam reči. Šta ljudi pronalaze više u ovakvim pucačinama meni zbilja nije jasno. Sve su iste i isto izgledaju, isti elemnti su u izvođačkom konceptu prisutni, iste jeftine šeme i šabloni, ukratko ako si video i odigrao jednju kao da si odigrao i sve ostale! Kad je gejmplej u pitanju ja prosto postavljam sebi pitanje, ima li smisla i pričati više o njemu kod naslova kao što je ovaj??? Dakle ne o njemu neću pisati ali ne mogu da ostanem ravnodušan i ne spomenem očajan Aiming mod, koji je toliko dobro napravljen da je polovinu protivnika jednostavno lakše ubiti u trku onko seljački okidanjem s boka nego li upotrebom "aim down the sights" komande. Katastrofa i neoprostivo!
Dakle, da skratim... Kad je ova igra u pitanju što se mene tiče jedino vrede one uvodne cut scene. Ostalo...!?! Neka ode u zaborav i to što pre... Još jedan ne-originalan i generalno loše koncipiran naslov prepun nekakvih čađavih tekstura koje su dodatno zacrnjene preksponimranim SSAO efektima i koji ću rado da preskočim, bas kao što sam i BF3. Vama momci svaka čast kad možete ovo da progutate. Ja jednostavno ne mogu ma čak ni u multiju. Toliko... :S:
Imam dva pitanja što se bug-ova tiče:
1) Bug sa zvukom, sličan onom iz BF3, čuje se neki glupavi eho, ali ne uvek, nekad radi dobro, nekad lošije
2) Kada hoću da precizno usmerim miša (npr prilikom nišanjenja), nekako se "trese", ne ide glatko što baš otežava stvari kad hoću nekog na daljinu da zveknem.
Ja zbilja ne mislim da sam nešto preteranio zahtevan gejmer, ali ova najezda Warfare klonova mi zbilja ide opako na živce! Ovakvi naslovi sada već sasvim izvesno predstavljaju trend i to loš, jer su u prvom redu operisane od ukusa, dok su artistički gledano s druge strane reklo bi se i potpuno isprane i totalno ne-originalne!!! Ne znam za multi, ali single kampanja je takva glupost da nemam reči. Šta ljudi pronalaze više u ovakvim pucačinama meni zbilja nije jasno. Sve su iste i isto izgledaju, isti elemnti su u izvođačkom konceptu prisutni, iste jeftine šeme i šabloni, ukratko ako si video i odigrao jednju kao da si odigrao i sve ostale! Kad je gejmplej u pitanju ja prosto postavljam sebi pitanje, ima li smisla i pričati više o njemu kod naslova kao što je ovaj??? Dakle ne o njemu neću pisati ali ne mogu da ostanem ravnodušan i ne spomenem očajan Aiming mod, koji je toliko dobro napravljen da je polovinu protivnika jednostavno lakše ubiti u trku onko seljački okidanjem s boka nego li upotrebom "aim down the sights" komande. Katastrofa i neoprostivo!
Dakle, da skratim... Kad je ova igra u pitanju što se mene tiče jedino vrede one uvodne cut scene. Ostalo...!?! Neka ode u zaborav i to što pre... Još jedan ne-originalan i generalno loše koncipiran naslov prepun nekakvih čađavih tekstura koje su dodatno zacrnjene preksponimranim SSAO efektima i koji ću rado da preskočim, bas kao što sam i BF3. Vama momci svaka čast kad možete ovo da progutate. Ja jednostavno ne mogu ma čak ni u multiju. Toliko... :S:
ne znam sta da ti kazem, meni se singl FPS smucio posle mw2 kojeg nisam ni zavrsio, a posle toga piknem singl bukvalno 5-10 min i to je to... samo multi, ja i ne ocekujem vise od fps-a (kao sto ne ocekujem nista ni od holivuda ), mislim kakve price kakvi zapleti lol meni je sve to prejadno... doduse mene jedino ww2 tematika moze zaintrigirati u ovim shuterima, valjda jer je zasnovano na nekom realnom dogadjaju.... sve ove teme kako mali amer gleda rat u iraku/iranu/avganistanu/libiji/pakistanu su mi roflmario, pogotovo jer sam pratio malo dogadjaje oko tih desavanja... i tako multi nema veze sa druge strane, ides pikas zezas se relaksiras... svakom svoje pretpostavljam
Sve ove modern warfare FPS igre se prave sa razlogom da predstave malom (zelenom) ameru kako je profesionalna vojska kul, i kako je u iraku/iranu/avganistanu/libiji/pakistanu dobra zeza tj. da dobije zelju da se kasnije i za istu prijavi.
I ranije su postojale ovakve igre ali sa dosta uzom publikom, ali glavno je da u pozadini ovakvih igara se nalazi jedan deo vojne propagandne masinerije.
Sve ove modern warfare FPS igre se prave sa razlogom da predstave malom (zelenom) ameru kako je profesionalna vojska kul, i kako je u iraku/iranu/avganistanu/libiji/pakistanu dobra zeza tj. da dobije zelju da se kasnije i za istu prijavi.
I ranije su postojale ovakve igre ali sa dosta uzom publikom, ali glavno je da u pozadini ovakvih igara se nalazi jedan deo vojne propagandne masinerije.
1) Bug sa zvukom, sličan onom iz BF3, čuje se neki glupavi eho, ali ne uvek, nekad radi dobro, nekad lošije
2) Kada hoću da precizno usmerim miša (npr prilikom nišanjenja), nekako se "trese", ne ide glatko što baš otežava stvari kad hoću nekog na daljinu da zveknem.
meni je samo zvuk problemi to u Sp, u MP sve sljaka kako treba. moje misljenje je da imam los komp (sto je i tacno) i da zbog toga zvuk ne ide kako treba. nzm, to samo ja mislim, mozda se varam.
Odigrao SP kampanju i sta znam... nisam bas nesto odusevljen, nije lose, ali eto.... mozda zato sto je kratka igra, a i sama prica previse isfurana, vec vidjeno, boring. Uglavnom smijesno mi je bilo kad je pocinjala misija u Sarajevu, a ono prelazite most u Mostaru, e posle su potrefili par mjesta iz SA. Bob staza je i dalje srusena, a oni ostali djelovi grada nisu sad uopste onakvi, potpuno je to obnovljeno od rata na ovamo. Odletim povremeno u Sarajevo poslom pa znam. Ali dobro, cudo bi bilo da su sve odradili kako treba
meni je samo zvuk problemi to u Sp, u MP sve sljaka kako treba. moje misljenje je da imam los komp (sto je i tacno) i da zbog toga zvuk ne ide kako treba. nzm, to samo ja mislim, mozda se varam.
A jos kad bi popunio "Moja masina" pa bi ti neko i rekao dal ti je slab komp ili ne. Ovako cemo da ti verujemo da ti je slab komp i da zato nemas zvuk dobar u igri ...
Ne, do same verzije igre i medikamenta koji si stavio ti je. Mnogi su se zalili, ja sam jedan od malobrojnih koji nisu uopste imali taj problem. Za svaki slucaj sacuvaj save ako budes menjao exe.
Instalirah i ja ovo, slucajno nasao malopre folder :d stvarno sam zaboravio nacisto na ovu igru.. flt imam, ako bude bagova, vidim pominju se razni ovde, verovatno ce raditi uninstall+shift/delete.
Al ajd' da dam sansu.. igrao 15 min mozda, nemam vise vremena, sta znam, previse je slicnih naslova u poslednje vreme, ovo je ocigledno hibrid cod-a i bf, na pricu necu ni da obracam paznju, sta to moze da me odusevi u army fps :d malo da pucam ako valja, ubijem malo vremena i to je to.
Grafika mi se vise svidja u BF3 i ako je isti endzin, sve ultra, 1680x1050, 2xMSAA, AA post low, medium blur i imam veoma igrivih 45-50 fps u proseku, fps pada najmanje na 37 sto sam video do sada.. u BF3 sam imao isti fps na slicnim podesavanjima ali mi se cini da su ispeglali ovaj MoH pa radi malo bolje. Bas sam mislio da se dinosaurus od moje graficke nece izboriti sa napucanim efektima uz AA ali drzi se odlicno.
I da, izgleda polako prolazi vreme 4Gb rama.. minimiziran MoH, skype, wf sa 5 tabova, utorrent, aimp3 i zauzeto mi preko 5,5Gb rama.
I naravo ocekivano pitanje- jel moze nekako narodni mp?
Inace ok je igra za single player, ni nesto dobra ni nesto spec losa, na momente dosta monotona, ali isto tako ima i one 2 vehicle misije od kojih bi realno Blackbox mogao da zasedne i napravi fenomenalan cockpit view NFS. Napucavanje sa protivnicima nekad interesantno, nekad smara zbog njihovog nelogicnog spawna i feedbacka da ne znas kad si ga ubio i koliko metaka moze da primi, pogotovo kada neki put sa 2 metra istrosim ceo sarzer a on jos ziv.
Meh, veci dogadjaj je bio kad su pohapseni oni iz Bohemie zbog spijuniranja. Ovo je samo besmisleni hajp, nit u igri ima icega "taktickog" i top secret, niti aludiranje na onaj Zero Dark Thirty i otkrivanje konekcija na tu navodnu akciju na Bin Ladena moze da skrene paznju na ovaj debelo osrednji i meni mozda najgori MOH do sada.
Zavrsio malopre, moze da prodje ali jedva. MW3 sp je bolji od ovog, raznovrsniji i zanimljiviji mada je i ta igra losa u poredjenju sa cod 2,4 i 5.. Mozda mi je cak i dosadni BF3 sp bolji ali sam opet ubio mozda 5h uz ovaj MoH.
Grafika je ok, i radi solidno, jeste muljavija i nekako prljavija od bf3 ali je dobra, zvuk takodje a ni napucavanje, kretanje itd nisu djubre kao sto sam mislio, definitivno je ovaj endzin dobar za army fps. Prica kao prica.. :d Standardne gluposti, oguglao sam vec i ne nerviram se.. ubijem par h i to je to. Misije su bezveze, jednolicne i sve je u nekom mraku ili senci.. izbor oruzja ogranicen ali eto, kazem opet cim sam presao igru za 3-4 dana znaci da je kod mene dobila prelaznu ocenu. U suprotnom bi odletela u djubre, mada dosla je zima pa i imam volju da igram bilo sta, da sam instalirao ovo u julu ne bih igrao ni pola sata :d
Jedini army fps sp koji mi se svideo i igra koju sam presao 3x je BF Bad Company 2, odlicna u svakom smislu, posebno u poredjenju sa slicnim naslovima u poslednjih 6 god.
Inace ovo je prvi MoH naslov koji sam ikada igrao.. mozda sam pre 10 god. kao klinac igrao lan mp u nekoj igraonici ali mozda..
Prica, cut scene i kraj.. bezveze.
I da
stvarno su im ruzne zene, posebno ona Adelolika :d
Zavrsio malopre, moze da prodje ali jedva. MW3 sp je bolji od ovog, raznovrsniji i zanimljiviji mada je i ta igra losa u poredjenju sa cod 2,4 i 5.. Mozda mi je cak i dosadni BF3 sp bolji ali sam opet ubio mozda 5h uz ovaj MoH.
Grafika je ok, i radi solidno, jeste muljavija i nekako prljavija od bf3 ali je dobra, zvuk takodje a ni napucavanje, kretanje itd nisu djubre kao sto sam mislio, definitivno je ovaj endzin dobar za army fps. Prica kao prica.. :d Standardne gluposti, oguglao sam vec i ne nerviram se.. ubijem par h i to je to. Misije su bezveze, jednolicne i sve je u nekom mraku ili senci.. izbor oruzja ogranicen ali eto, kazem opet cim sam presao igru za 3-4 dana znaci da je kod mene dobila prelaznu ocenu. U suprotnom bi odletela u djubre, mada dosla je zima pa i imam volju da igram bilo sta, da sam instalirao ovo u julu ne bih igrao ni pola sata :d
Jedini army fps sp koji mi se svideo i igra koju sam presao 3x je BF Bad Company 2, odlicna u svakom smislu, posebno u poredjenju sa slicnim naslovima u poslednjih 6 god.
Inace ovo je prvi MoH naslov koji sam ikada igrao.. mozda sam pre 10 god. kao klinac igrao lan mp u nekoj igraonici ali mozda..
Prica, cut scene i kraj.. bezveze.
I da
stvarno su im ruzne zene, posebno ona Adelolika :d