Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Jel bolji torrenthr od crne berze recimo ?

Bolji je onaj na kome nađeš ono što tražiš, torrenthr je no ratio, pa ga je svakako poželjno imati.

Ma mislim na samu ponudu sadrzaja.

Na HD-Space free leech...
Nudim:
HD-Torrents x2
HD-Space x2

Naravno da jesam, jer sam sledio onu čemu postovati i spominjati isti osim ako možda trenutno nije odobrena free registracija:wall:

Ako sam dobro ispratio šta rekoše ljudi MyAnonamouse i elbitz.net su dva kod kojih je e-books kolekcija za pohvalu.

Pponoviću dakle pitanje ima li neko da ponudi pozivnicu za pristup torrent trackererima sa velikom kolekcijom različite literature tj. e-books

Naravno da jesam, jer sam sledio onu čemu postovati i spominjati isti osim ako možda trenutno nije odobrena free registracija:wall:

Ako sam dobro ispratio šta rekoše ljudi MyAnonamouse i elbitz.net su dva kod kojih je e-books kolekcija za pohvalu.

Pponoviću dakle pitanje ima li neko da ponudi pozivnicu za pristup torrent trackererima sa velikom kolekcijom različite literature tj. e-books

+1

Ja sam te shvatio da trazis IME trackera gde ima literature jer nisi imenovao nijedan, a da posle mozes sam da postujes da trazis pozivnicu za isti. Ja sam pre par strana trazio prvo ime nemackog trackera jer nisam znao nijedan pa onda pozivnicu. Postoji mnogo nivoa trackera i ne mozes za sve da cekas free registracije ili da ti se slobodno preda pozivnica na ruke, za neke moras malo i da se potrudis. Izvini sto ti nisam dao i pozivnicu odmah :S:

Jedno pitanje za ekipu: kako se snalazite sa razlicitim zahtevima trakera gde svaki traker trazi razlicite verzije torrent softvera... Recimo ja sam prinudjen da guram bitorrent i utorrent 2.x verzije...

Jedno pitanje za ekipu: kako se snalazite sa razlicitim zahtevima trakera gde svaki traker trazi razlicite verzije torrent softvera... Recimo ja sam prinudjen da guram bitorrent i utorrent 2.x verzije...
Ako nije tajna, koji tracker ne dozvoljava utorrent?

Aha probacu onda samo sa utorrent 2.2.1 verzijom, nego jel postoji neka caka da trenutne torente koje seedujem u bittorentu, prebacim u utorrent?

Pejo, ma imao sam problem sa najnovijom verzijom utorrenta jer je nekoliko trakera ne podrzava, a ja ga jos uvek imam na kompu jer sam seed-ovao dosta torenata a ne znam proceduru za prebacivanje tih torenata u raniju verziju pa da ne dodjem u situaciju da ne mogu da nastavim da ih seedujem u drugoj verziji pa da me banuju sa trakera... Jel ima neka procedura da ih lako prebacim, odnosno da obrisem ovaj ubacim raniju verziju i na njega nakacim sve?

Poslednja izmena:
Da, putanju u ut do foldera namesti pa povuci taj torrent fajl da se lepo iscekira i to je to..

Hvala, probacu uvece...

Edit:

Dajem 2x hd-space pozivnice.

Poslednja izmena:
Imam jedan torrentleech invite.

Samo za ozbiljnije kolege sa Bench-a.

Ništa onda, držim se ja trackera koji imaju povoljan bonus points sistem... :)

Vrh Dno