Meni nije jasno bas ovo... cemu davanje 15$?
Taj windows kupljen po ovom upustvu realno nije legalan.
Jasno je kad je taj windows legalan, tj ako vec imate win7 kupljen u zadnjih, bese 6 meseci? Inace je 40$ ako vec imate win7, takodje legalan. Ako nemate onda kosta koliko su vec planirali da cepe (190$ ako se ne varam?!)...
15$ ili 40$ je svejedno, tj. nigde se ne vidi da li si koristio ili nisi kupon za popust, koji da kazemo na caku dobijes, pa bolje je izabrati manju cenu

... znaci u svakom slucaju se dobija legalan originalni win 8 kljuc...
e sad, nemas da kazemo racun i medij, ali kljuc je originalan, znaci ako bi neko proveravao, neka proverava kljuc, ti mozes da kazes da si kupio online, digitalnu verziju, odstampas mail ili sta vec...
na kljucu ne pise da je upgrade kljuc, a vec su ljudi rekli da radi i sa clean install...
pa ako te neko i pita na sta si ga apgrejdovao, kazes imao sam win7 originalan, kad sam presao na 8, negde se zagubio
to je ako hoces bas da ulazis u pravnu legalu
a zasto bi fizicko lice uzimalo... pa recimo da se ne muci sa krekovima i aktivacijama koje ce ko zna kada da prorade, sa osecajem da imas nesto legalno sto koristis svaki dan, i jednostavno sto da ne kad je cena vise od 10x puta manja od realne...
druga je stvar, da li se nekome svidja, u svakom slucaju OS nije los, mozda i bolji od sedmice, a Metro moze da bude diskutabilan, ali ili se navici jer moguce da ce sve vise da se forsira, ili jednostavno koristiti neku zamenu za klasican start meni...