Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Treba mi neki tracker za sport. Takodje me zanima na kom trackeru ima najvise epub i mobi knjiga na engleskom

@Pittsburgh
filessport.com je otvoren za registracije trenutno

Jel ima neko pozivnicu za traker koji barata templejtima i pluginovima za joomla, Wp itd...

Jel se moze uci na TL? Ako neko ima pozivnicu..saljem ratio, speed test ako treba..

Ratio na IPTorrents-u mi je 0.42 (bio je i nizi) i ne vise ne mogu da seedujem niti da skidam bilo sta? Seedujem 10-ak torenta, medju kojima su i oni iz "torrents require seeding" liste? Svi torenti su prikazani crveno i u info tabu svakog stoji "0 of 0 connected (XXX in swarm)"?

Klikni na trackers u utorrentu i pogledaj dole sta pise za status. Tu obicno stoji obavestenje o problemu.

not allowed
access denied, bad client

Da probam sa nekom starijom verzijom uTorrent-a?

Verovatno koristis neku beta verziju pa je ona zabranjena, pa mozes da stavis vecinu stabilnih izdanja ili one stare verzije tipa 2.0.4 ili 2.2.2 itd. Obicno pise u rules ili faq koje verzije klijenata su podrzane.

Sljaka sa 2.2. Hvala Gdin! :)

Jel ti iskljucen DHT u torrent aplikaciji? Jel koristis uTorrent? Hoce i zbog toga, da znas.

Jel ti iskljucen DHT u torrent aplikaciji? Jel koristis uTorrent? Hoce i zbog toga, da znas.

Ma jeste, pogasio sam sve na sta ukazuju u FAQ sekciji. Problem je do par novijih verzija uTorrenta koji sam upgradeovao uvek kada mi to ponudi (sto je svaki drugi dan :)).

Pa jesam, kao sto sam i napisao par postova gore. :)

Jedno pitanje za iskusnije HD-Torrents članove:
Na osnovu čega se nekim torentima dodeljuje "download popust" (-75, 50, 25%)? Pošto vidim ima i starijih i novijih sa -75%. Jel će kod starih torenata to ostati trajno ili je samo privremeno?

Na osnovu toga ko je encoder i na osnovu veličine. Popust dobijaju samo interni enkoderi (HiDt, Kralimarko, Hdmaniacs ...), a što je veći fajl veći je i popust. Npr. 720p ripovi imaju uglavnom -25%, 1080p -25-50%, BD remuxi -50-75% i oni su trajni, jedino se ponekad desi da daju freeleech za neki fajl u trajanju od nekoliko sati ako neko zatraži i ako su voljni.
Normalno, oni to mogu da promene kad im dune, ali za sada je taj popust trajan.

Pa da, videh da je -75% uglavnom kod ogromnih fajlova (remuxa) što je vrlo fer s njihove strane :)
Hvala za info.

WoW ! :D
A sta tamo ima sto nema na ovim sa engleskog govornog podrucja ?

Treba da se sms posalje na neki telefon pa da se valjda sa dobijenim kodom obavi potvrda na sajtu ako sam razumeo dobro, kako to izvesti na ovom madjarskom trakeru ?

Nije valjda da ces da se regujes na ovaj tracker ? :D

WoW ! :D
A sta tamo ima sto nema na ovim sa engleskog govornog podrucja ?

Kakvo glupo pitanje u današnje vreme .
Nema veze jezik trekera kada je sve to na isti šablon , pa ako baš toliko ne možeš da se snađeš ti podesi google translate da ti automatski prevodi sve na englski . ;)

Odličan je treker , i brzine su uvek maksimalne što i ne treba da čudi za Mađare (samo pogledaj Rumunske i Bugarske i sve ti jasno ) ...

Pogledajte prilog 98560

Poslednja izmena:
Treba da se sms posalje na neki telefon pa da se valjda sa dobijenim kodom obavi potvrda na sajtu ako sam razumeo dobro, kako to izvesti na ovom madjarskom trakeru ?
Drugim recima treba da se plati,isti slucaj je bio i na Ncoru prosle godine.

Nazad
Vrh Dno