- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
^ U podesavanjima tastature?
Pitanje za gospodina Gizma. Kada ce se pojaviti za juce ili danas obecani test?
OOooo Telep otkud ti u ovoj temi? Pridružuješ nam se ili samo navratio?
Trenutno ne, ali je ovo jedini tablet koji bi kupio (ali 32GB verziju).
Meni se puni 3,5h sata u AC režimu preko punjača. Jel svima tako, nije to malo previše? I kad se ocekuje za nasu reviziju tableta upadete na 4.1.2 officijalnim putem? Ocemo i na to morati Čekati 3 meseca:-D salim se naravno B-)
To i nije tako mnogo, telefonima treba u proseku 2h da se napune a imaju baterije 1300-2100mAh, dok Nexus ima bateriju kapaciteta 4400mAh. Ovde pise da mu treba oko 3h da se napuni, a ima i tabela koliko je to u odnosu na druge uredjaje:Meni se puni 3,5h sata u AC režimu preko punjača. Jel svima tako, nije to malo previše?
Gresis druze.. Ja sam juce bas pitao o jeleni karleusi i dobio sve.. Kad znaju o njoj, kontam da ce znati o svakom...potrebno je u settings-u podesiti voice search na srpski i sve je full...
![]()
Hvala za link. Samo nemam PayPal, tako da ću morati da nađem neko drugo rešenje. Ili ako neko možda planira da poručuje ovu futrolu, može da doda još jedan komad i za mene, pa ćemo se lako dogovoriti
Hvala za link. Samo nemam PayPal, tako da ću morati da nađem neko drugo rešenje. Ili ako neko možda planira da poručuje ovu futrolu, može da doda još jedan komad i za mene, pa ćemo se lako dogovoriti
Ja ću danas poručiti OTG kablić i neki minijaturni microSD card reader sa dx.com. Ako je još neko zainteresovan za ovo, nek se javi, pa možemo sve zajedno da poručimo
Ovaj link za sd reader vodi na mini usb reader, treba ti obican usb ako ga kacis na OTG tako da proveri pre nego porucis.Hvala za link. Samo nemam PayPal, tako da ću morati da nađem neko drugo rešenje. Ili ako neko možda planira da poručuje ovu futrolu, može da doda još jedan komad i za mene, pa ćemo se lako dogovoriti
Ja ću danas poručiti OTG kablić i neki minijaturni microSD card reader sa dx.com. Ako je još neko zainteresovan za ovo, nek se javi, pa možemo sve zajedno da poručimo
Nešto mi je palo na pamet: Onih 16GB jel su svi dostupni ili je proizvođač zauzeo određenu količinu pa je korisniku ostalo lupiću 10ak GB?
20-ak dana.Koliko se ceka da stigne roba iz PRC-a?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari