Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

Našao sam nećeš verovati na Bubanj Potoku :D...neki lik doneo brdo tih punjača za više vrsta telefona.Ja reko aj da vidim šta ima,kad ono komplet konektor kao iz radnje :).Za 300 kinti reko da kupim neće se baciti :)

hehehh kasno...prodat je!!!

nemamo you tube kulturu :) ,aali bilo bi fino da neko okači video kako radi JB na ovom našem tabletu..

Nikako ne mogu da aktiviram wifi ni u CM9 ni u CM10 verziji. Dugme za wifi je neaktivno, wifi je u startu iskljucen, a kada pokusam da ga aktiviram, tablet se restartuje, i tako u nedogled. Da li je neko imao slican problem, ima li resenja, nisam uspeo da ga pronadjem na xda forumu?

Nikako tab da povezem sa kompjuterom, tri put bio na servisu i tri puta mu navodno nadogradjivali softver, stalno mi izbacuje da nemoze da instalira drajvere. Da ne postoji neka opcija na tabu koja treba da cekira ili odcekira?

Juce Joe stavio nov ICS, ali i dalje ima bug sa wi-fi mislim da je negde u nekom postu objasnio proceduru

Juce Joe stavio nov ICS, ali i dalje ima bug sa wi-fi mislim da je negde u nekom postu objasnio proceduru

Postoji CM9 i CM10 bug kada se deaktivira wifi, kod mene je problem što ne mogu da ga aktiviram, dugme za wifi je najpre nemoguće aktivirati, nakon toga se nakratko aktivira, ali se odmah nakon toga tablet resetuje. Jedino što sam pronašao a što bi moglo biti bitno je da se razlikuje verzija oficijelnog rom-a, kod mene je v3b, a Joe spominje v3a

iGO Primo 2.0 1024x600, 600x1024 (Tablet)
sve radi u fulllllllluuuuuu

Preporuka espier launcher ako nekome nisu neophodni widgeti(mogu da se postave ali samo na jednom ekranu, videcete...), ima pristojne opcije i lepo radi...

Nov JB okačen wi fi bug resen, ali kamera ne Joe radi na tome, neka iskustva?

Poslednja izmena:
Nov JB okačen wi fi bug resen, ali kamera ne Joe radi na tome, neka iskustva?

Instalirao sam ga bez problema i veoma sam zadovoljan, problemi sa wifi kolekcijom su nestali. Jedino što sam primetio je da dice player trokira, ali nisam stigao mnogo da ga čekam, ali možda je neko dodatno podešavanje u pitanju.. Sutra ću malo više da ga probam....

Root odrađen ;). Sad bih trebao da instaliram clockworkmod recovery, ali mi procedura instalacije i funkcionisanje clockworkmod recovery nije u potpunosti jasno Skinuo sam datoteku CWMR5x_V11A_recovery.img sa stranice http://rootzwiki.com/topic/18261-recovery-cwmr-5504-for-vodafonezte-v11a/. Međutim sama instalacija i pokretanje (citajuci http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473555) nije u potpunosti jasna. Molio bih nekog da mi objasni "Sta treba?" korak po korak, da nešto ne pogrešim!!! Hvala!

Koliko sam shvatio dovoljno je datoteku CWMR5x_V11A_recovery.img staviti u direktoriji u kome se nalazi adb i kucati u cmd:

> fastboot flash recovery CWMR5x_V11A_recovery.img

Zatim restartovati uređaj i pokrenuti ga recovery mode (pritisnut taster Power + Volume).

Da li umesto datoteke CWMR5x_V11A_recovery.img treba staviti datoteku v10_recovery.img (TWRP Recovery) sa stranice http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1629630 izvrsiti komandu > fastboot flash recovery v10_recovery.img?

Poslednja izmena:
Posle nekoliko dana korišćenja CM10 Jelly Bean-a mogu da kažem da je Joe zaista dobro uradio posao. Nisam imao ni jednu situaciju sa blokiranjem ili restartovanjem uređaja, sve konekcije rade besprekorno, uređaj je otključan za sve mreže, imam utisak da i baterija traje duže, ali nisam merio da bih to mogao sa sigurnošću da tvrdim.

Imao sam problema sa DicePlayer-om, nisam se nešto previše patio sa tim, radilo se o par filmova u mp4 formatu, avi i mkv su radili bez problema. Instalirao sam MX player i pomenuti mp4 fajlovi sa titlovima se reprodukuju bez problema.

Primetio sam da se ekran zatamni nakon glasovnog pozivanja i prijema poziva, tab nije reagovao na pritisak na dugme za otključavanje, ali se slika na ekranu pojavljivala odmah nakon završetka razgovora. Da li je to neki bug ili i to treba posebno podesiti, ostaje da proverim.

Okačio sam par slika da se vidi, sve u svemu mislim da se ova nadogradnja isplati, kome treba verzija sa funkcionalnom kamerom mora se strpeti, nadam se da nećemo dugo čekati...

Prilozi

• device-2012-09-05-102635.png
    device-2012-09-05-102635.png
    449.1 KB · Pregleda: 116
  • device-2012-09-05-103538.png
    device-2012-09-05-103538.png
    475.8 KB · Pregleda: 104
  • device-2012-09-05-104208.png
    device-2012-09-05-104208.png
    290.8 KB · Pregleda: 111
  • device-2012-09-05-103813.png
    device-2012-09-05-103813.png